OABT zamaniii

Deneme cozmuyorum daha eksiğim var konu çalışırım il dışına çıktık Bi haftadir duzenimiz bozuldu

Deneme cozmuyorum daha eksiğim var konu çalışırım il dışına çıktık Bi haftadir duzenimiz bozuldu
Benimde eksigim var ama deneme cozeyim dedim gec kliyoruz denemede butun konulari gormus oluyoruz.dun bi deneme yaptim cok kotuydu ilk defa duydugum seyler oldu unide derslerim iyiydi.lys ygs konularinada hakimim sadcee hatirlamam gerek. zor geldi bi tane daha yapayim dedim yarida biraktim cok uzuldum bu denemelerdwn cok sey ogrencegime inaniyorum .sende bi an once deneme yap kendini bi silkelemis olursun canim

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığınca ilk ve orta öğretim düzeyinde öğretim programları güncellenmekte ve güncellenen bu programlar kademeli olarak uygulanmaktadır. Kademeli geçişten dolayı ÖABT adaylarının atamaları yapıldığında farklı öğretim programlarını kullanmaları gerekecektir. Adaylar, Talim ve Terbiye Kurulu kararı ile uygulanmakta olan ve kademeli olarak uygulanacak olan öğretim programlarının tamamından sorumludurlar.

Neden boyle bi ay kala bi duyuru yapma ihtiyaci hissettiler acb

Bugün hedefim 5 saat ve bi tane de deneme çözmek sen neler yapıyorsun

Yapabiliyo musun
Benim kizim hastalandktan sonra toparlayamadim.deneme cozdum cook zordu moralim bozuldu bi tane badka deneme cozdum yine oyle ay napcam bilmiyorum

Bugün hedefim 5 saat ve bi tane de deneme çözmek sen neler yapıyorsun
Mas cook iyi bugun bende sna eslik edecem insa bakalim yazarim sonucu 5 saat arti deneme simdi temizlik yapiyorum bitireyim oturcam dunden yemegimde var sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…