Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde eksigim var ama deneme cozeyim dedim gec kliyoruz denemede butun konulari gormus oluyoruz.dun bi deneme yaptim cok kotuydu ilk defa duydugum seyler oldu unide derslerim iyiydi.lys ygs konularinada hakimim sadcee hatirlamam gerek. zor geldi bi tane daha yapayim dedim yarida biraktim cok uzuldum bu denemelerdwn cok sey ogrencegime inaniyorum .sende bi an once deneme yap kendini bi silkelemis olursun canimDeneme cozmuyorum daha eksiğim var konu çalışırım il dışına çıktık Bi haftadir duzenimiz bozuldu
Yok okumadım neymiş kiSormayi unutuyorun hsynmhsn osym nin oabt duyurusunu okudun mu
Mas cook iyi bugun bende sna eslik edecem insa bakalim yazarim sonucu 5 saat arti deneme simdi temizlik yapiyorum bitireyim oturcam dunden yemegimde var sukurBugün hedefim 5 saat ve bi tane de deneme çözmek sen neler yapıyorsun
Oğlumu bi tanidigimiza bıraktıkBugun ustumdeki o umutsuzlugu atarim insa
Deneme cozemedim bugun.konu calisiyorum ama bitirenee kadar uyumak yok insaBiraz mola
Ve yine başlıyoruz
Senin ne alemde