iki gün önce kuaföre gittim düğün için gelenler vardı gelin vs saçlarına makyajlarına baktım hepsini yaparım ben daha da normal olur sonra gel de öyle anormal saç yapan makyaj yapanlara saçını kestirmek boyatmak için emanet et..
model olarak ne düşünüyorsun bilemiyorum makyaj ve saçta ama şahsen açık olsaydım lilithmoon videolarından bakıp kendim yapardım saçımı, makyajımı da ya londradabirturkkizi nın gelin makyajından ya da tamangphan in videosundan yapardım.
kimsenin zevkine diyeceğim bir şey yok ama gelin makyajı deyince abartılı gölgeli gözler koyu renk dudaklar bana sevimsiz geliyor ve bizim kuaförlerin zevkine kalınca da genelde bunlar çıkıyor malesef, saç deyince bütün sanatını ortaya koymaya uğraşıp krem şantiyle şekil verilmiş gibi güller dallar budaklar yapıyorlar.
çok iyi güvenilir bir yer varsa bilemem ama kendim evde yaparım her şeyi en azından önceden defalarca deneyip karar verebilirim hem de emin olurum ortaya çıkacak şeyden, belimdeki saçla gidip küt saçla çıktığımdan beri kuaförlere zerre güvenmiyorum