protek candır miss kokar ooooh
ama yağlardan da menekşe çok güzel kokuyor protek almayacaksan sadece koku için menekşe yağı alıp katabilirsin kalıcı onun da kokusu
hımmmm candır uykusuzmu okuyosun??
evet
konuyu dağıttık hepten Aycangül kibarlığından ses etmez ama sonra tekrar tekrar sorulan soruları biri çıkıp sorarsa son sayfaları okusana arkadaşım diye kızamam sonra
uykusuz candır ama Aycangül hepsinden öte candır diyerek toparlamayı umuyorum
Aycangulcum bu haftasonu saçlarımı boyamayı düşünüyorum.
Acaba uygun mu? Ya da en yakın saç boyama tarihi ne zaman?
layın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..
AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.
ARKADAŞLAR ŞUBAT AYI BAKIM TARİHLERİ :
23 Ocak 2012 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
07 Şubatta gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
07 Şubattan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)
25 Ocak 2012, saat 12:13’ten 27 Ocak 2012 saat 05:27’ye kadar Ay Balık burcunda büyüyecek;
Bakım için etkili değil.
saç kesimi için uygun değil.
Boya için uygun değil.
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum. hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir. ölçüyü kaçırmadan tabi :)
suyla buluşmak saçlarınızın da çok hoşuna gidecektir :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize.. tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz. bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak, semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
27 Ocak 2012, saat 20:25’ten 30 Ocak 2012 saat 07:08’e kadar Ay Koç burcunda büyüyecek;
saç bakımı için çok uygun, kaçırmamanızı öneriyorum.
saç kesimi için çok uygun.
saçlarınızı boyayabilirsiniz..
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
30 Ocak 2012, saat 09:28’den 01 Şubat 2012 saat 20:05’e kadar Ay Boğa burcunda büyüyecek;
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
01 Şubat 2012, saat 22:14’ten 04 Şubat 2012 saat 06:05’e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
04 Şubat 2012, saat 09:03’ten 06 Şubat 2012 saat 11:30’e kadar Ay Yengeç burcunda büyüyecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum.hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir.ölçüyü kaçırmadan tabi :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
06 Şubat 2012, saat 16:23’ten 08 Şubat 2012 saat 17:42’ye kadar Ay Aslan burcunda olacak;
(07 Şubat, Salı 23:53’te dolunay gerçekleşecek ve bundan sonra ay küçülmeye başlayacak )
saç bakımı için en uygun günlerden :)
DİKKAT! Saçınızı kestirebilirsiniz ancak 7 şubat 22.50’ye kadar.yine de çok acil değilse 2 hafta daha beklemenizi öneririm!
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
07 Şubattan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)
08 Şubat 2012, saat 20:32’den 10 Şubat 2012 saat 06:08’e kadar Ay Başak burcunda küçülecek;
saç bakımı için çok önemli tarihler.
bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı ve tırnak bakımı için uygun günler.ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..
hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :)
Canımm cevabın için sağol.Evet biliyorum geçen gündü ama ne zaman boyayacağıma daha karar vermediğim için es geçtim o tarihi.Şimdi de en yakın saç boyama tarihinde boyayayım diyorum.Umarım etkisi olur gene.Fazla değilmiş en azından, bu hafta boyayabilirim saçlarımı. :) Ayrıca saç kesim gününü de bekliyorum.2 hafta sonraki kesim günü daha etkili sanırımm. :)) Aycangulcum burdan öpücükler yolluyorum sanaCanım,saç boyama tarihi bir kaç gün önce geçti.Ama sanırım aycangül bir arkadaş sorduğundan,geçen gün yazmıştı,bir hafta sonra tekrar var diye.Kesin tarihi bir iki güne kadar günceller sanırım.Ben de bekliyorum.
