• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar sevdim ki; sevmese,unutmuş olsa hissederdi bunu kalbim ...

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Selamlar, Eski konularımdan bilen bilir, bilmeyen de bakabilir.
Biz ayrılalı çok uzun zaman oldu sanki. Ağustos ayında işte geçtiğimiz.
Ama kendisi sağolsun, arada bir yoklar beni ... Kendini hatırlatır, ya da morali bozuksa sığınmak için gelir bana.
İşte en son bir, şubatta mı ne yokladı. İşte görüşmek istedi. "sen çok güzel, iyi şeyler hak ediyorsun. Biz bir çok şeyi yarım bıraktık, neredeyse her gece düşünüyorum" dedi.
Ben de " olabilir her şey tam olmak zorunda değil, bu da böyle yarım kalsın" tarzı büyük büyük konuştum.
Çünkü artık onu peşimde görmek istiyordum, ben yeteri kadar kovalamıştım.
O da azcık kovaladı benim bu tutumumu görünce. Sonra bir anda kesildi işte mesajlar araması yine. Çünkü her aramasında, her mesajında tersliyordum .
"sensiz de yaparım" imajı veriyordum. Düşünün 10 şubatta son kez konuşmuşuz işte.
10 şubattan bir- iki gün önceye kadarda konuşmuyorduk.
Ben unuttuğumu sanıyordum onu. Ama sonra ailevi problemlerim olunca, ona ihtiyacım olduğunu hissettim.

Ve bir gece, ALLAHA dua ettim. "ALLAHIM, onu bana rüyamda göster bari. Merak ediyorum, iyi mi kötü mü,sağ mı , sağlıklı mı ? Nasip et YARABBİM, AMA gerçek bir rüya olsun,haberci olsun" dedim ve uyudum.
O gece onu rüyamda gördüm. Ölmüştü. Evlerine gidip, ağlıyor ve "neden" diye sorguluyordum. "neden-nasıl öldü" .
Sonra birden karşıma çıkıyordu, hasta gibiydi , yanında annesi.
Ve, ben bu rüyanın etkisiyle 2 gün boyunca çok üzgündüm.
Ve dayanamadım ! Belki asla beni hak etmiyordu vs vs...
Ama sonuçta ben, onu seviyordum ! Sevgi böyle bir şey değil midir ?Sevdiğiniz size naparsa yapsın,sevmek değil midir ?
Zaten mayıs sonu mu ne askere gidecek. Hem de 15 ay. Nasıl dayansın içim. Allahım korusun askerde ölür kalırsa, hiç mi içim acımazdı giderken son kez öpemedim , koklayamadım diye...
Böyle düşündüm ve bana düşen son görevi yapmak istedim. Ona mesaj attım. İyi misin nasılsın vs .
2-3 haftadır yataktan çıkamıyormuş! İlk 1 hafta milim kıpırdamakta zorlanıyormuş. İşten çıkmış vs vs...
Dün MR çekildi. Yani rüyam çıktı. Hasta görmüştüm vs ...

Dün ve bugün konuştuk. "KİMİN AHINI ALDIYSAM" Şeklinde konuştu.
"Düşünecek çok zamanım oldu bu süre içinde, hep aklımdaydın." filan dedi.
Ama bugün diyor ki; o yaşadığımız her şey geçmişte kalmış. İki arkadaş gibi konuşuyormuşuz niye geçmişteki kızgınlarımı hatırlatıyormuşum ?
Ve bana diyor ki, "sana karşı çok büyük bir şevkatim var. Biliyorum ki, 100 kişi bana geçmiş olsun der ama sadece sen çok içten ve samimisindir, en çok üzülen sensindir"
"Ve biliyorum ki, ben herkese karşı güçlü gibi görünmek zorundayken senin yanında bu maskemi çıkarıp, güçsüzlüğümü ve üzüntümü gösterebiliyorum, senin yanında olduğum gibiyim, ben gibiyim.Ama sadece şevkat, ne bileyim şevkat, aşk sevgi değil." diyor :(
"Bir de bunun yanında; cinsel olarak aşırı bir çekimin var. Seninle ilgili o yönde kurduğum bir hayal var ve ben onu o kadar çok kurmuşum ki, sanki ben onu yaşamışım da anıymış gibi daha çok, asla unutmayacağım bu hayalimi 40,50 yaşında bile olsam" diyor.

Ben bilmiyorum. Ne hissediyor bilmiyorum ... Kendinin işe yaramaz biri olduğunu, parasız olduğunu eğer bana benim istediğim gibi aşık olsaydı ondan soğuyacağımı filan söylüyor. Bi kere "seni baban benim gibi birine verir mi?" filan demişti hatta. Ama, ne zaman uzaklaşmak istese, ne bileyim bunalıma mı giriyor acaba... "sevgi değil,arkadaşlık,şevkat" diyor. Ama bana "sen benimsin, seni en başından beri sevdim hiç mi anlamadın?" tarzı cümleler söylemiş biri.

