O kadar sinirliyim ki!!!

Vay dangalak vay!

Kafası karışıkmışmış... Amannn boşver iyi etmişsin içindekileri dökmekle. Birde günah çıkartır gibi eski sevgilim aradı bıdı bıdı yapmaz mı!

daha önce açtığın konuyu da hatırlıyorum. zaten internetten üzerinde konuşup görüşmeye başlamıştınız. sen de başta ondan hoşlanmıyordun hatta ki ben senin genel olarak ondan hoşlandığını düşünmüyorum.

eh o da muhtemel senden hoşlanmıyordu. ikinizinki de zaman geçirme odaklıydı yani gerçekten bir şey hissedilen kişiyi bulana kadar bence. olmamış sonuçta. sana seni seviyorum tarzı bir şey demiş miydi? kesin sevgili olmuş muydunuz?

evet bozulabilirsin ama çok acayip bir durum yok. sonuçta cidden birbirinizden etkilenip bir ilişkiye başlamadınız.

sen de zaten bir şey hissetmiyordun boşver. karşına neler çıkar.

Yoo bozulmam.
Evet söyledikleriniz doğru olabilir, benim de onunla ilgili kafam karışıktı, evet bir şey hissetmiyordum ama güzel vakit geçiriyorduk, onun da ettiği iltifatlar gösterdiği ilgi sürekli aramalar falan belki de öylesineydi.
Zaten benimki üzülmek değil yani yediremiyorum kendime sadece bunu yani iletişimi bu şekilde söyleyerek o bitirdiği için.

Gelirse göreceği de var zaten muhatap olmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…