Pisicik sadece bepanthene ekle, evigen ve bemiksin şampuanın içinde saça bir yararı yok boşa israf... Şampuan konusunda bir şey diyemiyorum, bitkisel şampuan diye bir şey yok zira... Bas şampuanların için sodyum ve sülfatı sonra %1 bitki öz suyu ekle mesela defne, oldu sana bitkisel şampuan olacak iş mi?
canım sülfatsız diye aldığımız şampuanlar boşa mı :) valla onlara güveniyorum,ama her an market şampuanına geçmek üzereyim :)) kafam attı hiçbiri güzel yapmıyor saçımı offff
Canım belki de saç sorunun stres veya vitamin ekslikliği gibi bambaşka bir şeyden kaynaklanıyordur. Dökülüyorlar mı
l[COLOR="
24 Şubat 2012, saat 05:47’den 26 Şubat 2012 saat 13:51’e kadar Ay Koç burcunda büyüyecek;
saç bakımı için çok uygun, kaçırmamanızı öneriyorum.
saç kesimi için çok uygun.
saçlarınızı boyamak için uygun.
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :)
dökülme yok tatlım ama uzama yok :))) hiçbir şampuan uzama sağlamaz bliyorum ama,asıl sorunum dipler yağğğğ içinde uçlar ise kıtır kıtır..ve banyodan sonra saçlarım sepserttttt ve arapsaçı gibi..tararken yolunuyor resmen ve kırılıyor,dolayısıyla uzamıyor...saç kremi kullansam da olmuyo olmuyo...en ucuz dove loreal dan tutta, en pahalı kerastase frederic fekkai j.f.lazartige phyto vs.. artık ne ararsan kullandım..aslında kerastase kullanırken çok iyiydi ama o zamanlar nasıl veriyormuşum o kadar parayı bilmiyorum :)) şimdi verebilecek durumda değilim,çünkü sadece sampuanla bitmiyo,maskesi var yok bilmem ne durulanmaya kremi var yağı var falan filan...bekardım tabi o zamanlar har vurup harman savuruyordum :)))aaaah ah :)) şimdi hem uygun fiyatlı hem market şampuanı gibi köpürtücü olmayan içinde silikon olmayan ve istediğimi verebilecek şampuan aranıyooooooooooorrrr..
aycangül malasef verdiğin tarihte saçımı kestiremiycembekleyişe son vereyim dedim,ilk sayfayı güncelledim :)
aycangül malasef verdiğin tarihte saçımı kestiremiycem
bulunduğum yerde sadece hafta sonu kuaför açılıyo bu hafta sonu kestireceğim artık çok sorun olur mu bilmiyorum ama verdiğin tarihte kestirmeyi çok istiyordum
ama maya maskesini yapacam yarım
Saçımın uçlarında hala boya varken benim de fenaydı. diplerinden gelen kısım kötü değildi ama uçları aynı senin anlattığın gibiydi. O zaman dfn garlı diye bir maskem vardı çok iyi geliyordu
Bir de saçına çok fazla şey üst üste sürmemeye çalış canım. O zaman da senin bahsettiğin gibi bir sonuç ortaya çıkabiliyor. Saçta krem, maske, durulanmayan bakım vs. üst üste birikince dipler aşırı yağlı, uçlar ise tiftik gibi oluyor. Yemek sodasıyla bir kez arındırabilirsin, umarım sorunun çözülür
Köpürtücü olmayan ve silikonsuz şampuana gelince, ben doa şampuandan memnunum internetten temin ediyorum. Daha önce dalin kullandım ondan da memnundum. Ama doa sülfat ve tuz içermiyor önerebilirim sana
günaydınnn
siameki kürünü bakım günlerinde uygulamaya çalışıyorum ve cidden
faydası gözle görülür derecede olduuu
bu hafta son haftam bakım için ama hafta sonunaa denk gelmeis kötü oldu araya dereye sıkıştırcam artık
haftaya boyamayı düşünüyorum saçımıı
mart ayınımı beklemem lazım aycangül:?
hemen hemen 1 hafta ara ile boya günleri tekrar ediyor canım.ama haftaya zaten mart ayında olacağız :) dolayısyla martı bekleyeceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?