Ben anlamıyorum gerçekten. Neden ?
İçimde bir yer var, onun beni sevmediğine inanmıyor. Hani 99 yerim inanıyorsa, 1 yerim inanmıyor işte. Sevmese hissederdim, bilirdim.Hiç sevmemiş olamaz. Biz çok güzel anılarda yaşadık. Kar yağdığı gün, buz gibiydi hava. Ki biz İzmirliler alışkın değiliz. Vapurda bağıra bağıra şarkı söyleyip tam 3 kere o soğukta denizin ortasında,vapurdan inmeyip bi o kıyıya bi bu kıyıya yaptık. Çünkü o vapurdan indiğimizde ayrılacaktık. Ben ayrılma kararı almıştım. Ve son anlarımızdı. Bir yandan ağlıyor bir yandan şarkı söylüyordum. O başlamıştı şarkı söylemeye. "benzemez kimse sana." "şebnem ferah-sil baştan" bir sürü şarkı söylemiştik . İnsanlar bize bayılmıştı. O vapurdan o inmek istememişti.

Ya .. Ben biliyorum. Onla konuşmadığımız zamanda, "beni unuttu mu ?" acaba diye düşünürdüm. Ama derdim ki "unutmuş olsa hissederdim". İnanın , "hiç sevmemiş olsa,sevmiyor olsa bilirdim, hissederdim. Benim sevgim öyle büyük ve ben gerçekten çok savaş atlattım kendime karşı onun için. Her haliyle sevdim, Allahta bunu gördü ki duamı kabul edip rüyama verdi." İnanıyorum ki , içimde onun beni hiç sevmediğine inanmayan yanım doğru yolda. O yanım inanmıyor. Kabullenemiyorum belki de bilmiyorum. Çok karışığım. :ssz:

Bugün , saat 19.20 den 23.30 a kadar konuştuk. Ve o saatin farkında değilmiş , "aa saat 11 olmuş" dedi. Sonra kapadık. O yüzden bana böyle geldiler. Ben hayatıma ne zaman biri girse, hep onunla kıyaslıyorum. Yani biri girse dediğim, teklif gelse, biri benden hoşlansa, ya da arkdaşlarım önerse filan. Düşünüyorum mesela başkasının beni öptüğünü,elimi tuttuğunu. Hemen aklıma onun öpüşü, onun sarılışı geliyor ve diğer kişiyi midem düşüncemde bile almıyor. İlk sevgilim, ilk öpücüğüm. Bu yüzden galiba .

Aşk acısı çekenler ' e açtım konumu ama orası terkedilmiş galiba. Buraya açtım bende. İlgili moderatör'den özür dilerim bu yüzden. Eğer ordaki konumu silerse sevinirim.

Son düzenleme:
Canim;ßen hep senin yorumlarina denk geliyorum,sonuna kadarda okuyorum tüm yazdiklarini.ßeynimde cok guclu ßir kiz imajin var..Inceledigim konularindan bu guclu askini/acinida ßiliyorum...Daha cok gencsin.hayatinin ßaharinda 21 yasindasin.Neden yapiyorsun ßunu kendine??
Neden aci cekiyorsun degmeyen ßirine..ßu adam seninle ßirlikteyken,eskini askini hic unutmadigini senin yuzune soyleyen adam degil mi?Ne kadar incitici!!!

emin ol o sana bunlari yasattigi icin,seviyorsun onu..Aslinda sevmiyorsun da,saplanti olmus.
ne olur guzel arkadasim,sil at kalßinden!!!Cokmu kolay? HAYIR!!! ama sen ßunu ßasaraßilecek bir kadinsin..ßiliyorum:)
uzme kendini..Hayatina girenleri kiyaslama onunla.!
Kimler cikacak karsina,unutacaksin emin ol.Ve yillar sonra "ne aptalmisim"ne acilar cekmisim ,ßenim askima layik olmayan ßiri icin diyeceksin!!

ßak ßen 32yasimdayim.senin gibi cok sevdim birini,gencken.Seninki gibiydi,ßaskasi vardi aklinda..Mucadele ettim ßir süre.
ama daha sonra dedim..Kim icin,ne icin uzuluyorum mucadele ediyorum.Unutuluyor,zor oluyor ama unutuluyor.
karsina gercekten sevdigin,seni seven ßiri ciktimi,hic ßirini hatirlamicaksin..ÜZÜLME..

Son düzenleme:
leonela sakın kızma bana.

Çok sevdiğin için unutmuş olması ihtimalini kabullenemiyorsun bence.

Ne aşklar var. (bizim başımıza gelmiyor.) İnsanlar ne imkansızlıkları aşıyorlar, bi' seninkiyle bi' benimki mi böyle afedersin?

