O kadar sinirliyim ki!!!

Vay dangalak vay!

Kafası karışıkmışmış... Amannn boşver iyi etmişsin içindekileri dökmekle. Birde günah çıkartır gibi eski sevgilim aradı bıdı bıdı yapmaz mı!

Ya cidden o kadar sinirliyimkii!! Sırf içimi dökmek için yazıyorum. Bi çocukla konuşuyodum ama belirtiyim eski konularımda da bahsetmiştim zaten kafam karışıktı onunla ilgili bişry hissediyo muyum bilmiyordum iyiki de hissetmemişim!! ama çok ilgili beyefendi karakterli duruyordu. Biz 1 aydan fazla süredir konuşuyoruz,bu süre içersinde hep iltifatlar ilgiler falan filan... neyse en son buluşmamızdan sonra bi haller oldu fark ettim eskisi gibi değildi sanki uzaklaştı gibi geldi benden hatta 2 gün falan mesaj atmadı bende atmadım dün mesaj attı haftaya şuna gidelim buraya gidelim diye öyle konuşuyorduk yine.. bugun konuşurken laf arasında kafam karışık bu ara dedi konuşmayı aynen yazıyorum:

(Eski sevgilisiyle 1 sene önce ayrılmışlar 5 sene çıkmışlar bu arada)

Ben:Neden, ne oldu?
O: Eski kız arkadaşımla ilgili arıyor bikaç gündür ağlıyor yapamıyorum edemiyorum diye o yüzden 2-3 gündür konuşmaya başladık
Ben:Mutluluklar :KK70: Benimle boşuna vaktini harcama
O: Peki
Ben: Madem onunla konuşuyosun bir süredir, neden hala mesaj atıyodun bana? Ayrıca 2 gün diyosunda onun daha öncesi var ben anlamıştım zaten karşında salak yok
Beni yedek kulübesine almaya çalışıyodun herhalde ahahahah
O:Of saçmalık

Böyle işte!! Bana ilgisiz davrandıgı o günden beri demek ki eski sevgilisiyle konusuyordu yani 10 gündür falan. Bir de utanmadan bana dün şuraya gidelim falan diye mesaj atıyordu, meğer eski sevgilisine dönmüş herif!!
İyiki bağlanmamışım
Ben anlamıyorum gerçekten ya!! Üzülmek değil ama aşırı sinirlendim. Haksız mıyım?

daha önce açtığın konuyu da hatırlıyorum. zaten internetten üzerinde konuşup görüşmeye başlamıştınız. sen de başta ondan hoşlanmıyordun hatta ki ben senin genel olarak ondan hoşlandığını düşünmüyorum.

eh o da muhtemel senden hoşlanmıyordu. ikinizinki de zaman geçirme odaklıydı yani gerçekten bir şey hissedilen kişiyi bulana kadar bence. olmamış sonuçta. sana seni seviyorum tarzı bir şey demiş miydi? kesin sevgili olmuş muydunuz?

evet bozulabilirsin ama çok acayip bir durum yok. sonuçta cidden birbirinizden etkilenip bir ilişkiye başlamadınız.

sen de zaten bir şey hissetmiyordun boşver. karşına neler çıkar.

daha önce açtığın konuyu da hatırlıyorum. zaten internetten üzerinde konuşup görüşmeye başlamıştınız. sen de başta ondan hoşlanmıyordun hatta ki ben senin genel olarak ondan hoşlandığını düşünmüyorum.

eh o da muhtemel senden hoşlanmıyordu. ikinizinki de zaman geçirme odaklıydı yani gerçekten bir şey hissedilen kişiyi bulana kadar bence. olmamış sonuçta. sana seni seviyorum tarzı bir şey demiş miydi? kesin sevgili olmuş muydunuz?

evet bozulabilirsin ama çok acayip bir durum yok. sonuçta cidden birbirinizden etkilenip bir ilişkiye başlamadınız.

sen de zaten bir şey hissetmiyordun boşver. karşına neler çıkar.

Yoo bozulmam.
Evet söyledikleriniz doğru olabilir, benim de onunla ilgili kafam karışıktı, evet bir şey hissetmiyordum ama güzel vakit geçiriyorduk, onun da ettiği iltifatlar gösterdiği ilgi sürekli aramalar falan belki de öylesineydi.
Zaten benimki üzülmek değil yani yediremiyorum kendime sadece bunu yani iletişimi bu şekilde söyleyerek o bitirdiği için.

X