• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aaa ben kesimin de özel tarihi olduğunu tamamen unutmuşum! :30:
10 cm kadar kırık kesimi yaptırmayı düşünüyordum, özel tarihi bekleyeyim barii:6:

Aycangül, ben gene maya maskemi yaptım ama geçen seferki gibi etki etmedi fazla.. Gene iyi oldu da geçen sefer muhteşem olmuştu :)

Aycangül, benim de geçen sefer daha etkili olmuştu. Hatta yazmıştım, ışıl ışıl parlamıştı. Bu sefer daha az etki etti. :(

Maya maskesini bir kere uyguladım daha önce. Ama o koku hala saçımda sanki, her yıkadığımda burnumda buram buram. Bir daha yapmaya cesaret edemiyorum ben. Mineral günlerinde saçlara ne yapılabilir ki?
Siz neler yapıyorsunuzZ?

Maya maskesinin kokusu beni de çok rahatsız ediyor. Ama sonuçlarından sonra vazgeçemiyorum.
Mineral günlerinde neler yapıldığını ben de merak ediyorum.

yarın sabah erkenden kalkıpp sinemaki kürümü yapmalıyım
annemeee gidicem fakat yetiştirmemm lazımmm yarınaa:52::52::52::52::52:

Dün yapaymışım iyiymiş bakımı :) Neyse sabah saç uçlarına Body Shop'un coconat yağını sürerim artık başka çare yok :)

Son düzenleme:
Hafta sonu saclarimi cok yormustum bugün yag karisimini sürdüm sacima demin yikadim
ve yine inanilmaz yumusadilar hafiflediler en cok yag günlerini seviyorumm zaten :1:

bu arada kizlar birsey soracam benim yag karisimim fisfisli sisede. Sizce sarimsagi kesip icine koysammi? yapanlar varmi olurmu öyle?

kızlar bişey sorucam,normalde benim saçım hep yıkandıktan sonra arap saçına döner,zor açarım oldum olası böyleydi,ama bu aralar azıttılar düğüm oluyolar,saç kremi sürüyorum bakım günlerinde maskemi yapıyorum sıcak havlu da yapıyorum ne istiyor anlamadım...şampuanımın içine bemiks evigen bepanthen koymuştum onlar mı sertleştirdi anlayamadım,acaba şampuan ne tavsiye edersiniz,bitkisel şampuanları tercih ediyorum genellikle ama en böyle yumuşatanı hangisidir tecrübe eden var mı nolursunuz yardım :(

kızlar bişey sorucam,normalde benim saçım hep yıkandıktan sonra arap saçına döner,zor açarım oldum olası böyleydi,ama bu aralar azıttılar düğüm oluyolar,saç kremi sürüyorum bakım günlerinde maskemi yapıyorum sıcak havlu da yapıyorum ne istiyor anlamadım...şampuanımın içine bemiks evigen bepanthen koymuştum onlar mı sertleştirdi anlayamadım,acaba şampuan ne tavsiye edersiniz,bitkisel şampuanları tercih ediyorum genellikle ama en böyle yumuşatanı hangisidir tecrübe eden var mı nolursunuz yardım :(

Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama yazayım.Dove çok çabuk yağlandırıyor ve aşırı derecede döküyor:37:bir kaç arkadaşım da onayladı tabi kişiye göre de değişebilir.Elidor güzel,fakat o da saçımızı çok döktü son zamanda,belki de bizim saçımızla ilgili bilemiyorum:44:İpek saç kremi çok güzel,bi ara sürekli onu kullanıyordum,şampuanı da öyle.İpek gibi yapıyodu saçımı.Deneyebilirsin.Nerdeyse bütün şampuanları kullandım.Döndüm dolandım şimdi elseve i kullanıyorum.Saçlarım boyalı olduğu için boyalı saçlar için olanını kullanıyorum,şu aralar saç kremi kullanmadığım halde rahat ediyorum.Tabi saçının özelliklerine göre boyalı-boyasız-ince telli-kalın telli hangisi uygunsa ona göre al.Ben fikrimi söyledim ama benim saçım için çok iyi olan bir şampuan başkasının saçını çok kötü yapabilir.Sürekli aynı şampuanda kalmıyorum ara ara deniyorum,değiştiriyorum,bakıyorum.Doğruyu bulmak için deneme yanılma yöntemini kullanıyoruz işte. :34:

Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama yazayım.Dove çok çabuk yağlandırıyor ve aşırı derecede döküyor:37:bir kaç arkadaşım da onayladı tabi kişiye göre de değişebilir.Elidor güzel,fakat o da saçımızı çok döktü son zamanda,belki de bizim saçımızla ilgili bilemiyorum:44:İpek saç kremi çok güzel,bi ara sürekli onu kullanıyordum,şampuanı da öyle.İpek gibi yapıyodu saçımı.Deneyebilirsin.Nerdeyse bütün şampuanları kullandım.Döndüm dolandım şimdi elseve i kullanıyorum.Saçlarım boyalı olduğu için boyalı saçlar için olanını kullanıyorum,şu aralar saç kremi kullanmadığım halde rahat ediyorum.Tabi saçının özelliklerine göre boyalı-boyasız-ince telli-kalın telli hangisi uygunsa ona göre al.Ben fikrimi söyledim ama benim saçım için çok iyi olan bir şampuan başkasının saçını çok kötü yapabilir.Sürekli aynı şampuanda kalmıyorum ara ara deniyorum,değiştiriyorum,bakıyorum.Doğruyu bulmak için deneme yanılma yöntemini kullanıyoruz işte. :34:

Cnım çok tşkler ilgine

Ben Loreal Elseve'in saç maskesini krem niyetine kullanıyorum. Saçlarımı yıkayınca nemini biraz alıp sürüyorum, kafada topluyorum. Geri kalanımı yıkadıktan vs. sonra en son saçlarımı duruluyorum, tavsiye ederim :) Saç kremleri daha ucuz ama bu da tahmininizden çok daha bereketli..

Boya günleri olacak mı ki bu ay, saçlarım hızlı uzadı, saç boyam geldi :P

Son düzenleme:
Ben de beklemedeyim kesim için...Kestirip kestirip sonra da uzatcaz diye uğraşıyoruz.Bu ne yaman çelişki :9::9::9:

Pisicik sadece bepanthene ekle, evigen ve bemiksin şampuanın içinde saça bir yararı yok boşa israf... Şampuan konusunda bir şey diyemiyorum, bitkisel şampuan diye bir şey yok zira... Bas şampuanların için sodyum ve sülfatı sonra %1 bitki öz suyu ekle mesela defne, oldu sana bitkisel şampuan olacak iş mi?

Back