• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar yorgun mutsuz umutsuz hissediyorum ki...

Canım taviz verme ben de şuan samimiyet kurmuyorum yanında oturuyorum ama konuşmuyorum başka şeylerle ilgileniyorum
Hımm ya bizim ki biraz kaba küsken aynı odada otursak gelir kumandayı çekip alır elimden spor kanalı falan açar ben de ya odayı terk ederim ya da yaptığına karşılık verir ben de çirkefleşirim:(

Esin cok kucuk bir seyden bosanalim demis.Baska sorunlariniz varmi ?Gorumcen ilk aradiginda evde islerim cok gelemicem deseydin esininde haberi olmazdi aramak zorun da kalamzdin.Zaten kv yemege cagircaktik .Esinize guzel bir ayar cekin

Esin cok kucuk bir seyden bosanalim demis.Baska sorunlariniz varmi ?Gorumcen ilk aradiginda evde islerim cok gelemicem deseydin esininde haberi olmazdi aramak zorun da kalamzdin.Zaten kv yemege cagircaktik .Esinize guzel bir ayar cekin
Boşanalım demedi bana boşanırsın dedi bende kapı orda boşanmak istiyorsan dedim

Haberi olurdu muhakkak abisi de arayıp onu davet etmiştir muhakkak

Öfff ne kadar da saçma eşinin yaptığı. Akıl var mantık var, kadın kocası yokken ne diye kocasının ailesine gitmek istesin ki? (Bence yani, ben sıkılırım ne yapacağım o kadar saat) Kaldı ki sen yorgunum demişsin, dinlenmek istemişsin. Bu senin en doğal hakkın. Nasıl oldu dakonuyu burada ailesini sevmemene bağlayabildi acaba? Bence en güzel cevabı vermişsin, geri adım atma sakın. Çok şımarmış çünkü, benden kopamazdüşüncesi var anlaşılan bunlar benim kurallarım vs diyebildiğine göre.
Aynen iyi olunca insanın kocası bile olsa kafasının üstüne çıkıyor

Başka sorunım yok normalde eşimle çok mutluyuz bana bebekler gibi bakar bende ona ama ailesi konu olunca beni böyle kırıyor keşke uzakta olsaydık ailesinden
Anliyorum canim bak ne guzel bska sorunlar yoksa aile asilir benimkilerde yanimda eskiden oraya gittikce basim agriyordu artik yakin olmalarina ragmen ayda bir anca gorusuyorum bu sekilde esimle huzurm var sizede tavsiye ederim mecbur olmadikca gorusmeyin

Peki eşime nasıl davranayım yani gelince hoşgeldin demeden diğer odaya mı gitsem
Hosgeldin de diger odalarada gitmene gerek yok sadece orali olma .Fazla taktigini dusunmesin diger odaya giderseniz benden korkuyor havasina girer erkek mantigi hep aynidir zaten canim

Anliyorum canim bak ne guzel bska sorunlar yoksa aile asilir benimkilerde yanimda eskiden oraya gittikce basim agriyordu artik yakin olmalarina ragmen ayda bir anca gorusuyorum bu sekilde esimle huzurm var sizede tavsiye ederim mecbur olmadikca gorusmeyin
Bunu eşime nasıl kabul ettirecem ayrıca biz gimesek bile zırt pırt arayıp davet ediyorlar

Eve bıraktı beni kendisi geri işe döndü hiç konuşmadık napayım hiç konuşmayım mi hatasını anlayana kadar
Yok konus bence ama o acmadikca kv'ye gitme konusunu acma. Medeni insanlariz sonucta. Konusmadan nasil anlasacagiz? Dirdir yapma ama konu acilinca aileye misafirlige gitme konusundaki beklentisinin asiri oldugunu, bireysel sinirlarinin zedelendigini ve bosanma meselesini gercekten niyetli ise soylemesini soyle. Minicik seylerde "o zomon bosonolom" demek cok cocukca ve iliskiyi zedeler.

Bunu eşime nasıl kabul ettirecem ayrıca biz gimesek bile zırt pırt arayıp davet ediyorlar
Sen gitme hep bir bahanen olsun bende oyle yaptim cocugunu bahane et isim varde gitmek istemedigin bir yere gitmek mecburiyetinde degilsin. Arasalarda mazerelerinle gelmicem de her aradiginda ayni seyleri soyle onlarda aramazlar birdaha valla canim ben boyle care buldum sukur

İçimi dökmek istiyorum buraya yazmak rahatlatıyor arkadaşlar ben işin içinden çıkamıyorum kocamla yine kavga ettik şöyle bu hafta ctesi pazartesi kv.gilleydik bugun de görümcem aradı akşam yemeğe babagili çağırdım sizde gelin diye ben de tamam sorim kocama bakarız dedim sonra kocamı aradım akşama davet ettiler dedim o da tamam iş çıkışı seni götürim(4de çıkıyorum) benim akşam 9da anca biter işim dedi mesaiye kalması gerekiyormuş bende dedim ki önce eve gidip dinlenmek istiyorum aksam dönüşte beni evden al öyle gidelim dedim o da 9 u bulur benim işimin bitmesi dedi bende o zaman gitmeyelim canım dedim (zaten ailesiyle iki gün önce görüştük zaten cuma da biz yemege çağırcakdık kv umreye gidiyor pazartesi diye)o da başladı sen işte benim ailemin yanına gitmek istemiyorsun diye söylenmeye dedi ki gezmeye dışarı çıkalım desem yorgun olmazsın ama diye bende deşarj oluyorum öyle dedim o da benim kurallarım bunlar ya uyarsın yada boşanır gidersin diyip teli kapattı bende mesaj attım kapı orda boşanmak istiyorsan dedim bu davranışları yüzünden ailesinden de soğuyorum arkadaşlar napacagımı ne düşünecegimi şu anda bilmiyorumben bu adamı çok sevdim o da sevdi onun için tayinimi onun memleketine aldırdım eş durumundan zaten avuç içi kadar bir yer bunalıyorum bir de ailesi için böyle ağır konuşuyor benimle beni çok sevdiğini biliyorum ama o zaman niye böyle davranıyor sizce ben bundan sonra napmalıyım nasıl davraniym aklım diyor ki madem bu şekilde ufacık bir şey yüzünden beni kırıyor o zaman bende bundan sonra ailesiyle açık açık görüşmek istemediğimi mi söylesem
Zamnnda keşke tayinini almasaydın. Sonra böyle oluyor işte. Sen gitmek zornda değilsn ben olsam bende gitmez eşimi beklerdm. Onla gitmek isterdm yani sennki norml bence. Trip yap alttan alma ama kavgada etme bence. Eğer ömür boyu buna katlancaksan tamam. Ama yok değişsin bişeyler diyorsan net tavrını belli et derim

Back