OABT zamaniii

Hosgeldin hsynmhsn nasil gidiyor calidmalar oabt konulari ne durumda
gk gy egitim nasildi alaniniz nedir
Cok soru sordum galiba
Beraber calismak guc veriyor insana insa istedigimiz sekilde sonuclanir sinavlarimiz
Bnm bölüm ilköğretim matematik 1.5 yaşında oğlum var . Gy gk eğitim bakmadım sonuçlara çok calisamadim da umudum hayallerim oabt ye kaldı bakalım bn bugün 2 saat çalıştım soru sayısını hesaplamadm

Benimde alan kimya 15 aylik bi kizim var alanla kapatcaz insa

Bugun ayin 12 si
Ayin 24 ne kadar konularimi bitirmeyi hedefliyorum bugunden itibaren daha ski calisacagim.sonra bir ay kaliyo full deneme insa

Oyle bi fedekarlik yapalim ki sunu snu yaparken bile ders calistim diyelim.gk gy calisken yemek karistirirken tarih notlarima bakiyodum duvarda.sinav arkasindan tekrar sinava girmek zor bir psikoloji ama atlattik cok sukur konulari toparlama zamani

Bn bugün 45 dk falan çalıştım misafirliğe geldim çalışınca yazarım yine

2 saat calistim bugun ama gunu kapatmadim daha calismam gereken yer var bebegimi uyutunca insa

hsynmhsn nasilsin dun nasil calistin mi
Benim pek istedgim gibi gecmedi calismam gereken konulari tamamlayamadim insa bugun eksikleri biraz olsun kapatabiliirim

hsynmhsn nasilsin dun nasil calistin mi
Benim pek istedgim gibi gecmedi calismam gereken konulari tamamlayamadim insa bugun eksikleri biraz olsun kapatabiliirim
Bnde calisamadim bugün başladım çalışmaya bakalım ne kadar olacak dün ve önceki gün temizlik le geçti

Gk gy calisrken bazen kronometreyle calistim suandan itibaren yine kronometreyle caliscam.oyalanmak yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…