Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesim tarihleri bu ayin sonunda diye biliyorum
ama tam olarak nezaman acaba? buraya fazla bakamadigim icin kaciriyorum hep.
ilk defa saclarimi kuaförde kestirmeyi düsünüyorumda
hemde kat kat ama korkuyorum cok fazla kisaltir diye cünki kendim sadece uclarini hep keserdim...benim icin büyük bir adim
kesim tarihleri bu ayin sonunda diye biliyorum
ama tam olarak nezaman acaba? buraya fazla bakamadigim icin kaciriyorum hep.
ilk defa saclarimi kuaförde kestirmeyi düsünüyorumda
hemde kat kat ama korkuyorum cok fazla kisaltir diye cünki kendim sadece uclarini hep keserdim...benim icin büyük bir adim
arkadaşlar şubatın son haftası saç kesimi için uygun günler var merak etmeyin:)
arkadaşlar şubatın son haftası saç kesimi için uygun günler var merak etmeyin:)
aycangül merhaba daha önce yazmıstım bır rahatsızlığın vardı sanırım geçmiş olsun,
kiliçbalığı merhaba sizinde yazılarınızı okudum sampuanlar konusunda epey bilgilisiniz
benim saçlarım çok döküldü ve önü açıldı (((( ne tür bakımlar yapabılırım ne tür sampuan kullanabılırım yardımcı olursanız çok sevınırım.. ben suan avoxcin die bir sampuan kullanıyorum bir ara dökülmesi durmustu ama yeniden basladı ve zor tarıyorum saçlarımı zaten kıvırcık bırde sanırım sampuan etkiledi (( lütfen bana da yardım edın....
sana minnettarııız, sen çok yaşaa
canım zamanın varsa yeni tarihleri bekliyorum.
Aycangülcüm seni burada görmüşken tekrar bilgi vereyim dedim.
Her eklediğin bakım tarihinin en az 1 gününde bakım yapıyorum.
Sanki saçlarım biraz daha uzadı ama tam net bilgi için aynı badiyle duş sonrası saçlarımı kurutup bilgi veririm ama tek kelimeyle mükemmeller, yumuşaklığı dökülmemesi hacmi zaten şu an mükemmel bu şekilde de uzamaya devam ederse yakında çok güzel uzamış olacaklar.
Ben bu uzamadan memnunken kesim tarihinde ucundan da olsa almayayım değil mi?
yok canım kesme sakın.mecbur kalmadıkça kesme artık bu sonucu yakalamışken.hem ihtiyacın olacağını da sanmıyorum.çünkü bakımlardan çok iyi sonuç alıyorsun, niye kırılsın ki.
Aycangül, senin verdiğin tarihlerde hep 2 maya maskesi, 1 de yağlı bakım uyguladım, saçlarım bugün dikkatimi çekti acaip hızlı uzamış ve ve en önemlisi uçlarındaki saç düzleştirici yanıkları kaybolmuş, yoklar :) Çok teşekkürler :)
Şimdi internetten gene boya siparişi vermem gerekecek, ilk defa keyifle veriyorum sipariş vallahi :)
Kesimlerini zaten genelde etki yapsın diye kestiriyordum pek kırıldığından değil ama tamam kesime hayır diyoruz
Yağ bakımını eklemişsin ben de hemen kalktım ne bulduysam sürdüm yağ