Seninle olmak istese olurdu, bahaneleri umursamazdı. Zira durum bende de öyle. Olmak istemediğinden kaçmayı, bahanelere sığınmayı yeğliyor.

Emin ol adam olsa sırf üzüleceğini bildiğinden seninle görüşmez.

Daha yarım saat önce ilişkim bitti, ama hayat devam ediyor. Kendim için üzülmediğim şeyleri elin adamı için neden sorun yapayım?

Ben zor zamanlarda kimsenin sığınacak limanı değilim. Benimle olmayan adam üzülsün de, hasta olsun da, ölsün de fark etmez, beni bağlamıyor demektir. Sen de böyle ol.

En az hasarı sen alırsan dünya kalan herkesin başına yıkılmayacak emin ol.

Sen de topla kendini, Ağustos nere Martın sonu nere?

Canim;ßen hep senin yorumlarina denk geliyorum,sonuna kadarda okuyorum tüm yazdiklarini.ßeynimde cok guclu ßir kiz imajin var..Inceledigim konularindan bu guclu askini/acinida ßiliyorum...Daha cok gencsin.hayatinin ßaharinda 21 yasindasin.Neden yapiyorsun ßunu kendine??
Neden aci cekiyorsun degmeyen ßirine..ßu adam seninle ßirlikteyken,eskini askini hic unutmadigini senin yuzune soyleyen adam degil mi?Ne kadar incitici!!!

emin ol o sana bunlari yasattigi icin,seviyorsun onu..Aslinda sevmiyorsun da,saplanti olmus.
ne olur guzel arkadasim,sil at kalßinden!!!Cokmu kolay? HAYIR!!! ama sen ßunu ßasaraßilecek bir kadinsin..ßiliyorum:)
uzme kendini..Hayatina girenleri kiyaslama onunla.!
Kimler cikacak karsina,unutacaksin emin ol.Ve yillar sonra "ne aptalmisim"ne acilar cekmisim ,ßenim askima layik olmayan ßiri icin diyeceksin!!

ßak ßen 32yasimdayim.senin gibi cok sevdim birini,gencken.Seninki gibiydi,ßaskasi vardi aklinda..Mucadele ettim ßir süre.
ama daha sonra dedim..Kim icin,ne icin uzuluyorum mucadele ediyorum.Unutuluyor,zor oluyor ama unutuluyor.
karsina gercekten sevdigin,seni seven ßiri ciktimi,hic ßirini hatirlamicaksin..ÜZÜLME..

Merwosh ben de senin yorumlarını hep takip ederim, hep farklı bir yolun vardır bana göre. Bir imaj, bir orjinal düşüncen.

Evet o kişi , bana zamanında öyle de söyledi. Ama ben o kızla konuştum, yabancı bir isimle ekleyip. Kız resmen bana " sana kuzenimi ayarlayım" dedi. Ve benimkini önerdi. Nasıl bir ilişki yaşadılarsa , ya da yaşamadılar ... Bilmiyorum. Yani benimki Ali olsun. Ali o, "eski sevgilimi unutamadım" diyip gittikten sonra çok olgunlaştı. Yani , ve bana geçen aralık ayında, "aptallıkmış onlar. Çocuklukmuş. Şimdi bir işim var ve bir şeyleri daha iyi anlıyorum belki tekrardan yürütebiliriz" dedi. Ama ben kabul etmemiştim.
Yani şimdi kafam çok karışık.

Ben bir türlü kabullenemiyorum. Altında başka bir şeyler arıyorum. Ve genellikle ne zaman altında bir şeyler arasam bulurum. Bana bugün bir de dedi ki; "Sen fazlasıyla kırılgan , bense fazlasıyla sert ve kırıcıyım. Yapamayız, mutlaka bir yerde kopar. Ben seni sürekli kırarım" dedi.

leonela sakın kızma bana.

Çok sevdiğin için unutmuş olması ihtimalini kabullenemiyorsun bence.

Ne aşklar var. (bizim başımıza gelmiyor.) İnsanlar ne imkansızlıkları aşıyorlar, bi' seninkiyle bi' benimki mi böyle afedersin?

Seninle olmak istese olurdu, bahaneleri umursamazdı. Zira durum bende de öyle. Olmak istemediğinden kaçmayı, bahanelere sığınmayı yeğliyor.

Emin ol adam olsa sırf üzüleceğini bildiğinden seninle görüşmez.

Daha yarım saat önce ilişkim bitti, ama hayat devam ediyor. Kendim için üzülmediğim şeyleri elin adamı için neden sorun yapayım?

Ben zor zamanlarda kimsenin sığınacak limanı değilim. Benimle olmayan adam üzülsün de, hasta olsun da, ölsün de fark etmez, beni bağlamıyor demektir. Sen de böyle ol.

En az hasarı sen alırsan dünya kalan herkesin başına yıkılmayacak emin ol.

Sen de topla kendini, Ağustos nere Martın sonu nere?

