Bnm bölüm ilköğretim matematik 1.5 yaşında oğlum var . Gy gk eğitim bakmadım sonuçlara çok calisamadim da umudum hayallerim oabt ye kaldı bakalım bn bugün 2 saat çalıştım soru sayısını hesaplamadmHosgeldinhsynmhsn nasil gidiyor calidmalar oabt konulari ne durumda
gk gy egitim nasildi alaniniz nedir
Cok soru sordum galiba
Beraber calismak guc veriyor insana insa istedigimiz sekilde sonuclanir sinavlarimiz
Benimde alan kimya 15 aylik bi kizim varBnm bölüm ilköğretim matematik 1.5 yaşında oğlum var . Gy gk eğitim bakmadım sonuçlara çok calisamadim da umudum hayallerim oabt ye kaldı bakalım bn bugün 2 saat çalıştım soru sayısını hesaplamadm
Ewet bende oyle hadi bakalimEvet birbirimize destek olalım bn hergün yazmaya çalışırım
Bnde calisamadim bugün başladım çalışmaya bakalım ne kadar olacak dün ve önceki gün temizlik le geçtihsynmhsn nasilsin dun nasil calistin mi
Benim pek istedgim gibi gecmedi calismam gereken konulari tamamlayamadim insa bugun eksikleri biraz olsun kapatabiliirim
Aynen bende temizlik yaptimBnde calisamadim bugün başladım çalışmaya bakalım ne kadar olacak dün ve önceki gün temizlik le geçti
Evet çok mantkli kronometre bn de oğlanı uyuttu m biraz Kuran okuyup derse oturucamGk gy calisrken bazen kronometreyle calistim suandan itibaren yine kronometreyle caliscam.oyalanmak yokkkk
Allah kabul etsin canimEvet çok mantkli kronometre bn de oğlanı uyuttu m biraz Kuran okuyup derse oturucam
Çalışabiliyor musun bn çok az bakabildmAllah kabul etsin canim