- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
okudum güle güle o kitabı.. ama dahada kötü yapabiliyor bu takıntıları öğrenmek, yani mesela kişide olmayan takıntılarda oluşabiliyor bazen bkz ben.
bazende iyi geliyor..
bende okudum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum güle güle o kitabı.. ama dahada kötü yapabiliyor bu takıntıları öğrenmek, yani mesela kişide olmayan takıntılarda oluşabiliyor bazen bkz ben.
bazende iyi geliyor..
gerçekten bu hastalığı çeken bilir.Karşıdan tuhaf görünüyo ilaç kullandığımı görenler neden diye sorduklarında anlatıyorum fakat anlayamıyolar o ilaçları kullanmadan da aşarsın,bi insan kendi düşüncelerini nasıl engelleyemez diyolar ama dedikleri gibi olmuyo.ben 6 ay kadar terapi aldım ilaçlarımıda düzenli kullandım tam iyiyim derken tekrar başladı.Bu hastalık insanın günlük yaşantısını o kadar etkiliyo ki bazen öyle düşünceler geliyo ki aklıma o an çıldırıcam sanıyorum ağlama krizine giriyorum ne zaman tamamen biticek bu kabus bilmiyorum çok ama çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba Arkadaşlar bu hastalıktan bende muzdaribim.Bundan 7 yıl önce yenmiştim bu hastalığı ama yenmeden önce 2 yılımı yedi.2 yıl öldüm öldüm dirildim.Kimseye derdini anlatamıyosun kimse sana inanmıyor. Kafandan atarsın diyorlar ama atamıyorum. Şimdi yine başladı bende ve çok üzülüyorum.Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Ben Favarin diye bi ilaç kullanıyorum.Aranızda bu ilacı kullanan varmı.
ben bu ılacı hıc duymadım.
bıde oncekı tedavınızde psıkoterapı de almışmıydınız. psıkoterapı tedavıde gerı dönuşum olmuyomuş oyle duyum. ne kadar doğru bılmıyom...
bide merak etdim kardeş nasıl oldu tekrar başladı.
Allahım ya bundan kurtuluş yokmu yanii...
bende senelerdir okb hastasiyim.benim dinle ilgili aklima sürekli sübheler geliyor.aslinda ögrendigim seyler ve emin oldugum seyler oldugu halde sürekli sübhe veriyor.allah ile ilgili vesvese ve sübhe geliyor ,hasa allah yok gibi düsünceler gelior ve bende bu sübheleri def etmek icin bütün zamanimi tefekkürle geciriyorum ,tam sübheyi yok ettim derken ayni sübhe tekrar tekrar geliyor ve ben imanimi kaybedecegim korkusuyla büyük bir panik yasiyor ve agliyorum.icim rahatlayana kadar tefekkür etmeye calisiyorum ve de acaba ben inancsizmiyim diye gün boyu aglayip üzülüyorum artik eve felan neredeyse bakamaz oldum.cok kötü gercekten.sizdede buna benzer birsey var mi.bana biri lütfen yardimci olabilir mi?
Selam kızlar ben yendim bu hastalığı 2.ye başarıyorum.Oleyyyy ALLAH'ım ne olur düşmanımın başına verme
tam olarak belirtileri yazarsanız çok sevinirim
kendimden şüphe etmeye başladımeyvahedigeldismile