Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Kimyasal peelingi tavsiye ediyorum çok faydalı oluyor, sırf sivilceler için kullanılacak bir şey değil tabi ama doğum kontrol hapı da hiç sivilce çıkmamasını sağlamıştı bende.

tamm anladım saol cnım br yere gderken yapabiliriz tabi bndede aynı etkiyi gösterrse . burdan seslnyrum bu yöntemi kullanıp lekelerini gecren var mı

tamm anladım saol cnım br yere gderken yapabiliriz tabi bndede aynı etkiyi gösterrse . burdan seslnyrum bu yöntemi kullanıp lekelerini gecren var mı

Rica ederim canım..
Her cilde göre değişiyor işte bende memnun olan çok kişi olunca yaptım ama bende etki etmedi

Cilt tipin ne peki ? Bende hiç çııkarmadı sivilce benim cildi karma:44:
Şu domates maskesini duydum ama hiç denemedim pek işe yarıcak gibi gelmiyor nedense
Cilt tipim benimde karma canım ama neden öyle oldu anlamadım.
trakyCakızcesi karbonatı mu cok koydun dicem sallıyorum ya bildgim yokk bu maske hakkın da acaba yogrt yaglı ondan mı oldu acaba .fikir yurutuyorum kendimce
1 çay kaşığı kadar koymuştum karbonatı canım pekte fazla olduğu söylenemez.Kullananlarda işe yaramıştı,öyle söylüyorlardı ama ben hiç memnun kalmadım.Yoğurt öyle aşırı yağlı da değildi artık neden öyle olduysa :26:

Kimyasal peelingi tavsiye ediyorum çok faydalı oluyor, sırf sivilceler için kullanılacak bir şey değil tabi ama doğum kontrol hapı da hiç sivilce çıkmamasını sağlamıştı bende.
Kimyasal peelingi hiç düşünmemiştim araştırırım belki onu yaptırırım.Sen yaptırdın mı canım ? Doğum kontrol hapı da mı iyi geliyormuş ımmm iyimiş hoşmuş ama ben onu eczaneden istersen biraz zorlanabilirim :)

benimde yüzümde sivilce tek tük çıkar geçer gider ama iz bırakıyo malesef bu sivilce izler bi kaç tane var yüzümde hafif pembemsi izler bu izlerden nasıl kurtulcaz yaa bilen yazsın lütfen Allah rızası içinnnn:26::26::26::26::26::26::26:

Kendin de yapabilirsin evde ben o şekilde yapıyorum ve ciddi anlamda memnunum.
Sivilceleri doğum kontrol hapı mı yoksa kimyasal peeling mi yok etti açıkçası bilmiyorum ama bir çok kişide sivilceleri de yok etmiş ve yenileri çıkmamış ama izler konusunda birebir.
ben başka hiç bir şeyim kökten gidereceğine inanmıyorum çünkü izleri, o kadar çok şey denedim ki.
Doğum kontrol hapı da sadece kontrol amaçlı kullanılmadığından rahatlıkla isteyebilirsin ama sırf sivilce için kullanmaya değer mi bilemem.

Sivilce izinden dertli olan arkadaşlar doktora gitseniz?
Geçen hafta gittim ben sivilcelerim ve siyah noktayla lekeler için jel verdi doktor lekelerde hafif açılma var ama siyah noktaları baya geçirdi daha şimdiden cildim tertemiz gözüküyor şimdi ki denk geldiğim doktor çok ilgisizdi odasına girip çıkmam 3 dakika sürdü anca
kil maskesi yapıyorum ben de beyaz kili gülsuyu ve elma sirkesiyle macun kıvamına getirip lekeleri açıyor azıcık da olsa, aspirin maskesi var bir de 1 çay kaşığı balı 2 tane toz aspirinle karıştırırak yaptığım, bir de daha denemediğim Suna Dumankaya maskesi var ama yaptıklarımın kesin çözüm sağlayacağını düşünmediğim için doktora gittim.

