- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
Düşünce takıntısı çok zor. Bana hayatı zehir ediyor saçma olduğunu bildiğimiz halde beynimizi yönetemiyoruz ama yapmamız lazımKızlar benim de takıntı hastalığım var ama öyle temizlik , düzen vb değil
Olayları takıyorım kafama günlerce ve sinir yapıyo geçmiyo
Yardımcı olabilecek var mı
Bakın şimdi eşim izin alabilir misin işyerimden dedi 2 haftalık köye gidelim dedi
Ona belli etmiyorum ama takıp duruyorum
Büyük ihtimal izin vermicekler
Çünkü ben zabıt katibiyim duruşmalara çıkıyorum illa adli tatilde duruşma yokken izin veriyorlar çok takıyorım ve korkuyorum
Sizin belirtileriniz neler ? Düzenli olarak terapi aldınız mı ?Merhaba arkadaslar bende okb var malesef. Cok kotuyum.baslarsa yorum yapanlardan kimse varmi?duzelme oldumu?
Evet canımDüşünce takıntısı çok zor. Bana hayatı zehir ediyor saçma olduğunu bildiğimiz halde beynimizi yönetemiyoruz ama yapmamız lazım
Evet canım
Çevremizdekilerden de şaklamak Zırundayız
Çok gördüm ben, ilk başta yanındaymış gibi destek çıkarlar
Sora ufacık şeyde iyi görünmüyorsun derler
Kimseye güvenim kalmadı
Evet canımO zaman söylememeliyim ben de sizin tecrübelerinizden yararlanarak.
Evet canım
Birbirimize destek olabiliriz
Yok canım aşırı değil zaten :)) sorun olduğunda çok takıyorım mutluysam sorun yokÇok sevirim canım insan başkalarını dinledikçe rahatlıyor. Tedavi oldun mu peki ?
Hayir malesef terapiye gidemiyorum babam oldukten sonra boyle oldum.neler yokki?cinsel dusunceler,sevdiklerimi kayb etme duygusu.suyu kapattimmi?qazi kapattimi?ve bir kelmeyi en az 5 kere tekrar ediyorum bir muziyi tum gun okuyorum.biktim beynim yorulduSizin belirtileriniz neler ? Düzenli olarak terapi aldınız mı ?
Evet sadece bu takıntım var ama beni ve hayatımı mahvediyor günün 24 saati bunu düşünüyorum. Gözlerimi Oymak istiyorum kimseye bakamıyorum. Hamilelik bitmek üzere evet ama ben artık ben değilim yerdeki taş gibi oldum ne bebeği ne kendimi gözüm görüyor sadece kafamdaki takıntı . Deli oldugumu artık hissediyorum. Keşke ilaç kullansa idim. Sen kullanıyor musunMrb hamileliginde sadece bu takintin mi oldu benimde doktor hastane fobim var ve kontrollere zor gidiyorum kotu bisey duycam diye nabzimi tansiyonumu firlatiyorum dogumu dusundukce buhran geciriyom ne guzel senin bitmis hamilelik
Selectrà bana dr yazmıştı hamileligimin 20. Haftasında filan ama bebeğe birsey olur diye içmedim keşke kullansa idim. Senin takintinà iyi geliyor muydu selectra. Doğum dan hemen sonra başlayacağım bu ilaca fayda eder mi senceHamile kalmadan once selektra 50mg bide strese dayali carpintim icin concor diye bi ilac kullaniyodum hamilelikte kullanmiyorum benimde hergunum takinti ve korkuyla geciyor hamilelik zaten zor bide boyle olunca dayanilmiyor
Sence benim göz teması kuramama hastalığıma da iyi gelir mi ben 24 saat bunu düşünüyorumEvet bana cok iyi geldi hamile kalmaktan korkuyodum takintilarimdan dolayi sayesinde cesaret edip kaldim ama tabi simdi gunler gecmiyor
Bende de aynı yerinde duramama kalp çarpıntısı baş ağrısı neler neler uyusmuş gibi sanki elim kolum. İş yapamıyorum yemek yapamıyorum. Sanki tek ve en önemli isim düşünmek mis gibi. İnşallah bana da etki eder gün sayıyorum başlamak için.O oldugunda ne dusunuyosun bende surekli ic sikintisi,yerinde duramama ic sikintisiyla beraber carpinti,mesela markete gtsem alel acele isimi halletme vardi epey iyi geldi,ben selektradan once cipralex 10mg kullaniyodum uzunca surede kullandim hatta selektra gibi etki etmemisti