Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şifa olsun tatlım :)
bu akşam boya için uygun günlerden biri değildi ama olsun,bir sonrakine imkanın olursa uygun günleri tercih edersin :)
bu arada sayende boya tarihlerini vermediğimi farkettim..hemen ilave edeyim :)
Aycangülcüm hayıt toplarken foto bile çektrdim :d
konuyla alakası yok ama hem saçlarımıda göstermiş olurum![]()
![]()
hadi ya 7 sinde bida boyarım artık
bide bişey sorcam konuyla alakasız ama ben saçımı yeni boyadım bugün bakım yapsam yağla falan saçımın renginde bi değişme olurmu ki
bugün saç bakım günü dimi:) peki hangi bakımları yapıcaksınız sinamekili olanmı yoksa zeytnyağmı
saçlar benim eski saçlarımı anımsattı..
canım hayıtıda direkt yol kenarından değil de iç kısımlardan toplamaya özen göster..
benim bulunduğum yerdede var hayıt.ama biraz şehir dışında kalıyor,gidip toplayamıyorum.arkadaşları kandırıp götüreyim derken de yaprakları tazeliğini yitirdi..
zaten artık benden ot çöp duymak istemiyorlarmış..benim de normal insanlar gibi yaşamamı istiyorlarmış :))
saçlar benim eski saçlarımı anımsattı..
canım hayıtıda direkt yol kenarından değil de iç kısımlardan toplamaya özen göster..
benim bulunduğum yerdede var hayıt.ama biraz şehir dışında kalıyor,gidip toplayamıyorum.arkadaşları kandırıp götüreyim derken de yaprakları tazeliğini yitirdi..
zaten artık benden ot çöp duymak istemiyorlarmış..benim de normal insanlar gibi yaşamamı istiyorlarmış :))
minecim sevgili arkadaşım ne işin var senin burdaklava: şaka bir yana saçların nefis
bu arada hayıt kullanıyormusun ve faydasını görüyormusun ben yeni başladımda..PCOS hastasıyım.. :çok üzgünüm:
az sonra yağ bakımı yapıcam uygun mudur canım ?