Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

teşekkürler:44:
inceledim fakat saç kesim tarihini kaçırmışım.haziranıda yazacakmı aycangül?haberiniz varmı

Son düzenleme:
aycangülcüm inşallah sınavların iyi geçmiştir hepimizin duaları seninleydi

bugünü çok bekledim inşallah saç bakım günüdür diyerekten başlıyorum bakıma :26:

güncelledim ilk sayfayı arkadaşlar..
bnnu cum çok teşekkürler canım..
hepinize çok teşekkür ederim.
nasıl geçtiğini ben de bilmiyorum, öncekiler gibi hazırlanamadım malesef. ayrıca sınav çok zordu, özellikle dil sınavlarının olduğu cumartesi günü..düşünün ki çıkışta sürekli bindiğim otobüse değil, çok alakasız bir otobüse binmişim . beynimi sıranın üstüne akıtıp çıkmış gibiydim resmen.

canım ya geçti şükür inşallah sonuçları istediğin gibi olur burada birçok kişinin dualarını seninle hayırlısıyla gönlüne göre olmasını diliyoruz
yeni tarihler için de çok teşekkürlerr

Geçmiş olsun, sonuçlar güzel gelir hayırlısıyla.

kova burcu bişey yapamıyo mu :/ ??

arkadaşım bakımlarda senin hangi burçta olduğunun bir önemi yok, önemli olan ayın hangi burçta olduğu.
kendi burcunu unutarak yap bakımlarını, bir de lütfen soracağın şeyleri geçmiş sayfalarda aradıktan sonra sor.

arkadaşım bakımlarda senin hangi burçta olduğunun bir önemi yok, önemli olan ayın hangi burçta olduğu.
kendi burcunu unutarak yap bakımlarını, bir de lütfen soracağın şeyleri geçmiş sayfalarda aradıktan sonra sor.[/QUOTE]

sağol barrocuğum. daha kibar söyleyebilirdin ben sadece tarihlere bakıp çıkıyorum o kadar vakit ayıramıyorum ama yine de sağol....

sağol barrocuğum. daha kibar söyleyebilirdin ben sadece tarihlere bakıp çıkıyorum o kadar vakit ayıramıyorum ama yine de sağol....[/QUOTE]

amacım kabalık birilerini kırmak değil olamaz da, herkesin vakti kıymetli olduğu için önceki sayfaların araştırılmasını sürekli tekrarlıyorum, kişiye yönelik bir şey söylemek değildi amacım ama yine de bir şey değil.

verilmiş olan tarihlere göre şu an şaçıma evde hazırladığım bitkisel yağlardan ,ceviz ve mayadan oluşan maskeyi uyguladım. yarın öğlene kadarda yüzüme kil maskesi uygulmayı düşünüyorum :)

bir tek saç boyama tarihine uyamıycam yarın boyamı yapmak zorundayım

uzun zaman sonra tekrardan merhaba bayanlar :)

ben saçlarımı siyaha boyamıştım ve yaklaşık 12 tüp boya kullandım.daha sonra bir iki ay sonra saçlarımı açtırmaya karar verdim. kuaföre gittim saçlarıımı açtırdım ve kadın tam açamadı saçlarımı kızılımsı bir renk oldu bir ay kadar kullandım. sonra dedim sarıya döneyim. gittim başka bir kuaföre saçların açılamamış tekrar açmamız gerek dedi. açılsın dedim yaklaşık 7 saat süren bir işlemden sonra saçlarım tamamen sarı ya döndü. ilk sefer çok fazla yıpranmış gibi değildi. sonuçta 2 ay içinde iki kere açtırdım saatlerce boyalı kaldım. neyse sonrasında rengim otursun diye 3-5 sefer daha boyattırdım saçlarımı.şuan bal köpüğü tarzında bir renkteyim. fakat yıpranmaları tahmin edebiliyorsunuzdur. ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. saçlarıma zeytin yağı sürmeyi planlıyorum içine bir kaç damla argan yağı ve saç serumu damlatacağım. daha sonra 2 saat bekleteceğim. yıkamama yakın bir süre de limon tuzunu eritip uçlara süreceğim 5 dk sonra yıkayacağım umarım sonuç alırım :)

limon tuzu ?? :/

Son düzenleme:

2 saatten fazla bekletme imkanın varsa uzun beklet keratin içerikli maske kullan bence yazık saçına neler görmüş geçirmiş öyle
bir daha saçını açtırman gerekirse de Amonra konu açtı yıpratmadan saç açmak için hindistancevizi yağını nemli saça sürüp bekletip üstüne açıcı sürdü yıpranmadan açıldı saçları

.
İlk baktığımda 9 haziran 11 haziran arası bakım günü yazıyordu :S Şimdi bakım için etkili değil yazıyor.

.
İlk baktığımda 9 haziran 11 haziran arası bakım günü yazıyordu :S Şimdi bakım için etkili değil yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…