obez kedim deniz =)

Egerian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
2.614
7
kendisini bulduğumda 1 yada 1 buçuk aylıktı.. herhangi bi cinsi yok sokaktan buldum yaklaşık 1 buçuk yıldır benimle.. inanılmaz şımarıktır kendileri.. çizilmemiş bi yerim kalmadı

[/IMG]

yeni fotolar lülülülüüüüüüü =)

Son düzenleme:
saol canımm hamile şuan bende uzakta memleketimde anneme emanet ettim bu cuma görücem

Allaaa ağzımın suları aktı o gözlüklü pozu görünceeebende yerim bendeeee
maşallahhhh ona

benim kız tavan yaptım saol megiim seninkine de bayıldım yüzleri küççücüük ya bayılıyorım saol tekrardan kuzum

cuma günü gidicem ilk işim çekmek olacak

Bizimde zamaninda bir kedimiz vardi ama ona hic iyi bakmadik malesef oda kacti gitti InsaAllah gittigi yerde daha mutlu ve huzurludur kiy*****i bilemedik tombi$imizin. ( adi tombi$ti )

Cok tatli kedicigin varmis pericim (geceyeli gibi bende peri diyecegim )

ahh canımm beniimm saol tatlım canavar valla bu kedi değil benim ki de kaçıyo evden şuan hamile hatta

bebeklerini napıcaksınız pisiciin?

hiç bilmiyorum ama annemin iş yerinde bi arkadaşı var bi tanesini o istiyodu diğerleri nolur bilmiyorum :26: isteyen eş dost falan bi tanesinide ben alıcam diye düşünmüştüm

cok seker maasallah ya sıkmalık bu benim annemde izin verse bende baksam ama nerdeee

inş ileride kendi evimde artık :)

benimde annem istemedi ama ben çok direttim şimdi benden daha iyi bakıyo başka şehirde okuyorum ben torunum diye onu seviyomuş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…