:) herkesin bir derdi var, öyle veya böyle... Ben uzun bir süredir ara ara tedavi görürüm. En çok sevdiğim de şu Prozakt :) onu kullandığımda mutlu olduğumu görmek beni çıldırtsa da bir müddet kendimi toplayana kadar kullanıyorum, sonra doktoruma uğrayıp takıntılarımla ilgili konuştukça rahatlıyorum ve bir müddet sonra doktorumdan artık ilaç kullanmak istemediğim için azaltarak bıraktırmasını istiyorum. İlk doktora gittiğimde orta ikinci sınıftaydım ve kendim tek başıma gitmiştim , şimdi 47 yaşındayım . Ölüm korkum çok fazlaydı .... tabi buna bağlı olarak her an öleceğim diye her yeri temiz bırakmak, ara ara vasiyetimi tekrar yazıp görülebilir bir yere bırakmak , sanki her an taşınacakmışım gibi yaşamaktaydım. Şimdi aslında ölmek istiyorum ama korktuğum için intihar edemiyorum, sürekli kullanmak zorunda olduğum astım ilaçlarını kullanmayarak ölüme yaklaşmak istiyorum......
Eğer kendinizi rahatsız hissediyorsanız bence konuşabileceğiniz bir doktoru tercih edin. İlaçlardan daha iyi gelecektir....