Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül yeni tarihleri eklemişsin ama boya için uygun değiller.Acaba en yakın boya tarihi ne zaman söyleyebilir misin?

Erkesciklerin sevgililer günü kutlu olsuun.

Son düzenleme:

Nasıl bir şekilde kullanıyorsun şampuanına mı ekledin ?
Yeni saç çıkardığı doğru mu ?
memnun musun ?

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun kızlarr

Şampuanın içine katarak kullanıyordum ama artık kullanmayacağım canım, sanada tavsiye etmem... Ha hakikisini bulursan kullan tabii ama bu ülkede bulabilmek zor... Size yağ bakımlarınıza ara verip yalnızca zeytinyağı kullanmanızı tavsiye ediyorum...

Hepimiz seni çok seviyoruz Aycangülüümm
Ne yalnızı biz varızz ..

hiii,bende sizi
sizde iyi ki varsınız :)

Üzülme aycangülüm,ben de sendenim

gel sanada sarılayım o zaman ayrıca

Nasip gelecek yıla inşallah Aycangülüm

bu sene de öyle diyelim bakalım, nasıl dersek öyle oluyor galiba..her sene seneye diyoruz,o seneye de hiç gelmiyor.
kurnaz kahvecinin duvarına astığı yazı geldi aklıma: "yarın çaylar benden" :)

bu neeeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu topicten benim niye haberim yoookkk... aşk olsun aycangül.. insan bi çıtlatırr..

bu neeeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu topicten benim niye haberim yoookkk... aşk olsun aycangül.. insan bi çıtlatırr..

seni kaçak, ne durumdasın hiç rapor vermiyorsun..çekicem kulağını :))
birde gelmiş sitem ediyor

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, çok güzel şeyler okuyunca merak etmiştim o zaman bulaşmayayım ben ..

tatlım bugün ve yarın protein günüymüş saçınıza maya maskesi uygulayın demişsin onu yapıcam da bide cildimede maya maskesi uygulasam olurmu ki....

Ben de mayalanayım şu 2 günde, geçen sefer süpper gelmişti, bu sefer de sonucu bildiririm Aycangül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…