Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

çabuk cevabın için de teşekkürler.
Peki ayda 4 cm saç uzatan kürler nelerdir onları bizimle paylaşır mısın. Kolay yapılanlarını tabii :)
Çok sağol.

merhaba hanımlar saçlarına kil maskesi yapan var mı??? 1 nasıl kafanıza sürüyorsunuz kili 2 nasıl banyoda arındırabiliyorsunuz 3 saçlarınıza faydası oldu mu olduysa nasıl bi fayda sağladı???

kızlar annemin bir arkadaşı bir ilaç firmasının sahibi eczanelere ilaç gönderimi yapıyor ve öğrendiğine göre kullandığımız yağlarda çok kalitesiz motor yağı gibi bir yağ kullanılıyormuş daha sonra istenilen o yağın bir damla esansı damlatılıyormuş mesela badem yağı için bir damla badem esansı gibi o yüzden saçınız için zeytinyağı kullanmanızı tavsiye ederim.

benim gözüm doymadığından aslında öyle çok az falan değil saçım şu andaki hali normal saçın iki katı neredeyse ama bundan çok çok daha gürdü saçlarım
kazıtınca artar belki dedim ama o da işe yaramıyor demek ki bakım yapmak lazım ona da vakit yok

Simdi biz saclarimiza motor yagiyla mi bakim yapmis oluyoruz? :))

en sonun da evin bi odasını ayırıp kendi yağlarımı, kremlerimi kendim yapacağım

çok ilginç denemek lazım.....

Aycangül,ben de verdiğin tarihleri takip ediyorum yaklaşık sekiz aydır falan. Saçlarım zaten çok dökülüyor ve hiç uzamıyordu. Değişen bir şey olmadı canım ya. Doktor da hiç bir sebep bulamıyor.Maya bakımı yağ bakımı bir çok şey denedim. Hiç işe aramıyor. Saçlarım ince telli ve düz. Şimdi de kefir ve deniz tuzu karışımı sürmeye başladım (Suna Dumankaya tarifi). Bana ne önerirsin tatlım? Avuç avuç saç dökülüyor. Boyamıyacağım artık, boyamayı bıraktım. Ama uzamıyor, dipleri çıkmış vaziyette geziyorum.

Tiroid değerleriniz nasıl? TSH değeri 4-5'in altındaysa doktorlar sorun yok diyormuş ama ideali 3'ün hatta 2'nin altında olmasıymış. Yoksa kilo, saç dökülmesi vs. yapabiliyormuş.

Aycangülcümmm,ben 1.5 aydır sığır iliği bakımı yapıyorum saçlarıma.3 seferdir de senin tarihlere denk getiriyorum baya bi faydasını gördüm.sana bir şey sormak istiyorum protein günleri maya maskesi yapabilirsiniz saçlarınıza diyorsunya,sığır iliğide protein ben bu kürü yapıyorum,olurmu yoksa maya maskesi yapsam dahamı iyi olur.Cevabın için şimdiden teşekkürler canım

yeterki protein içersin hepsi olur cesebe..dönüşümlü olarakta yapabilirsin..

Son düzenleme:
en sonun da evin bi odasını ayırıp kendi yağlarımı, kremlerimi kendim yapacağım

ben öyle yapıyorum:) gül suyumu,yağımı,merhemimi...ayın en şifalı günlerinde toplayıp yağıyorum..hatta yaparken fazla yapsamda pazarlasam diye düşünüyorum ama sonra elimde kalırlar diye azıcık yapıyorum

bu tarihlerde yapmak kazıtmaktan daha etkili borrocum:) ben onarmak için bakım yaparken saç fışkıtmış diplerden,zaptedemiyorum evde düzleştirmek işkence oldu:) geçen yıl rüzgarı saç derimde hissediyordum,ağladığımı biliyorum bu yüzden :) şükürler olsun

16 Nisan 2012, saat 09:37’den 17 Nisan 2012 saat 16:34’e kadar Ay Balık burcunda küçülecek;

18 Nisan 2012, saat 19:58’den 20 Nisan 2012 saat 21:34’e kadar Ay Koç burcunda küçülecek;

aycangül, hep merak ediyordum, dayanamadım sorucam:) bu burçlar arasındaki boşluklarda ne oluyor? genelde 4-5saat olurdu bu sefer 24saatten fazla olunca çok dikkatimi çekti.. 17 Nisan 2012 saat 16:34 - 18 Nisan 2012, saat 19:58 arası etkisiz mi yada etkisi bilinmiyor mu?

aycangül tek kelimeyle harikasın pazarlama işine girersen ilk müşterin benim ona göre sıramı kimseye verme bende menekşe yağı yapmakla uğraşıyorum bakalım nasıl olacak :44: yalnız işin komik yanı ben menekşe kokusunu pek sevmem ama bir yerden başlamam gerekiyordu elime menekşe geçti

ya aycangül okuyamadım onca sayfayı. saçlar nası fışkırdı saç çıkarmayı nasıl başardın? saç dökülmesini nası önledin?

ya aycangül okuyamadım onca sayfayı. saçlar nası fışkırdı saç çıkarmayı nasıl başardın? saç dökülmesini nası önledin?

açıkçası önceden alınmış ve bir kısmı kullanılmış yağları sırf bitsinlerde yer aşılsın raflarda diye kullandım..burada önemli olan doğru zamanda yapmak..
anlaşıldığı gibi bu yağları ben daha önce de kullandım ama şimdi faydasını gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…