• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

"Yeterli protein, demir, çinko, biotin ve folik asit içeren beslenme şekli, saçlarımız için çok önemlidir”
sağol aaabf paylaşımın için..

kızlar ben çinko ve folik asit alıyorum her akşam..yumurtada demir ve proteinde var.peki bu biotin yumurtada oluyor muydu ya..

"Yeterli protein, demir, çinko, biotin ve folik asit içeren beslenme şekli, saçlarımız için çok önemlidir”

kızlar ben çinko ve folik asit alıyorum her akşam..yumurtada demir ve proteinde var.peki bu biotin yumurtada oluyor muydu ya..

Biotin hangi besinlerde bulunur?

Süt, yumurta, balık, bira mayası, patates, soya, ceviz, fındık biotin içeren yiyecekler arasındadır.

a.s.

al işte edit yapamıyorum kaldırılmış sanırım diyecektim, henüz bir açıklama yapılmadı. ama yukarıda saydığım sorunlar belirtilmişti ve çözümler sunulmuştu. edit butonunun kaldırılmasına kararlaştırılmış anlaşılan.

içeriği boşaltılan konularla ve foto silinmesiyle çok karşılaşıldığı için edit butonu kaldırılmış, sadece pro üyeler kullanabiliyor editi. CADIARZU

olur mu ama ya biz faydalı biçimde kullanıyorduk bunu..bir de acele yazınca çok hata oluyor..ben gördükçe düzeltiyordum hatalarımı :(

Biotin hangi besinlerde bulunur?

Süt, yumurta, balık, bira mayası, patates, soya, ceviz, fındık biotin içeren yiyecekler arasındadır.

a.s.

ayy bak buna sevindim işte..biotin b vitaminlerinden biri olduğuna göre sarısındadır herhalde dimi.ben sarısını daha çok tüketiyorum..bayramda da mayaya başlayayım bari..15 gün içerim ..

iyide ilk sayfa da 3 ' ü yazıyor.
şuan ayın 4 ü oldu. bakım yağı uygun mu diye ondan sormuştum ben :umursamaz:

bunu okumam süper oldu işte..çünkü 10unda ve 12sinde saçıma yağ kürü uygulayacağım,
23ünden 7sıne kadar da ara verecektım.tam planıma uymuşdelikafadulden

Rica ederim canim..
Bende bugun folik asit aldim kendime, offf cok para harciyorum sacima yhaa benneyaptımki
Almasam, keske onuda deneseydim diyorum, alincada icim rahat etmiyor bu kadar vitaminlere para verdigim icin, cildiricam herhalde en sonunca..
aynen böyle--->delikafadulden

ama ayın 3 ünün gecesi yani 4 ü tam değil diye düşünmüştüm. yararlı olsun diye geceyi beklemiştim üstelik. Çok üzgünüm çoook

canım yap istersen genede.geçiş saatlrini bilmiyoruz ki tam.belki henüz yengeç burcuna geçmemiştir..zaten yaptın galiba..

Rica ederim canim..
Bende bugun folik asit aldim kendime, offf cok para harciyorum sacima yhaa benneyaptımki
Almasam, keske onuda deneseydim diyorum, alincada icim rahat etmiyor bu kadar vitaminlere para verdigim icin, cildiricam herhalde en sonunca..
aynen böyle--->delikafadulden

bende bunlar bitince e vitamini takviyesi alayım diyorum..

Back
X