Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB) - Takıntı Hastalığı Bilgi Ve Paylaşım Alanı

Düşünce takıntısı çok zor. Bana hayatı zehir ediyor saçma olduğunu bildiğimiz halde beynimizi yönetemiyoruz ama yapmamız lazım

Düşünce takıntısı çok zor. Bana hayatı zehir ediyor saçma olduğunu bildiğimiz halde beynimizi yönetemiyoruz ama yapmamız lazım
Evet canım
Çevremizdekilerden de şaklamak Zırundayız
Çok gördüm ben, ilk başta yanındaymış gibi destek çıkarlar
Sora ufacık şeyde iyi görünmüyorsun derler
Kimseye güvenim kalmadı

Evet canım
Çevremizdekilerden de şaklamak Zırundayız
Çok gördüm ben, ilk başta yanındaymış gibi destek çıkarlar
Sora ufacık şeyde iyi görünmüyorsun derler
Kimseye güvenim kalmadı

O zaman söylememeliyim ben de sizin tecrübelerinizden yararlanarak.

Hay
Sizin belirtileriniz neler ? Düzenli olarak terapi aldınız mı ?
Hayir malesef terapiye gidemiyorum babam oldukten sonra boyle oldum.neler yokki?cinsel dusunceler,sevdiklerimi kayb etme duygusu.suyu kapattimmi?qazi kapattimi?ve bir kelmeyi en az 5 kere tekrar ediyorum bir muziyi tum gun okuyorum.biktim beynim yoruldu

Bende göz teması takıntısı var kimsenin gözüne bakamıyorum eşimın bile sosyal fobi ye eşlik ediyor bu durum. Selectrà yazdı dr. Ama hamile olduğum için kullanmadim suan aşırı sıkıntıda yim kafayı yiyeceğim gözlerimı oyup atmak istiyorum.

Mrb hamileliginde sadece bu takintin mi oldu benimde doktor hastane fobim var ve kontrollere zor gidiyorum kotu bisey duycam diye nabzimi tansiyonumu firlatiyorum dogumu dusundukce buhran geciriyom ne guzel senin bitmis hamilelik

Mrb hamileliginde sadece bu takintin mi oldu benimde doktor hastane fobim var ve kontrollere zor gidiyorum kotu bisey duycam diye nabzimi tansiyonumu firlatiyorum dogumu dusundukce buhran geciriyom ne guzel senin bitmis hamilelik
Evet sadece bu takıntım var ama beni ve hayatımı mahvediyor günün 24 saati bunu düşünüyorum. Gözlerimi Oymak istiyorum kimseye bakamıyorum. Hamilelik bitmek üzere evet ama ben artık ben değilim yerdeki taş gibi oldum ne bebeği ne kendimi gözüm görüyor sadece kafamdaki takıntı . Deli oldugumu artık hissediyorum. Keşke ilaç kullansa idim. Sen kullanıyor musun

Hamile kalmadan once selektra 50mg bide strese dayali carpintim icin concor diye bi ilac kullaniyodum hamilelikte kullanmiyorum benimde hergunum takinti ve korkuyla geciyor hamilelik zaten zor bide boyle olunca dayanilmiyor

Hamile kalmadan once selektra 50mg bide strese dayali carpintim icin concor diye bi ilac kullaniyodum hamilelikte kullanmiyorum benimde hergunum takinti ve korkuyla geciyor hamilelik zaten zor bide boyle olunca dayanilmiyor
Selectrà bana dr yazmıştı hamileligimin 20. Haftasında filan ama bebeğe birsey olur diye içmedim keşke kullansa idim. Senin takintinà iyi geliyor muydu selectra. Doğum dan hemen sonra başlayacağım bu ilaca fayda eder mi sence

Evet bana cok iyi geldi hamile kalmaktan korkuyodum takintilarimdan dolayi sayesinde cesaret edip kaldim ama tabi simdi gunler gecmiyor

O oldugunda ne dusunuyosun bende surekli ic sikintisi,yerinde duramama ic sikintisiyla beraber carpinti,mesela markete gtsem alel acele isimi halletme vardi epey iyi geldi,ben selektradan once cipralex 10mg kullaniyodum uzunca surede kullandim hatta selektra gibi etki etmemisti

Bende de aynı yerinde duramama kalp çarpıntısı baş ağrısı neler neler uyusmuş gibi sanki elim kolum. İş yapamıyorum yemek yapamıyorum. Sanki tek ve en önemli isim düşünmek mis gibi. İnşallah bana da etki eder gün sayıyorum başlamak için.

O zaman etki eder canim merak etme bisey kalmamis doguma dogum yapincada yaz benimde korkulu ruyam dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…