Aynı sorun bende de var malesef.Sivilcelerimle hiç oynamasam bile (bazen elim gidiyor onlara) yaraya dönüşüyor.Cildim çok hassastır en ufak bir sivilce büyür büyür kocaman bir yara olur.Şimdi de onları geçirmeye çalışıyorum eczaneden aldığım bir kremle birde üzerine limon suyunu sürüyorum arada kuruttuğuna iyi geliyor.Ama pek bir gelişme yok.Bu sorunun cevabını bende büyük merakla bekliyorum. :26:arkadaşlar bnim yüzüm sivilce çıkıo aslnda çok degil ama asıl sorun hemn geçmio leke gbi kalıo zor geçiyo sizce ne yapmalıyım cok da belli değil ama homojen olsun istiyorum önerebilcegniz cilt bakım maske vs var mı brde bu tarhlerde uygularım olr belkii
Daha çok leken mi var yüzünde
Aynı sorun bende de var malesef.Sivilcelerimle hiç oynamasam bile (bazen elim gidiyor onlara) yaraya dönüşüyor.Cildim çok hassastır en ufak bir sivilce büyür büyür kocaman bir yara olur.Şimdi de onları geçirmeye çalışıyorum eczaneden aldığım bir kremle birde üzerine limon suyunu sürüyorum arada kuruttuğuna iyi geliyor.Ama pek bir gelişme yok.Bu sorunun cevabını bende büyük merakla bekliyorum. :26:
Canımm cevabın için sağol.Evet biliyorum geçen gündü ama ne zaman boyayacağıma daha karar vermediğim için es geçtim o tarihi.Şimdi de en yakın saç boyama tarihinde boyayayım diyorum.Umarım etkisi olur gene.Fazla değilmiş en azından, bu hafta boyayabilirim saçlarımı. :) Ayrıca saç kesim gününü de bekliyorum.2 hafta sonraki kesim günü daha etkili sanırımm. :)) Aycangulcum burdan öpücükler yolluyorum sana
Bende kil maskesi falan yapıyorum ama bir faydası yok gibi görünüyor.Ama yaptığım anda cildim çok güzel oluyor. Bende de biraz leke gibi kaldı o sivilceler.Acaba ne iyi gelir ki? Her okuduğum şeyi de cildime uygulamak istemiyorum.Bir defasında yaptım diye yüzüm sivilcelerle dolmuştu! Büyük bir çoğunluğun memnun kaldığı bir şeyi yaparım ancak.Umarım cevap yazanlar olur..bnde su anda beyaz kil yapıorum güzel temizlio ve sağlıklı görünüm oluo 4-5 sfer yapmışımdr . ama lekelrn gecmesini istyrum buna faydlı mı bilmiorum bu yaptıgım .
kalıcı hale gelmesinden korkuorum çnkü .cevrmdekiler yok dio ama bnce var
Bende kil maskesi falan yapıyorum ama bir faydası yok gibi görünüyor.Ama yaptığım anda cildim çok güzel oluyor. Bende de biraz leke gibi kaldı o sivilceler.Acaba ne iyi gelir ki? Her okuduğum şeyi de cildime uygulamak istemiyorum.Bir defasında yaptım diye yüzüm sivilcelerle dolmuştu! Büyük bir çoğunluğun memnun kaldığı bir şeyi yaparım ancak.Umarım cevap yazanlar olur..
aynen bnde senn gbi düşünyrum hersyi sürüp daha kötu olmasını ıstemiorum .karbonat yoğrt diolar bu ara ona bakıorum ama bir yandanda çekimiyorum brsey olrsa diye.
limon demiş br arkadasım dün yaptgım kil içine limon sıktım ölede faydasını görürüm belki hatta inss yani..
aynen bnde senn gbi düşünyrum hersyi sürüp daha kötu olmasını ıstemiorum .karbonat yoğrt diolar bu ara ona bakıorum ama bir yandanda çekimiyorum brsey olrsa diye.
limon demiş br arkadasım dün yaptgım kil içine limon sıktım ölede faydasını görürüm belki hatta inss yani..
Kızçeler ben karbonat maskesini yaptığımda çıkmıştı suratımda sivilceler.Bir daha asla sürmem yüzüme onu.Cildimi beyazlatsın diye domates maskesini yapmıştım yazın, biraz işe yaramıştı sonra da bıraktım zaten.Kızlar benimde biraz sivilce lekelerim var,karbonat yoğurt maskesini ne zamandır yapıyorum ama lekelere pek fayda etmedi.
Israrla devam ettim ama sonuç değişmedi,ancak cildi berraklaştırıyor o yüzden kötü bir maske değil.
Kızlar benimde biraz sivilce lekelerim var,karbonat yoğurt maskesini ne zamandır yapıyorum ama lekelere pek fayda etmedi.
Israrla devam ettim ama sonuç değişmedi,ancak cildi berraklaştırıyor o yüzden kötü bir maske değil.
Kızçeler ben karbonat maskesini yaptığımda çıkmıştı suratımda sivilceler.Bir daha asla sürmem yüzüme onu.Cildimi beyazlatsın diye domates maskesini yapmıştım yazın, biraz işe yaramıştı sonra da bıraktım zaten.
tatlım o zman berrklastırıo derken lekesiz kısımlardan mı bahsediosun . o zman lekeler daha ön plana cıkmaz mı .?
yada lekelrin hafifledi berrklastı mı gelio yoksa öleyse gzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?