Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlerde uzama fln vrmı saçlarınızda bnmki yerinde sayıyo hala sinamekili kürü yapıorum çıtırdama yap sarımsaklı şampuan zeytnyağ maskesi karışık yağlar fln hepsi saçımı canlandırdı ama uzama yok
sizlerde uzama fln vrmı saçlarınızda bnmki yerinde sayıyo hala sinamekili kürü yapıorum çıtırdama yap sarımsaklı şampuan zeytnyağ maskesi karışık yağlar fln hepsi saçımı canlandırdı ama uzama yok
yok yooookkk :çok üzgünüm: uzamıyo arkadaşlar benim saçlarım :a015: çıldırıcam,napmam lazım bilmiyorum..sinamekiden vazgeçicem hiç bir işe yaramadı :1no2: aldığım vitaminler de işe yaramadı benneyaptımki artık bıktım yaaaa takmiyim diyorum ama insan nasıl takmaz,toplanıyor olsa saçım hergün toplar öyle çıkarım hiç ilgilenmem.toplanmıyoki,mecbur açık bırakıyorum ve çirkin görüntüsüyle karşılaşıyorum sürekli valla bıktım artık usandım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne güzel cnm işte canlanmış saçların bende uzama var ama canlanma yok uçları çok kuru kestirmek zorunda kalmam inş..senağlama
birdahaki bakim tarihi ne zaman ?
ay sonunda tatlım..ama edit kaldırıldığı için ilk sayfada hep bu ayınki kalacak..son sayfaya ekleyebilirim ancak.sizin için bulmak zor olacak biraz..