dediğin jelin adı neydi..banada verdi arkadaşım aynı jelden asitli birşey akşam sürüp sabah yıkıyosun ama benim yüzüm yandı.))tahriş olmuş malesef yanık kremi verdi sonrada yolladı.. bu cildiyeci bigün elimde kalıcak haa

gittim ama aynı snnde gttiğin ilgisiz dktr gbi grmemle cıkmam bir oldu.adm gbi konusmadı bile . br tane jel verdi hçbr faydasıda yok gbi blki dktorun ilgsizlğine kızdığm için pskoljik olarak ole yada gecekten yaramıo . evde yaptgım kilden snra bile cildim daha hoş oluo . kadına soruları resmen bn soruyorum .bu verdgiz sdece sivilceler için sanırım ? lekelr için bunu kullndktan snra mı basycas ? bunu btrditen snra bdaha geliyim mi ?3 dakka drdum durmadım içerde .ondnda kendim konustum uyus insan . öle oluncada brdaha gtmedim 2 ay önce gtmiştim .

arkadaşlar bende anneannemin saç uzatma formülü sayfasındaki küre başlayacağım ama sinemakinin ara devresindeyim iki hafta beklemem gerek ara devresinde uzuyormuş saçlar o yüzden şimdi başlamak istemedim yanlız sayfaya girip uygulayan olursa fikirlerini paylaşabilirler mi acaba rica etsem çok merak ediyorum :) şimdiden teşekkürler ve kolay gelsin. gene kadınlar kulubunün sayfası googleden ANNEANNEMİN SAÇ UZATMA FORMÜLÜ diye girmeniz yeterli herkese sağlıklı ve güzel saçlar dilerim iyi günler :)

ben gitmeden önce epey araştırmıştım leke siyah nokta kremlerini bana verdiği eritretin jel ve etkisiz olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ama cilt soyucu olduğu için kızartıyo evet o yüzden de sürme sıklığını kendim ayarladım

Saçlarıma yağ bakımımı yaptım, geçen seferki kadar etkili olmasa da özellikle sadece boyanmış, işlem görmemiş bir 8 cmlik dip kısmı pırıl pırıl parlattı, saç diplerime nefes aldırdı :) İşlem görmüş taraflarda bu sefer pek etkili olmadı ama yumuşaklar, kuru çatır çatır değiller :)

masalım saçların ne durumda.uzamışmı gerçekten ya da uzamaya devam ediyor mu?
sonuç bildir,merakta bırakma :)

reçelim kesimle boya aynı zamanda yetişmez mi.bazı kuaförler saçı 20 dakikada kesiyor zaten,kalan sürede boya için yeterli diye düşünüyorum.
özel mesajlara yetişemiyorum,buradan yazıp süre problemini ortadan kaldırayım dedim:)
ve çok geçmiş olsun canım,diğer konu hiç önemli değil merak etme:)

aycangülümm canım,şu msjın beni nasıl rahatlattı anlatamam,2 gündür içim içimi yiyor,msj da gelmeyince kırıldın,kızdın diye düşündüm.Sağol. Eğer msjıma cevabın evetse;Kuaförüm zaten önce boyayıp sonra kesmekten yana,hızlı da keser ama saçlarımın rengini değiştireceğim için önce açma işlemi yapabilir ki o da oyalar,eğer öyle olursa yetişmez.Direk boyarım derse yetişebilir.Seninle bi anlaşalım da sonra gidip onunla konuşucam :) Ya da yarın gidip onunla konuşayım son durumu sana bildireyim.Nasıl istersen artık canım

masalım saçların ne durumda.uzamışmı gerçekten ya da uzamaya devam ediyor mu?
sonuç bildir,merakta bırakma :)

Aycangülüm uzamış kesinlikle bakıp duruyorum ama o günden sonra bir uzama yok hala aynı noktada duruyor.
Yağ bakımı yaptım bir kere de şimdi bakayım bakalım ne zaman varmış bakım günü başka inşallah yaza kadar rapunzel gibi olacağım sayendee

şimdi kil maskesi ve yoğut+limon maskesi yapıcaktım ama günü değilmiş yapsam hiç etkisi olma mı yanee yaa bilen konuşsun moralim çokçok sıfırlandı off püffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…