Bende kil maskesi falan yapıyorum ama bir faydası yok gibi görünüyor.Ama yaptığım anda cildim çok güzel oluyor. Bende de biraz leke gibi kaldı o sivilceler.Acaba ne iyi gelir ki? Her okuduğum şeyi de cildime uygulamak istemiyorum.Bir defasında yaptım diye yüzüm sivilcelerle dolmuştu! Büyük bir çoğunluğun memnun kaldığı bir şeyi yaparım ancak.Umarım cevap yazanlar olur..
Şöyle söyleyeyim canım ilk yaptığın anda beraklaştırıyo pürüzsüz oluyor.
Bir kaç saat içinde o görüntü gidiyor,kalıcı birşey sağlamıyor yani.Lekeler yine çıkıyor ortaya.
Ama dediğim gibi ilk yaptığın gün güzel oluyor
tamm anladım saol cnım br yere gderken yapabiliriztabi bndede aynı etkiyi gösterrse . burdan seslnyrum bu yöntemi kullanıp lekelerini gecren var mı
Cilt tipim benimde karma canım ama neden öyle oldu anlamadım.Cilt tipin ne peki ? Bende hiç çııkarmadı sivilce benim cildi karma:44:
Şu domates maskesini duydum ama hiç denemedim pek işe yarıcak gibi gelmiyor nedense
1 çay kaşığı kadar koymuştum karbonatı canım pekte fazla olduğu söylenemez.Kullananlarda işe yaramıştı,öyle söylüyorlardı ama ben hiç memnun kalmadım.Yoğurt öyle aşırı yağlı da değildi artık neden öyle olduysa :26:trakyCakızcesi karbonatı mu cok koydun dicem sallıyorum ya bildgim yokk bu maske hakkın daacaba yogrt yaglı ondan mı oldu acaba .fikir yurutuyorum kendimce
Kimyasal peelingi hiç düşünmemiştim araştırırım belki onu yaptırırım.Sen yaptırdın mı canım ? Doğum kontrol hapı da mı iyi geliyormuş ımmm iyimiş hoşmuş ama ben onu eczaneden istersen biraz zorlanabilirim :)
Kimyasal peelingi tavsiye ediyorum çok faydalı oluyor, sırf sivilceler için kullanılacak bir şey değil tabi ama doğum kontrol hapı da hiç sivilce çıkmamasını sağlamıştı bende.
bende denicem, yarin bi killarimi alayim
tskler bilgi ve en önemlisi emek icin
slmlar, cansu
Cilt tipim benimde karma canım ama neden öyle oldu anlamadım.
1 çay kaşığı kadar koymuştum karbonatı canım pekte fazla olduğu söylenemez.Kullananlarda işe yaramıştı,öyle söylüyorlardı ama ben hiç memnun kalmadım.Yoğurt öyle aşırı yağlı da değildi artık neden öyle olduysa :26:
Kimyasal peelingi hiç düşünmemiştim araştırırım belki onu yaptırırım.Sen yaptırdın mı canım ? Doğum kontrol hapı da mı iyi geliyormuş ımmm iyimiş hoşmuş ama ben onu eczaneden istersen biraz zorlanabilirim :)
Sivilce izinden dertli olan arkadaşlar doktora gitseniz?
Geçen hafta gittim ben sivilcelerim ve siyah noktayla lekeler için jel verdi doktor lekelerde hafif açılma var ama siyah noktaları baya geçirdi daha şimdiden cildim tertemiz gözüküyor şimdi ki denk geldiğim doktor çok ilgisizdi odasına girip çıkmam 3 dakika sürdü anca
kil maskesi yapıyorum ben de beyaz kili gülsuyu ve elma sirkesiyle macun kıvamına getirip lekeleri açıyor azıcık da olsa, aspirin maskesi var bir de 1 çay kaşığı balı 2 tane toz aspirinle karıştırırak yaptığım, bir de daha denemediğim Suna Dumankaya maskesi var ama yaptıklarımın kesin çözüm sağlayacağını düşünmediğim için doktora gittim.
Sivilce izinden dertli olan arkadaşlar doktora gitseniz?
Geçen hafta gittim ben sivilcelerim ve siyah noktayla lekeler için jel verdi doktor lekelerde hafif açılma var ama siyah noktaları baya geçirdi daha şimdiden cildim tertemiz gözüküyor şimdi ki denk geldiğim doktor çok ilgisizdi odasına girip çıkmam 3 dakika sürdü anca
kil maskesi yapıyorum ben de beyaz kili gülsuyu ve elma sirkesiyle macun kıvamına getirip lekeleri açıyor azıcık da olsa, aspirin maskesi var bir de 1 çay kaşığı balı 2 tane toz aspirinle karıştırırak yaptığım, bir de daha denemediğim Suna Dumankaya maskesi var ama yaptıklarımın kesin çözüm sağlayacağını düşünmediğim için doktora gittim.
dediğin jelin adı neydi..banada verdi arkadaşım aynı jelden asitli birşey akşam sürüp sabah yıkıyosun ama benim yüzüm yandı.))tahriş olmuş malesef yanık kremi verdi sonrada yolladı.. bu cildiyeci bigün elimde kalıcak haa
gittimama aynı snnde gttiğin ilgisiz dktr gbi grmemle cıkmam bir oldu.adm gbi konusmadı bile . br tane jel verdi hçbr faydasıda yok gbi blki dktorun ilgsizlğine kızdığm için pskoljik olarak ole yada gecekten yaramıo . evde yaptgım kilden snra bile cildim daha hoş oluo . kadına soruları resmen bn soruyorum .bu verdgiz sdece sivilceler için sanırım ? lekelr için bunu kullndktan snra mı basycas ? bunu btrditen snra bdaha geliyim mi ?3 dakka drdum durmadım içerde .ondnda kendim konustum uyus insan . öle oluncada brdaha gtmedim 2 ay önce gtmiştim .
Rica ederim :) Ben de geçen boya gününü deli gibi bekledim,o gün gelince de hiç içimden gelmedi gidip boyatmak,saç rengimi değiştirmek istiyorum,sanki o gün boyatsam içime sinmeyecek gibi geldiböyle olmayayım dedim,ben de bekliyorum yeni tarihi İnşallah o gün de aynı şey olmaz yoksa boyatamıcam Kesim tarihini de beklemedeyim.Aslında saçlarım öyle güzel uzadı ki,nasıl kıyıcam bilmiyorum Söylediğin gibi daha etkiliymiş.O yüzden çabuk uzar diye umut edip kestiricem.
Sivilceler ve lekeleri için de limon suyu iyi geliyor kızlar,ama cildi çok kurutuyor.Ben bi ara lekelerim için akşamları limon suyu sürüp öyle yatıyordum,bir hafta gibi bi sürede lekelerde baya açılma olmuştu.
reçelim kesimle boya aynı zamanda yetişmez mi.bazı kuaförler saçı 20 dakikada kesiyor zaten,kalan sürede boya için yeterli diye düşünüyorum.
özel mesajlara yetişemiyorum,buradan yazıp süre problemini ortadan kaldırayım dedim:)
ve çok geçmiş olsun canım,diğer konu hiç önemli değil merak etme:)
masalım saçların ne durumda.uzamışmı gerçekten ya da uzamaya devam ediyor mu?
sonuç bildir,merakta bırakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?