Arkadaslar ılac yazılarken, mutlaka netden yada tanıdık bırınden ılacı arasdırın. bazı ılaclar vucuddan cıkmadıgı ıcın içmeyınce deli gibi oluyorsun. mesela ben lustral kullanıyorum. bu ılacı ılk defa tanıdık bırdoktor yazmısdı bana. hemde cok ıyı insan ıdı. 6 ay tedavı gordum ve cok deyısıklık oldu,
Sonra ben evlendim. Dogumdan sonra tekrar başladı. şimdi eski doktoruma gıtmem zor. başka şehırde calışıyo. yenı doktora gıtdım. oda once lustral yazdı. 2-cı getdıyımde prozak yazıyodu. ben neden ılacımı deyısıyorsuz dedım. oda prozak vucuddacok kalıyo falan dedı. Ama benım tepkımı gorunce
tamam deyısmeyelım dedı.
iyikide deyısmedım. cunkı prozak tın kotu yan etkılerı cokdu.
Ben daha cok. el yıkıyorum, her gun banyo yapıyorum,elbıse deyısıyorum. camasır makınem elbıse yıkamakdan bıkdı. sureklı Aman yuzerıme kırlı sumu deydı. elim copemı deydı. ozellıkle yagmurlu havada bıryere gıtmek ıstemıyorum. Reklamları yolda okuyorum. katları sayıyorum bunu gıbı seyler.
baskalarınıda aynı seyı yapmaya mecbur edıyordum eskıden, ama ılac tedavısınden sonra baskalarına mudahıle etmem deyısdı. nadıren mudahıle edıyorum.
mutlaka tedavı olunması gerek. zaman kecdıkce tedavısıde zorlasıyor. hele cocuğunuz varsa etkılene bılıyor. Ben ılacsız tedavı olmaya calışdım,ama başaramadım.
tedavı olucama inanıyorum. Allahın ıznıyle aşıcaz bu hastalığı. yeterkı isteyelim iyilesmeyi.
not: kızlar ben boyle cok suyla uğrasıyorum ya. ama aynı zaman da da cok duzensızlıyım var. ve tembelım. içinizde boyle olan varmı.
neyse..
Rabbım yardımcımız olsun, cavuk atlatalım bunları
azerin merhaba ben bir yıldır prozac kullanıyorum banada en az yan etkisi olan bu ilaç dendi. Hem kiloda aldırmıyor. diğer antideprasanlar iştahta yapıyor. Bende bu arada hastalığımın çok yoğun olduğu dönem çok tembel ve düzensizdim çünkü bişeye elimi sürmek istemiyordum yıkanmamak için. Ama şuanda pek takıntım yok eski ii halime döndüm sayılır. sanada geçmiş olsun