Canım asla kızmam. Sonuçta seni biliyorum ve tanıyorum yorumlarını.

Evet bir yanımda böyle zaten. Ama onun bu dengesiz halleri, beni de dengesizleştirdi. Bak şuan cümleleri aklıma geldi böyle bir nefret ettim kendimden.

Oooo valla 2010 haziranda tanıdım onu. Bak 2012 Marttayız.

Ne güzel düşüncelerin. Nasıl olunur senin gibi ? Nasıl böyle aldırmaz ve özgüvenli duruyorsun. Bayılıyorum bu huyuna.

Bana güçlü derler bir de. Ben ağlıyorum ağlıyorum öyle ayaktayım . Ama sen ağlamıyor, sızlanmıyorsun da. Nasıl iş bu ? Nasıl bir başarı ? :ssz:

Merwosh ben de senin yorumlarını hep takip ederim, hep farklı bir yolun vardır bana göre. Bir imaj, bir orjinal düşüncen.

Evet o kişi , bana zamanında öyle de söyledi. Ama ben o kızla konuştum, yabancı bir isimle ekleyip. Kız resmen bana " sana kuzenimi ayarlayım" dedi. Ve benimkini önerdi. Nasıl bir ilişki yaşadılarsa , ya da yaşamadılar ... Bilmiyorum. Yani benimki Ali olsun. Ali o, "eski sevgilimi unutamadım" diyip gittikten sonra çok olgunlaştı. Yani , ve bana geçen aralık ayında, "aptallıkmış onlar. Çocuklukmuş. Şimdi bir işim var ve bir şeyleri daha iyi anlıyorum belki tekrardan yürütebiliriz" dedi. Ama ben kabul etmemiştim.
Yani şimdi kafam çok karışık.

Ben bir türlü kabullenemiyorum. Altında başka bir şeyler arıyorum. Ve genellikle ne zaman altında bir şeyler arasam bulurum. Bana bugün bir de dedi ki; "Sen fazlasıyla kırılgan , bense fazlasıyla sert ve kırıcıyım. Yapamayız, mutlaka bir yerde kopar. Ben seni sürekli kırarım" dedi.

anladim cnm ßenim,diyecek birsey bulamiyorum ama ne olursa olsun uzulmeni istemiyorum.En azindan cocuk kendini biliyor,sanada cok deger veriyor,sana karsi baska bir hissi var,asktan daha guzel olan.
ama bilemiyorum,askerligi bitsin gelsin bi,askerden sonra butun erkekler degisir.Bakarsin cok mutlu olursunuz.Amin:nazar:

anladim cnm ßenim,diyecek birsey bulamiyorum ama ne olursa olsun uzulmeni istemiyorum.En azindan cocuk kendini biliyor,sanada cok deger veriyor,sana karsi baska bir hissi var,asktan daha guzel olan.
ama bilemiyorum,askerligi bitsin gelsin bi,askerden sonra butun erkekler degisir.Bakarsin cok mutlu olursunuz.Amin:nazar:

Canımm.... Ya gerçekten çok seviyorum seni Merwosh. Üzülmememi istemene çok sevindim.

Evet, bana değer veriyor biliyorum. Biraz bencildir o. Ama hep öyle. Bugün bi mevzu hakkında konuştuk AİLEVİ. Bana dedi ki; "sen salaksın. Çok safsın. Kendini ezdiriyorsun.Ben de senin gibiydim. Ama şimdi akıllandım." dedi. Dedim "sevdiklerine bile mi?" "Evet gerekirse babama bile" dedi.

Bazen diyorum,hani böyle aklı çok karışık ya. Bu bahsettiği duygusu aslında sevgi ve o bunun farkında değil. Aslında beni çok seviyor ama farkında değil. Sonra farkına varacak ve geç olacak. Amin canım inşallah askerden sonra tamamen değişir. Ama ben o zaman vazgeçmiş olurum. Öyle hissediyorum. Zaten, benim can çekişmelerimin sebebi, onu seviyorum . Ve o istese bile olmayacağını biliyorum. Çünkü artık güvenemem. Bir kere anneme kabul ettiremem onu. Ama işte bir tabir vardır ya, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ben ikisinden birini yapmam gerektiğini bilip, yapamayacak kadar salak olanlardanım aşk meşk konularında. Ne unutabiliyorum ne onla yapabiliyorum.

Canım asla kızmam. Sonuçta seni biliyorum ve tanıyorum yorumlarını.

Evet bir yanımda böyle zaten. Ama onun bu dengesiz halleri, beni de dengesizleştirdi. Bak şuan cümleleri aklıma geldi böyle bir nefret ettim kendimden.

Oooo valla 2010 haziranda tanıdım onu. Bak 2012 Marttayız.

Ne güzel düşüncelerin. Nasıl olunur senin gibi ? Nasıl böyle aldırmaz ve özgüvenli duruyorsun. Bayılıyorum bu huyuna.

