- 23 Temmuz 2014
- 9
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de vardı okb yıllar önce. Ta 12 yaşımda başlamıştı her şeyi kontrol etmeden duramamam, neredeyse kafayı yiyecek noktaya gelmem. Sırf kapıyı kapamış mıyım diye bakmak için kaç defa yarı yolda eve dönerdim, ütünün fişini çekili gördüğüm halde tekrar tekrar kaç defa prize bakardım. O yaşlarda namaz da kılardım ama ne zorluklarla kılardım Allah bilir. Okuduğum sure kabul olmadı, yanlış okudum vs diye aynı zamanı onlarca kere kılardım ve en sonunda dayanamayıp namazı da bırakmıştım o sıralar... Kendi kendime düzeldim sonraları. Doktora gitmek ya da aileme bu rahatsızlığımdan bahsetmek aklıma gelmemişti o yaşlarda. Halen de %100 düzelmiş sayılmam gerçi, yaptığım işleri kontrol etmeyi severim ama çok şükür o zamanlardaki kadar abartmıyorum artık..
Ben de vardı okb yıllar önce. Ta 12 yaşımda başlamıştı her şeyi kontrol etmeden duramamam, neredeyse kafayı yiyecek noktaya gelmem. Sırf kapıyı kapamış mıyım diye bakmak için kaç defa yarı yolda eve dönerdim, ütünün fişini çekili gördüğüm halde tekrar tekrar kaç defa prize bakardım. O yaşlarda namaz da kılardım ama ne zorluklarla kılardım Allah bilir. Okuduğum sure kabul olmadı, yanlış okudum vs diye aynı zamanı onlarca kere kılardım ve en sonunda dayanamayıp namazı da bırakmıştım o sıralar... Kendi kendime düzeldim sonraları. Doktora gitmek ya da aileme bu rahatsızlığımdan bahsetmek aklıma gelmemişti o yaşlarda. Halen de %100 düzelmiş sayılmam gerçi, yaptığım işleri kontrol etmeyi severim ama çok şükür o zamanlardaki kadar abartmıyorum artık..
İlaç Kullanıyorsunuz?
gerçekten bu hastalığı yenmek çok zor benimde ortaokulda berii var ama bir düşünce bitti diyorsun yendim sonra başka bir düşünce çıkıyor kısır döngü gibi yani...tedavi olmak gerekiyor bence kendim yendim diyenler için söylüyorum ben çok yaşadım çünkü bunu bende bir sürü takıntımı yendim ama hep tekrarladı...arkadaşlar benim sorum okb hastası olup hamilelikte ilaç kullananlar varmı?
aynısı bendede var ocagı kapatıyorum gozüme inanmıyorum vanasını kapatıyorum bakıyorum.sıkıyorum iyice öle rahat ediyorum.aklıma,gözüme,inanmıyorum resmen yaptıgım sacma biliyorum ama elimde degil coksükür artık okadar degilim ama sıkca ayetel kursi okuyunBenim takıntımda kapı kitlimi ocagı kontrol etme. defalarca çok kötü bişey bu nasıl gecer zaman zaman şiddetleniyor sebebini anlamış değilim.görüyosun ama için rahat etmiyor temel sebebi nedr neden böyle oluyo arastrmak lazm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) herkesin bir derdi var, öyle veya böyle... Ben uzun bir süredir ara ara tedavi görürüm. En çok sevdiğim de şu Prozakt :) onu kullandığımda mutlu olduğumu görmek beni çıldırtsa da bir müddet kendimi toplayana kadar kullanıyorum, sonra doktoruma uğrayıp takıntılarımla ilgili konuştukça rahatlıyorum ve bir müddet sonra doktorumdan artık ilaç kullanmak istemediğim için azaltarak bıraktırmasını istiyorum. İlk doktora gittiğimde orta ikinci sınıftaydım ve kendim tek başıma gitmiştim , şimdi 47 yaşındayım . Ölüm korkum çok fazlaydı .... tabi buna bağlı olarak her an öleceğim diye her yeri temiz bırakmak, ara ara vasiyetimi tekrar yazıp görülebilir bir yere bırakmak , sanki her an taşınacakmışım gibi yaşamaktaydım. Şimdi aslında ölmek istiyorum ama korktuğum için intihar edemiyorum, sürekli kullanmak zorunda olduğum astım ilaçlarını kullanmayarak ölüme yaklaşmak istiyorum......
Eğer kendinizi rahatsız hissediyorsanız bence konuşabileceğiniz bir doktoru tercih edin. İlaçlardan daha iyi gelecektir....