Gözümden kaçmış geçmiş olsunYapabiliyo musun
Benim kizim hastalandktan sonra toparlayamadim.deneme cozdum cook zordu moralim bozuldu bi tane badka deneme cozdum yine oyle ay napcam bilmiyorum
Evet çok değişik bi yıl Zor bi yılAgustosta atamada yok subata kadar beklicez olmadi diyelim 3 ay sonra sinav
Mayis gelmis oluyo
Bu sene cok degisik bi sene
Insaaa bu sene bu sinavdan kurtuluruz subatta ataniriz
Cevabı gormemisim bugün bi saat bakabildim deneme yaptım 21 net çıktıSon 1 hafta calismak icin
Benimde ayni oyle canim gercekten cok zor bi zaman dilimindeyiz.bu carsambadan diger carsambaya butun konulari hizlica taricam plan yaptim bakalim sende istersen oyle ayarla daha ski calismak zorundayizCevabı gormemisim bugün bi saat bakabildim deneme yaptım 21 net çıktı
Bnmde hala eksik konuların var ve çok fazla
Bi kaç konu seçtim onlara bakıyorum
Milleti bosver canim onlisanslarda suan kpss calisyo tek degiliz hayat dewam ediyo az kaldi 2 haftadan az biraz daha disimizi skicazArtık gerçekten bitsede kurtulsak
Millet tatilde biz evden bebekten zaman kalırsa ders çalışma derdindeyiz
Ve bu sene sinava giren sayisi tum branslarda firlamis baktin mi
Bebekle nasıl yapıyorsun bnm ogla n 1.5 yaşında günde 3 saatimiz dışarda geçiyor ev işi temizlik yemek pilim bitiyorBenimde ayni oyle canim gercekten cok zor bi zaman dilimindeyiz.bu carsambadan diger carsambaya butun konulari hizlica taricam plan yaptim bakalim sende istersen oyle ayarla daha ski calismak zorundayiz
Milleti bosver canim onlisanslarda suan kpss calisyo tek degiliz hayat dewam ediyo az kaldi 2 haftadan az biraz daha disimizi skicaz
Giren sayisinda yenimezunlari cikarmak lazim onlarin tam final zamaniydi.geriside napalim insa hakaderek ataniriz.torpil gibi planlari olanlarida allah islah etsin
Aynen bende gitcem memlekete donuste bakalim puana gore allah buyukturrrOabt ye bi girelim puanlar açıklansın kendime bi ay tatil vereceğim
Sonrasında eylülde burda konu açıp turkceden kpssye çalışmaya başlayacağım
Evet aynen hem iş hem açıköğretim ev bebek kpss bayağı yol kat ettim bu seneUnutmaaaa smykmy
Bebegini sallarken tarih calistin
Unutma smykmy
En skintili zamanda kafani toplayip ders calistin
Unutma smykmy
Sen elinden gelenin fazlasini yaptin
Azzz kaldi cok az
Olursa ne guzelll olmazsa olmedik yine dewam bu bilgiler bana lazimmmm
Ewet resmen kadrolu sayisini azaltti bekarlara yaradi.doguya kadtolu vermicek sirf sozlesmeli olcak zaten doger yerlerin puani yuksek allah nasip eedrse hic bir sey imkansiz degil sirtimi rabbime dayiyorum baska hic bi gucum yokŞu çakılı sözleşmeli alınacakmış ya sayı olarak da bayağı fazla o kafamı kurcalıyor moralimi bozuyor