Hayretler içinde okudum yazdıklarınızı...! Ben zaten hastalıktan hep korkan bi insanımdır tabi şimdi bunları okuyunca iyie moralim bozuldu ve rastgele açtığım bir sayfaydı bende yazdığınız alışkanlıklar hat safhada sevdiklerime bişey olucak diye mesela uyurken cep telefonumu kesinlikle ışığı yanarken ve düz bi şekilde cam kenarına koymam gerek bunu yapmazsam kötü bişey olucakmış gibi korkuyorum her ihtimale karşı yine de yapıyorum apaçık biliyorum saçmaladığımı ama kendime engel olamıyorum ve bunun gibi şeyler abdest alırken olmadı baştan diye 3-5 sefer tekrarladığım çok olur.ve bu beni bıktırır inanın sudan soğudum o telefonu yeri geliyor yere atıp parçalamak istiyorum çünkü onu cam kenarına yerleştirmeye çalışmak büyük vakit kaybı ve bunun bi hastalık olduğunu yazılarınızı okuduğumda öğrendim.tvnin sesini kısacaksam eğer en son kıstıktan sonra 1 kezde açma tuşuna basmam gerek bunu yapmazsamda kendime bişey olucak sanıyorum, şuan buraya ''kendime bişey olucak sanıyorum'' yazdım diye de kendime bişey olucak sanıyorum! saçmaladığımı biliyorum bazen çok rahatım ama vesveseler geldiğinde bunalıma giriyorum
(( şuan çok üzgünüm lütfen bana kurtulduysanız nasıl kurtulduğunuzu yazın birbirimize yardım edelimmm
((