• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

evet su anda aktif sivilce 1 tane var . diğerleride bazıları leke dokundugumda pürüzsüz. bazılarıda snkı hafif kabartı var .ddğim gbi cok cıkmıo ama hemen gecmiyor sorunum bu

Aynen benimde sivilcem çıkıyor fakat şişlik gibi fakat patlatılmıyor 7-8 gün şişlik duruyor yüzümde daha sonra iz kalıyo hap kullanmayı düşündüm sonra yan etkilerin den korktuğumdan kullanmadım.Yüzümü temiz tutmaya önem veriyorum çıkan sivilcye sirke de iyi geliyo onunkulnıyorum şu aralar canım

Eheh iğrenç di mi :)

Geçen sefer benim bey evde yoktu, bu sefer olacak.. Uyarıcam artık 2 mt'den fazla yaklaşmasın diye :D

:1::1: ben sarımsak kattım yine şampuanıma uzun süreden sonra
eşim dün akşam banyo işkembe salonu gibi kokuyo
yandım çavuş işkembecisinde hissediyorum kendimi diye lafı vurdu zaten:27:
bu akşam da maya kokusuna maruz kalıcak:1:
ben içine yumurta sarısı ve biraz da yağ katıyorum sen nasıl yapıyosun:26:

Aynen benimde sivilcem çıkıyor fakat şişlik gibi fakat patlatılmıyor 7-8 gün şişlik duruyor yüzümde daha sonra iz kalıyo hap kullanmayı düşündüm sonra yan etkilerin den korktuğumdan kullanmadım.Yüzümü temiz tutmaya önem veriyorum çıkan sivilcye sirke de iyi geliyo onunkulnıyorum şu aralar canım

sivilcelere portakal yağı çok iyi geliyo
sivilcenin üzerine pamukla tampon yapın
bi iki kez kurudukça tekrar edin
ertesi güne kayboluyo kuruyo sivilce
biraz yakıcı ama etkili

Son düzenleme:
sivilcelere portakal yağı çok iyi geliyo
sivilcenin üzerine pamukla tampon yapın
bi iki kez kurudukça tekrar edin
ertesi güne kayboluyo kuruyo sivilce
biraz yakıcı ama etkili

adaçayı (acı elma)yağı da aynı şekilde,akşam sür sabah yok :) antibiyotik etkisi var zaten.pek severim kendisini,bademciklerimi alınmaktan kurtardı.
mayanın kokusuna gelince miss :))) bir aydır siyah turp suyu içiyordum da :))

adaçayı (acı elma)yağı da aynı şekilde,akşam sür sabah yok :) antibiyotik etkisi var zaten.pek severim kendisini,bademciklerimi alınmaktan kurtardı.

bu adaçayı yağını ben denemiştim
münasip bi yerimde söylemesi ayıp
çok ferah ifil ifil bi yağ
her bi yerim hava almıştı o derece:1:
sivilcelerde de çok etkilidir eminim
turp suyuna kurban olayım ben
bi maya bi mayonez maskesi iğrenç kokuyo
bi kere mayonez maskesi yaptım 2 ay önce
o gün bugündür çok sevdiğim mayonezi görmeye tahammül edemiyorum
bırak ağzıma sürmek:25:

bu adaçayı yağını ben denemiştim
münasip bi yerimde söylemesi ayıp
çok ferah ifil ifil bi yağ
her bi yerim hava almıştı o derece:1:
sivilcelerde de çok etkilidir eminim
turp suyuna kurban olayım ben
bi maya bi mayonez maskesi iğrenç kokuyo
bi kere mayonez maskesi yaptım 2 ay önce
o gün bugündür çok sevdiğim mayonezi görmeye tahammül edemiyorum
bırak ağzıma sürmek:25:

evet çok fresh bir yağdır kendileri,öyle heryere sürülmez:1: neft yağı etkisi yapar mazallah:1:
herkesin hassas olduğu koku farklı demk ki.ben turp suyunu direkt sıkarak içtim.sıkıp kavanoza koyuyordum.kavanozun kapağını açıp içene kadar ortam mahfoluyordu,hemen camları açıyordum dona dona.rutubet gibi,idrar gibi geliyor bana kokusu.
üstelik işe de yaramadı :( boşuna içtim.belki saçım uzar dedim ama o da olmadı :(

:1::1: ben sarımsak kattım yine şampuanıma uzun süreden sonra
eşim dün akşam banyo işkembe salonu gibi kokuyo
yandım çavuş işkembecisinde hissediyorum kendimi diye lafı vurdu zaten:27:
bu akşam da maya kokusuna maruz kalıcak:1:
ben içine yumurta sarısı ve biraz da yağ katıyorum sen nasıl yapıyosun:26:

Yaa saçlarımızı görünce ne güzel olmuş diyorlar ama :P

Yarım paketten biraz az maya, bir çorba kaşığı süt, bir kapak badem yağı, bir yumurta sarısı, saçlarıma yettirecek kadar da zeytinyağı koydum. Nefis hamur kokusu buram buram :) Bir çörekotum eksikti :P

O şampuana sarımsağı sırf kokudan koyamıyorum, zaten işkembe falan sevmez, hepten boşar beni :D

Aa bilmiyordum bunu.. Portakal yağı iyi gelmediydi, bir de bunu deneyim.. Ara ara çok sıkıntılı stresli dönemlerimde 1-2 tane ağrılı kocaman sivilcem olur çenemde ve boynumda, patlatmadan da 1 ay geçse gene kurtulamam... Geceden sabahayı bırak 3 güne geçirse razıyım.

teşkkrler kızlar sirke portakl yağı ve adacayı yagı ..inş bndede yarar işe .önce brini seçip denemk lazım

Benim daha çok lekem var onlara da iyi gelirmi ki canım :D

ben kullanmadım hiç portakal yağını ama sarı kantoron yağının lekelere iyi geldiği söyleniyor ben biraz kullandım sonra bıraktım sivilce lekelerim için düzenli kullanmadığım için bende işe yaramadı sanırım :25: bu yapı da yine aktarlarda bulabilirsin :34:

Canım saç kesim tarihi alabilirmiyim yakın zamanlarda umarım vardır kesim tarihi en geç bir hafta içinde kestirmem gerekiyor saçlarımı baya bir kısa kestireceğim çünkü saçlarım yandı.Kestirmeden düzeltemem uçlarını.Saçlarımı kuruturken bile kırılıp dökülüyor saçlarım o derece.Acilen bana saçlarımı kestirebileceğim bir tarih söyleyebilirmisin?

Aycangül, ben gene maya maskemi yaptım ama geçen seferki gibi etki etmedi fazla.. Gene iyi oldu da geçen sefer muhteşem olmuştu :) Cildime maya maskesi bu sefer daha iyi geldi sanki :) Bir de unutmadan, genelde bakım yaptıktan sonra yıkadığımda saçlarımın dökülmesi o seferlik biraz artar, ama bu sefer o kadar dökülmedi, daha iyi geldi sanki :) Bilgi vereyim dedim :)

Aycangülcüm saçıma ne oluyor inan anlayamıyorum
Dökülme diye bir problemim hiç kalmadı.
Son zamanlarda çok büyük problem değildi zaten ama dün duştans onra bile saydım 6 tane döküldü tabi kaçan yoksa arada :1:
O kadar yumuşak o kadar güzelki.
Sanki biraz daha uzamış gibi geldi ama üstümde aynı şey varken bakacağım aldığım bir nokta vardı oraya göre net bir şey söylerim.
Bu arada dün de mayonez maskesi yaptım ..

Back