Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Yeterli protein, demir, çinko, biotin ve folik asit içeren beslenme şekli, saçlarımız için çok önemlidir”
sağol aaabf paylaşımın için..
kızlar ben çinko ve folik asit alıyorum her akşam..yumurtada demir ve proteinde var.peki bu biotin yumurtada oluyor muydu ya..
aaaa niyee..
içeriği boşaltılan konularla ve foto silinmesiyle çok karşılaşıldığı için edit butonu kaldırılmış, sadece pro üyeler kullanabiliyor editi. CADIARZU
Biotin hangi besinlerde bulunur?
Süt, yumurta, balık, bira mayası, patates, soya, ceviz, fındık biotin içeren yiyecekler arasındadır.
a.s.
iyide ilk sayfa da 3 ' ü yazıyor.
şuan ayın 4 ü oldu. bakım yağı uygun mu diye ondan sormuştum ben :umursamaz:
4 ünü yazmış mıyım ben :mymeka: demek ki işe yaramaz alsanaalsanasmile
"Yeterli protein, demir, çinko, biotin ve folik asit içeren beslenme şekli, saçlarımız için çok önemlidir”
sağol aaabf paylaşımın için..
kızlar ben çinko ve folik asit alıyorum her akşam..yumurtada demir ve proteinde var.peki bu biotin yumurtada oluyor muydu ya..
ama ayın 3 ünün gecesi yani 4 ü tam değil diye düşünmüştüm. yararlı olsun diye geceyi beklemiştim üstelik. Çok üzgünüm çoook
bunu okumam süper oldu işte..çünkü 10unda ve 12sinde saçıma yağ kürü uygulayacağım,
23ünden 7sıne kadar da ara verecektım.tam planıma uymuşdelikafadulden
Rica ederim canim..
Bende bugun folik asit aldim kendime, offf cok para harciyorum sacima yhaa benneyaptımki
Almasam, keske onuda deneseydim diyorum, alincada icim rahat etmiyor bu kadar vitaminlere para verdigim icin, cildiricam herhalde en sonunca..
aynen böyle--->delikafadulden