Bana güçlü derler bir de. Ben ağlıyorum ağlıyorum öyle ayaktayım . Ama sen ağlamıyor, sızlanmıyorsun da. Nasıl iş bu ? Nasıl bir başarı ? :ssz:

Karşımızdaki insana düdük lakabını takalım.

Düdük mü, kedim mi? (Senin için köpeğin tabii.) - Cevap kedim.

İkimizden biri ölecek olsa düdük mü ölsün ben mi öleyim? - Düdük ölsün tabii ki.

Makarna salatasını mı daha çok seviyorum, düdüğü mü? - Düdüksüz yaşarım, başka düdük bulurum olmadı güdük bulurum ama makarna salatası olmadan yaşayamam. Düşünsene, hayatın boyunca makarna salatası yemeden yaşayacaksın. -Burada makarna salatası için ağıt yakıyorum ben- (Yiyecek değiştirebilir.)

Düdük için ailemden birini karşıma alır mıyım? - Hayatta almam. Lakabı düdük olan biri için değer mi ya?

Bu beş soruluk mini testimizde benimle aynı cevapları verdiğin anda umursamazlığın, aşk meşk konularındaki gamsızlığın son levelını başarıyla tamamlamış oluyorsun. :1:

Keşke becerebilseydik be sevgili… Keşke her şey her yere dağılmasaydı böyle. Keşke biz hep biz kalsaydık. Biz olabilmek uğruna, ben’lerimizi kaybetmeseydik. Ölürcesine mutlu olmayı dilemek yerine, mutlu ölümlerle bu aşkı bitirebilseydik...
Der, Kahraman...
Lakin hiç bir aşk böyle bitmez, ya da bize denk gelmez.:31:
Leonela, emin ol aynı acıları bende yaşadım.
Bana bıraktığı yalnızlığa alışamam, geçinemem sanıyordum.
... ama geçiyor.
Geçmez deme, insan ne acılara alışıyor.
Şunu unutma sana onu unutturmayan, hatırlatan O değil, yaşadıklarınız..
Her şeyi bırak, dağılırsa dağılsın.
Kırılırsa kırılsın!

Ve önüne bak...
Geçmişteki hatalara, sahip çıkmak için değil, tekrar etmemek için bakmalı insan.

Karşımızdaki insana düdük lakabını takalım.

Düdük mü, kedim mi? (Senin için köpeğin tabii.) - Cevap kedim.

İkimizden biri ölecek olsa düdük mü ölsün ben mi öleyim? - Düdük ölsün tabii ki.

Makarna salatasını mı daha çok seviyorum, düdüğü mü? - Düdüksüz yaşarım, başka düdük bulurum olmadı güdük bulurum ama makarna salatası olmadan yaşayamam. Düşünsene, hayatın boyunca makarna salatası yemeden yaşayacaksın. -Burada makarna salatası için ağıt yakıyorum ben- (Yiyecek değiştirebilir.)

Düdük için ailemden birini karşıma alır mıyım? - Hayatta almam. Lakabı düdük olan biri için değer mi ya?

Bu beş soruluk mini testimizde benimle aynı cevapları verdiğin anda umursamazlığın, aşk meşk konularındaki gamsızlığın son levelını başarıyla tamamlamış oluyorsun. :1:

:9: Slim, çok güldürdün beni helal olsun. Bu kadar yaratıcı olunmaz herhalde.

Ben geçen gün, köpeğimi evden gönderme konusu olunca . Başladım ağlıyorum. Konusu yok aslında, kendi kendime "ya bebeğim evden giderse" diye ağlıyorum. Düşündüm, Şimdi düdükle mutlu olmak mı? Köpeğimle bir ömür mü? diye sordum. Tabi ki köpeğim dedim....

Ama diğer sorularına, hani "o mu ölsün, ben mi ? " sorusuna... Bilmiyorum. Ama sevdiğine emin olsaydım, gerçekten her yola girerdim onunla.

Ama asıl dediğin gibi, ben de makarna salatasına ölenlerdenim. Şu mayonezli , bezelyeli vs olan makarna. Eğer onunla düdüğü kıyaslama moduna girmişsem , ben de gerçekten unutmuşum demektir . :9:

Son düzenleme:
Canımm.... Ya gerçekten çok seviyorum seni Merwosh. Üzülmememi istemene çok sevindim.

Evet, bana değer veriyor biliyorum. Biraz bencildir o. Ama hep öyle. Bugün bi mevzu hakkında konuştuk AİLEVİ. Bana dedi ki; "sen salaksın. Çok safsın. Kendini ezdiriyorsun.Ben de senin gibiydim. Ama şimdi akıllandım." dedi. Dedim "sevdiklerine bile mi?" "Evet gerekirse babama bile" dedi.

