Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hımmmm candır uykusuzmu okuyosun??

evet
konuyu dağıttık hepten Aycangül kibarlığından ses etmez ama sonra tekrar tekrar sorulan soruları biri çıkıp sorarsa son sayfaları okusana arkadaşım diye kızamam sonra
uykusuz candır ama Aycangül hepsinden öte candır diyerek toparlamayı umuyorum

o zaman :m bir çemçük yapayım ve konuyu kapatayım..ayrıca aycangul iki gün önce yağ maskesi yaptım saçlarım pek aman aman olmadı bu gün maya ile beraber yaptım süper oldu böyle saçlarımı türk filmlerindeki gibi bir o tarafa bir bu tarafa atasım var yarın da gidip bayağı kısaltıcam ..ayrıca saçımın dökülmeside yarıyarıya azaldı .vallahi mutluyum hemde çok:)))

Aycangulcum bu haftasonu saçlarımı boyamayı düşünüyorum.
Acaba uygun mu? Ya da en yakın saç boyama tarihi ne zaman?

Canım,saç boyama tarihi bir kaç gün önce geçti.Ama sanırım aycangül bir arkadaş sorduğundan,geçen gün yazmıştı,bir hafta sonra tekrar var diye.Kesin tarihi bir iki güne kadar günceller sanırım.Ben de bekliyorum.

ilginç denemek gerek

arkadaşlar bnim yüzüm sivilce çıkıo aslnda çok degil ama asıl sorun hemn geçmio leke gbi kalıo zor geçiyo sizce ne yapmalıyım cok da belli değil ama homojen olsun istiyorum önerebilcegniz cilt bakım maske vs var mı brde bu tarhlerde uygularım olr belkii

Canımm cevabın için sağol.Evet biliyorum geçen gündü ama ne zaman boyayacağıma daha karar vermediğim için es geçtim o tarihi.Şimdi de en yakın saç boyama tarihinde boyayayım diyorum.Umarım etkisi olur gene.Fazla değilmiş en azından, bu hafta boyayabilirim saçlarımı. :) Ayrıca saç kesim gününü de bekliyorum.2 hafta sonraki kesim günü daha etkili sanırımm. :)) Aycangulcum burdan öpücükler yolluyorum sana

Aynı sorun bende de var malesef.Sivilcelerimle hiç oynamasam bile (bazen elim gidiyor onlara) yaraya dönüşüyor.Cildim çok hassastır en ufak bir sivilce büyür büyür kocaman bir yara olur.Şimdi de onları geçirmeye çalışıyorum eczaneden aldığım bir kremle birde üzerine limon suyunu sürüyorum arada kuruttuğuna iyi geliyor.Ama pek bir gelişme yok.Bu sorunun cevabını bende büyük merakla bekliyorum. :26:

bnde su anda beyaz kil yapıorum güzel temizlio ve sağlıklı görünüm oluo 4-5 sfer yapmışımdr . ama lekelrn gecmesini istyrum buna faydlı mı bilmiorum bu yaptıgım .
kalıcı hale gelmesinden korkuorum çnkü .cevrmdekiler yok dio ama bnce var

Rica ederim :) Ben de geçen boya gününü deli gibi bekledim,o gün gelince de hiç içimden gelmedi gidip boyatmak,saç rengimi değiştirmek istiyorum,sanki o gün boyatsam içime sinmeyecek gibi geldi böyle olmayayım dedim,ben de bekliyorum yeni tarihiİnşallah o gün de aynı şey olmaz yoksa boyatamıcam Kesim tarihini de beklemedeyim.Aslında saçlarım öyle güzel uzadı ki,nasıl kıyıcam bilmiyorum Söylediğin gibi daha etkiliymiş.O yüzden çabuk uzar diye umut edip kestiricem.

Sivilceler ve lekeleri için de limon suyu iyi geliyor kızlar,ama cildi çok kurutuyor.Ben bi ara lekelerim için akşamları limon suyu sürüp öyle yatıyordum,bir hafta gibi bi sürede lekelerde baya açılma olmuştu.

Bende kil maskesi falan yapıyorum ama bir faydası yok gibi görünüyor.Ama yaptığım anda cildim çok güzel oluyor. Bende de biraz leke gibi kaldı o sivilceler.Acaba ne iyi gelir ki? Her okuduğum şeyi de cildime uygulamak istemiyorum.Bir defasında yaptım diye yüzüm sivilcelerle dolmuştu! Büyük bir çoğunluğun memnun kaldığı bir şeyi yaparım ancak.Umarım cevap yazanlar olur..

aynen bnde senn gbi düşünyrum hersyi sürüp daha kötu olmasını ıstemiorum .karbonat yoğrt diolar bu ara ona bakıorum ama bir yandanda çekimiyorum brsey olrsa diye.

limon demiş br arkadasım dün yaptgım kil içine limon sıktım ölede faydasını görürüm belki hatta inss yani..

Kızlar benimde biraz sivilce lekelerim var,karbonat yoğurt maskesini ne zamandır yapıyorum ama lekelere pek fayda etmedi.
Israrla devam ettim ama sonuç değişmedi,ancak cildi berraklaştırıyor o yüzden kötü bir maske değil.

Kızçeler ben karbonat maskesini yaptığımda çıkmıştı suratımda sivilceler.Bir daha asla sürmem yüzüme onu.Cildimi beyazlatsın diye domates maskesini yapmıştım yazın, biraz işe yaramıştı sonra da bıraktım zaten.

tatlım o zman berrklastırıo derken lekesiz kısımlardan mı bahsediosun . o zman lekeler daha ön plana cıkmaz mı .?
yada lekelrin hafifledi berrklastı mı gelio yoksa öleyse gzel

Cilt tipin ne peki ? Bende hiç çııkarmadı sivilce benim cildi karma:44:
Şu domates maskesini duydum ama hiç denemedim pek işe yarıcak gibi gelmiyor nedense

trakyakızcesi karbonatı mu cok koydun dicem sallıyorum ya bildgim yokk bu maske hakkın da acaba yogrt yaglı ondan mı oldu acaba .fikir yurutuyorum kendimce

tatlım o zman berrklastırıo derken lekesiz kısımlardan mı bahsediosun . o zman lekeler daha ön plana cıkmaz mı .?
yada lekelrin hafifledi berrklastı mı gelio yoksa öleyse gzel

Şöyle söyleyeyim canım ilk yaptığın anda beraklaştırıyo pürüzsüz oluyor.
Bir kaç saat içinde o görüntü gidiyor,kalıcı birşey sağlamıyor yani.Lekeler yine çıkıyor ortaya.
Ama dediğim gibi ilk yaptığın gün güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…