Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül'cüm en son saçımı kestirdikten sonra çok güzel uzuyordu ama bakımları ihmal edince pek dikkat etmemiştim.
Sevdiceğim söyledi senin saçların nasıl uzamış öyle ne güzel olmuş diye.
Sonra baktım da cidden çok güzel uzamışlar ya ..

Merhaba
Bugün saçıma maya maskesi uyguladım bulduğum bir tarife göre. 1 bardak ılık suyun içine 4 kaşık kuru mayayı karıştırıp saç diplerime yedirerek birkaç dakika sonra da duruladım.

Sizler maya maskesini nasıl yapıyorsunuz??

Bizde seni seviyoruz, ne kadar güzel bir konu başlığı bu böyle, bayıldım... Saç bakımı yapacaktım bugün, yazıyı okuyunca daha da heyecanlandım. Teşekkürler bu değerli paylaşım için...

aycangülcüm bugün için saç kesimi hakkıda birşey dememişsin bugün saçımı kestirmeyi düşünüyordum ne yapmalıyım sence

Yarın eve gidince koşa koşa saçıma 7 gibi yağlarımı sürsem, sonra da 8den sonra yıkasam... Bugün hem saçlarım temiz hem de vaktim yok ( Hüff bir tutturamıyorum bu ara zamanları...

arkadaşlar acaba nisan ayı bakım tarihleri yokmu elinizde nette baktım ama yok maalisef paylaşırsanız sevinirim..........

aycangülcüm bugün için saç kesimi hakkıda birşey dememişsin bugün saçımı kestirmeyi düşünüyordum ne yapmalıyım sence

Aycangül çok yoğun olduğu için sadece güncelleme yaparak devam edeceğini yazmıştı arkadaşım kesim günleri dışında kestirme ilk sayfa dışında son sayfaları da takip ediyorsan kesim günleri dışında saçını kestirip de bin pişman olanlar var epeyce kesim gününe kadar modeline kesin karar verirsin ya da ne kadar kestireceğine artık

göğüs bakımı için uygun günlerde nasıl bi bakım uygulanıyor?
Bildiğim kadarıyla göğüs bakımı yapan yok bu topic altındaki hatunlardan, yapan varsa da ben yapıyorum diyen hiç olmadı, ben Ellen Degeneris de çatlak birini izlemiştim yumurta akını sürün diyordu göğüslerinize ve dekoltenize, sıkılaştırıp cildi yenileyeceğini söylemişti denemekte fayda var yumurta akından zarar geleceğini sanmıyorum, belki kk da göğüs bakımı hakkında topicler vardır araştır istersen.

arkadaşlar acaba nisan ayı bakım tarihleri yokmu elinizde nette baktım ama yok maalisef paylaşırsanız sevinirim..........

Aycangül güncellemeyi devamlı yapıyor zaten ilk sayfayı takip etmek dışında yapacağın bir şey yok üzgünüm oradan öğreniyoruz hepimiz. Kolay gelsin.

kızlar kızlar kızlaaaaarr. ben artık saçıma bakım falan yapmıyorum . sadece şampuanda evigen bepanten ve bal var. bakım günlerinde saçımı bu şampuanla yıkasam ? saçmamıolduki?

Benim anlamadigim bakimi herhafta yapiotuz ama ozel gunler sadece ayda bir defa karsimiza grliyo.. ozel gunlerin ozelligi o gunlerde yapilan bakimin 2kati etki etmesi sanirim..

yeni bakım tarihleri nezaman eklenicek?
bende her hafta sinameki yapıyordum artık bu özel günlerde yapmaya karar verdim

Bugün akşam saçlarımı yağladım :) son yarım saat kala yapmışım,yaklaşık 2-2,5 saat bekledi.Umarım faydası olur.Yağ karışımına gliserin de eklemiştim,saçlarımı yıkarken bi tutam saç elime geldi korktum,kötü bi etkisi mi oldu acaba diye,baya uzun zamandır bakım yapmıyordum saçlarıma bulduğum yağı sürdüm

barrooo. bende bakıma taktım , saçsız kalmayayım da.

önceden hep aycangülün günlerinde yaptım ve 1 ay boyunca gaaayet güzel bi sonuç aldım.
şampuanı saçımda beklettiğimden soruyorum
.

Son düzenleme:

Aynısını düşünmüştüm, sonra evde streç film kalmadığı geldi aklıma, kös kös oturdum

Aycangülll, Nisan'ın 2. haftasında boya günü olur mu ki, mutlaka boyamam lazım o tarihlerde saçlarımı :)

yeni bakım tarihleri nezaman eklenicek?
bende her hafta sinameki yapıyordum artık bu özel günlerde yapmaya karar verdim

şu an içinde olduğun günler zaten var ilk sayfada değil mi?
anlamıyorum ben bu durumu sürekli güncelleniliyor hangi gündeysek o günün bakımı yazıyor zaten kaldı ki ayın hangi burçta büyüyüp küçüleceği sürekli tekrarlanan bir şey takip ederseniz yaklaşık zamanları bilirsiniz zaten.
yaklaşık 15 gün var sinameki kürüne, uzatmak için yapmak istiyorsan yani, kolay gelsin güzel sonuçlar alırsın inşallah.

barrooo. bende bakıma taktım , saçsız kalmayayım da.

önceden hep aycangülün günlerinde yaptım ve 1 ay boyunca gaaayet güzel bi sonuç aldım.
şampuanı saçımda beklettiğimden soruyorum
.

ohoho ortak korkumuz
benim de zamanım yok yoğunum bu aralar ordan oraya koşturup duruyorum sürekli yaptığım bakım banyoda sürdüğüm saç kremi ve banyodan sonra saçıma sürdüğüm serumdan ibaret
işin şakası tabi şampuanı saçta bekletmekle ne kadar bakım yapılabilir ki?
vakit denk getirebilirsen günlere göre sür azıcık da bekletsen kardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…