Bazen diyorum,hani böyle aklı çok karışık ya. Bu bahsettiği duygusu aslında sevgi ve o bunun farkında değil. Aslında beni çok seviyor ama farkında değil. Sonra farkına varacak ve geç olacak. Amin canım inşallah askerden sonra tamamen değişir. Ama ben o zaman vazgeçmiş olurum. Öyle hissediyorum. Zaten, benim can çekişmelerimin sebebi, onu seviyorum . Ve o istese bile olmayacağını biliyorum. Çünkü artık güvenemem. Bir kere anneme kabul ettiremem onu. Ama işte bir tabir vardır ya, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ben ikisinden birini yapmam gerektiğini bilip, yapamayacak kadar salak olanlardanım aşk meşk konularında. Ne unutabiliyorum ne onla yapabiliyorum.

insallah hersey senin/sizin icin guzel olur,hayirli ne ise o olur.

Keşke becerebilseydik be sevgili… Keşke her şey her yere dağılmasaydı böyle. Keşke biz hep biz kalsaydık. Biz olabilmek uğruna, ben’lerimizi kaybetmeseydik. Ölürcesine mutlu olmayı dilemek yerine, mutlu ölümlerle bu aşkı bitirebilseydik...
Der, Kahraman...
Lakin hiç bir aşk böyle bitmez, ya da bize denk gelmez.:31:
Leonela, emin ol aynı acıları bende yaşadım.
Bana bıraktığı yalnızlığa alışamam, geçinemem sanıyordum.
... ama geçiyor.
Geçmez deme, insan ne acılara alışıyor.
Şunu unutma sana onu unutturmayan, hatırlatan O değil, yaşadıklarınız..
Her şeyi bırak, dağılırsa dağılsın.
Kırılırsa kırılsın!

Ve önüne bak...
Geçmişteki hatalara, sahip çıkmak için değil, tekrar etmemek için bakmalı insan.

Çok güzel söylemişsinnn....
Evet, insan nelere alışıyor. İnsan yeri geliyor , annesinin - babasının yokluğuna bile alışıyor.
Alışmak değil aslında mesele, ben biliyorum ki ilerki yıllarda unutmuş olucam. Ama bunu "şimdi" de başaramıyorum.
Hayatımda en çok onun yanında mutluydum. Bu yüzden herhalde. En güzel günlerim onun yanında olduğum günler.
Yani en azından, hiçbir tasamın olmadığı anlar, onun yanında olduğum anlar. Kafamda ondan başka hiçbir şey olmuyor.
Ne varsa hayatıma dair unutuyorum.
Bırakıcam zaten her şeyi... ASKere gider gitmez ...
Beni sevmediği varsayımını kabullenicem.

Son düzenleme:
Neden şevkat duyuyormuş bunu açıklıyor mu? ve hayatında başka biri olabilir mi sevdiği aşık olduğu yada daha önceden aşık olduğu vs. seni sadece Cinsel açıdan düşünüyoorum diyormuş çok garip.Yani biz kadınlar duygu olmadan birinin bizi öpmesini bile istemeyiz yada ne bileyim elimizi bile tutmasından rahatsız oluruz kabul edemeyiz ama erkekler çok garip bir bayanı sadece cinsel yönden isteyebiliyorlar..:31:

peki şöyle birşey denesen canımm.Senle aramızdaki bu kapanmamış durumu son kez konuşmak istiyorum.Bende hayatıma yön vericem artık , benden hoşlanan biri var daha ona düşüncemi söylemedim çnkü senle aramızdakiler yarım kaldı net değil aklımı karıştırıyor bir daha açılmamak üzere netlik kazansın istiyorum gerçekten beni arkadaş olarak görüyorsan ben hayatıma sen yokmuşsun olmamışsın gibi devam edicem demelisinn.Ki bence evet devam et birşey hissetmiyorum derse gerçektende dediklerimi yapmalısın..Çünkü bende öyle yapmıştım..Ve inan ki bir başkasına da aynı duyguları hissedebiliyorsun..En başta zor oluyor kabullenemiyorsun yeni birini kafan hep karışık oluyor.Ama ona alıştığında eski sevgilinle olmayacağının daha da farkına varıyorsun.Eski sevgilin artık çok fazla karıştıramıyor aklını..Ve zamanla tamamen unutucaksın bir başkasına çok güçlü duygular hissedince.:34:

Ben hissediyor muyum yeni ilşkimde çok güçlü duygular? şuanlık hayır.Ama eski sevgilim geri geldi ben onu hayatımdan çıkardıktan sonra.Ozaman ona ben seni hayatımdan çıkardım görüşmek istemiyorum dedim.Bunu diyebildimm.diyebilmemin nedeni bir başkasını hayatıma almam ona birşeyler hissetmemdi.Bir ilşkide şuna inanırım.Hayatından çıkan insandan sonra hayatına bir başkasını alabiliyorsan o kişiyi aşıyorsun.Ve istersen sen halen onu düşündüğünü san tekrar başlasanız bile o ilşki olmuyor olamıyor.Sana tavsiyem öncelikle yukarıda dediklerimi yapman ve hayatına artık yön vermen..:34:

Son düzenleme:
Çok güzel söylemişsinnn....
Evet, insan nelere alışıyor. İnsan yeri geliyor , annesinin - babasının yokluğuna bile alışıyor.
Alışmak değil aslında mesele, ben biliyorum ki ilerki yıllarda unutmuş olucam. Ama bunu "şimdi" de başaramıyorum.
Hayatımda en çok onun yanında mutluydum. Bu yüzden herhalde. En güzel günlerim onun yanında olduğum günler.
Yani en azından, hiçbir tasamın olmadığı anlar, onun yanında olduğum anlar. Kafamda ondan başka hiçbir şey olmuyor.
Ne varsa hayatıma dair unutuyorum.
Bırakıcam zaten her şeyi... ASKere gider gitmez ...
Beni sevmediği varsayımını kabullenicem.

Canım benim...
Dedim ya bende unutamam ölürüm,biterim sanıyordum.
Okuduğum şehirdeydi.
Sonra bitti ve ben ailemin yanına döndüm.
Çok değil birkaç hafta yetti onun yokluğuna alışmam.
Aslında onu unutmayı istemem diyelim.
Onunla küçük bir köyde bile yaşamaya razıyım. Hiç bir şeyde gözüm yok diyordum.
Şimdi evlendi ciddi ciddi de karısına köyde yaptı düğünü...:53:
O zaman olsa belki katlanırdım da şimdi onca yaşanandan sonra batardı sanırım bana.
Küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın.
Anlatmak istediğim duyguların yoğun olduğu dönemde düşünülen, hayal edilenle gerçek hayat çok çok farklı.
Bazı şeyleri idrak etmek gerekiyor.
Hayat o kadar güllük gülistanlık değil.
Değerli olan sensin. Kendini ezdirme ve yoluna bak.
Hissediyorum diyorsun ya, o hisselere fazla ehemmiyet verme.
Zaten bunca çileyi o saçma his yüzünden çektiriyoruz kendimize.
Boşver insan bir kere aşık olmuyor...

yok canım.. bu bence tamamen "ne yardan geçerim ne serden geçerim" durumu...

şefkat de değil sevgi de değil inanın onların ki.. aradan yıllar geçtiği için daha sağlıklı analiz yapabildiğimi düşünüyorum..

canım senı uzmek ıstemem ama ,eskı sevgılın senın kadar ne yazık kı masum degıl .
sen hıslerını cok guzel paylasmıs yazmıssın .yazdıklarından anladıgım kadarıyla oldukca hassas
ve duygularını derın yasayan bırısın .ama o oyle degıl malesef.
sana karsı hıssettıgı duygu sadece sefkatmıs .ama senı cınsel bır cekım olarak da hayal edebılıyormus .
nasıl bır safkatse bu artık .
hıslerın cok masum temız ama ,hakeden bırı degıl .buna emın ol

Neden şevkat duyuyormuş bunu açıklıyor mu? ve hayatında başka biri olabilir mi sevdiği aşık olduğu yada daha önceden aşık olduğu vs. seni sadece Cinsel açıdan düşünüyoorum diyormuş çok garip.Yani biz kadınlar duygu olmadan birinin bizi öpmesini bile istemeyiz yada ne bileyim elimizi bile tutmasından rahatsız oluruz kabul edemeyiz ama erkekler çok garip bir bayanı sadece cinsel yönden isteyebiliyorlar..:31:

peki şöyle birşey denesen canımm.Senle aramızdaki bu kapanmamış durumu son kez konuşmak istiyorum.Bende hayatıma yön vericem artık , benden hoşlanan biri var daha ona düşüncemi söylemedim çnkü senle aramızdakiler yarım kaldı net değil aklımı karıştırıyor bir daha açılmamak üzere netlik kazansın istiyorum gerçekten beni arkadaş olarak görüyorsan ben hayatıma sen yokmuşsun olmamışsın gibi devam edicem demelisinn.Ki bence evet devam et birşey hissetmiyorum derse gerçektende dediklerimi yapmalısın..Çünkü bende öyle yapmıştım..Ve inan ki bir başkasına da aynı duyguları hissedebiliyorsun..En başta zor oluyor kabullenemiyorsun yeni birini kafan hep karışık oluyor.Ama ona alıştığında eski sevgilinle olmayacağının daha da farkına varıyorsun.Eski sevgilin artık çok fazla karıştıramıyor aklını..Ve zamanla tamamen unutucaksın bir başkasına çok güçlü duygular hissedince.:34:

Ben hissediyor muyum yeni ilşkimde çok güçlü duygular? şuanlık hayır.Ama eski sevgilim geri geldi ben onu hayatımdan çıkardıktan sonra.Ozaman ona ben seni hayatımdan çıkardım görüşmek istemiyorum dedim.Bunu diyebildimm.diyebilmemin nedeni bir başkasını hayatıma almam ona birşeyler hissetmemdi.Bir ilşkide şuna inanırım.Hayatından çıkan insandan sonra hayatına bir başkasını alabiliyorsan o kişi aşıyorsun.Ve istersen sen halen onu düşündüğünü san tekrar başlasanız bile o ilşki olmuyor olamıyor.Sana tavsiyem öncelikle yukarıda dediklerimi yapman ve hayatına artık yön vermen..:34:

Canım, zaten ben ona dedim aynen bunları. İçimde bir yer beni sevmediğine inanmıyor dedim. O da şevkatten bahsetti işte. Yarın bir gün bir yerde karşılaştığımızda, "eski sevgilim" demek istemiyorum senden bahsederken. "Değer verdiğim bir insan" demek istiyorum. "Hala hayatımda olmanı istiyorum." dedi.

Şuan hayatında biri yokmuş onun söylediğine göre. Hayır, hala başkasını sevdiğini söylemişti bir dönem, ama sonra bunu inkar etti. Kafamı karıştırdı hep :/
Yani şevkat + cinsellik.
Ya bana dedi ki; hani o cinsellik hayalinde, "yüzünü, mimiklerini, hani ben sana dokunduğumdaki ürpertini, nefesini, saçlarının kokusunu düşünüyorum." dedi.
"Başkasıyla böyle bir şey düşünmüyorum" dedi.
İşte bu yüzden sevmediğine inanmıyorum diyorum. Çünkü o beni napmak istediğini bile bilmiyor ! Anlatabiliyor muyum canım ? :ssz:
Yani bu yüzden , çok zaman sonra beni aslında sevdiğini anlayabilir mi ? Onu bilmek istiyorum. :ssz:

aaaah aşk ahhhh
nerde haketmeyen var gıder onu bulur:ssz:

tatlım sen onu cok sevıyorsun cok duygusalsın oyle bır dilemişsin ki onu Allah'tan, olamayacagını bılmek kabullenmek cok zor senın ıcın
ama emın ol, o senın kapına dayansa sana asıgım dese belkı bu guclu sevgın bır anda sönüverecek çünkü bu güçlü sevgının altında bır takıntı olabılır neden benı sevemedı neden o kızı sevıyor bende olmayıp onda olan ne? ... gıbı hırslardır belkı bu guclu sevgının altında yatan gercek...

erkek arkadasının sana olan duygularına gelınce;
şahsi yorumum bence senın onu cok sevdıgını bılıyor ve sevgının buyuklugunden etkilenıyor belkı de buna hayran...
ve senın gosterdıgın buyuk sevgı karsılıgı sana sevkat duyuyor
ama aşk deil...eger sen onu sevmesen umursamasan ozaman aşk duyacaktı sana...
aşk boyle bir şeydir işte boyle lanet bir şeydir....:ssz:

Canım, zaten ben ona dedim aynen bunları. İçimde bir yer beni sevmediğine inanmıyor dedim. O da şevkatten bahsetti işte. Yarın bir gün bir yerde karşılaştığımızda, "eski sevgilim" demek istemiyorum senden bahsederken. "Değer verdiğim bir insan" demek istiyorum. "Hala hayatımda olmanı istiyorum." dedi.

Şuan hayatında biri yokmuş onun söylediğine göre. Hayır, hala başkasını sevdiğini söylemişti bir dönem, ama sonra bunu inkar etti. Kafamı karıştırdı hep :/
Yani şevkat + cinsellik.
Ya bana dedi ki; hani o cinsellik hayalinde, "yüzünü, mimiklerini, hani ben sana dokunduğumdaki ürpertini, nefesini, saçlarının kokusunu düşünüyorum." dedi.
"Başkasıyla böyle bir şey düşünmüyorum" dedi.
İşte bu yüzden sevmediğine inanmıyorum diyorum. Çünkü o beni napmak istediğini bile bilmiyor ! Anlatabiliyor muyum canım ? :ssz:
Yani bu yüzden , çok zaman sonra beni aslında sevdiğini anlayabilir mi ? Onu bilmek istiyorum. :ssz:

erkek arkadaşın tam olarak kaç yaşında şuan olgunlaşmamış olduğunu düşündüm çünkü..Yani bu davranışları aslında seninde dediğin gibi tamamen ne istediğini bilmemesiyle alakalı olabilir.Çünkü bir insan şevkat duyduğu biriyle cinsellik düşüneblir mi? ya hadi düşündü diyelim ama o an düşünür engel olamaz kendine vs.Fakat senin ki farklı bir durum hayal olarak o şekilde düşünüyor.çok garip yanii.

Peki senin bir başkasıyla ilşkinin olmasını istiyor mu? bunu normal karşılıyor mu?:44:

Back