- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
Ben iki aydirli her hafta sonu yapiyorum, ama onun yani sira bide her gün kosuyorum. Sigarayi biraktim, 7 kilo alinca selülit inanilmaz derecede artti. Ve simdi inanamazsin neredeyse yok diyor esim, ama ben hala görüyorum ama coook düzeldi. BEn bide strec yapip "nivea body ile" bir video var, o hareketleri yapiyordum, yatmiyordum yani cnm.
Selam tatlım,
Koşabilenlere hayranım :) Nasıl, ne kadar süre koşabiliyorsun, koşu bandı falan mı var yoksa yağmur çamur demeden dışarda mısın :)
şuan kafamda maya süt bal yumurta 7 çeşit yağ karışımı evigen bepanthen var ..bunları nasıl çıkarıcam kafamdan düşünmüyor değilim.1 saat sonra yıkamam lazım yoksa kapı önüne atıcak adam beni:)
Yok tatlım, hep niyetliydim ama çok tembeldim :)
Son 1 senedir spor yapıyorum, bunca senemi boşa geçirmişim diye hayıflanıyorum :) Evde yapıyorum sporumu, ağırlıklı olarak bodyrock.tv den sabahları 25-30dk kadar... Şuu bahar gelsin haftanın 1 günü bile olsa koşmak istiyorum geçmiş zamana inat :)
7 cesit yag mi :)
argan yaginide ekliyormusun? Önceki yorumlarimada yazdim, fasli kadinlar sadece bu yagi kullaniyorlarmis :)
Vallahi benim herif artik alisti, degisiklikleri görüncede memnun halinden
ahh cok ilginc bir sayfa, bende bakiim bari. Ben nivea body cdsini internetten izleyip yapiyordum bazen. Ama sali günü mesele kosunu yani sira 30 dakika yüzüyorum, persembede (bugün yani) kosudan sonra pilates yapicam. :2:
Vucutta cok degisiklikler var, ama spora basliyali daha 4 ay oldu bendekilo verecegime aldim, ama kas daha agir oldugu icin normalmis güya
ay bende disarida kosmak istiyoruuummm. Subat sonu antalyada bir hafta tatil yapicaz kocisle. Spor ayakkabimi eklicem valize
evet 7 çeşit hazır aldım mecitefendi bakım yağı birde içine ben kattım bişeyler kafamdaki streç çıtır çıtır :Igaliba mayam tuttu kabarıyorum:)))))))))))))
Ay allah iyini versin, süpersin hahahahaha
Ben isteyim daha, ohooo ben cikicamda evden, sonra yemek yapicam, sonra dinlenicem, spor yapicam, eve gelcem sac kurumu yapicam, yarin son gün ya
Ondan sonrada yarin öglene yemek hazirlicam ki ise götüriim
:))ayy napiiim çatur çutur noluyo streçe bilemedim..hımmm senin daha çok işin var..ben yemek yaptım bi biraz yağ kafama biraz yemeğe ıyyy iğrenç bir espri oldu:)
sen iş yerine yemeğini götürüyosun demek iyi fikir...
Hahaha tuz eklemeyi unutma hahaha
Evet cnm, en azinda icinde ne var biliyorum yemegimin.
hımm onu da alayım madem.battı balık yan gider:)
yaa bu arada ben yağların içine evigenle bepanthen kırdım saçlarım kötü oldu acaba niye öyle oldu bilen varmı??
şuan kafamda maya süt bal yumurta 7 çeşit yağ karışımı evigen bepanthen var ..bunları nasıl çıkarıcam kafamdan düşünmüyor değilim.1 saat sonra yıkamam lazım yoksa kapı önüne atıcak adam beni:)
yakındır onuda eklemem, salça felan:)))iyi yapıyosun kadınlar varsa kısır mercimek köftesi felan yapın altın günü gibi:)
beğenirsin umarım sen de
yarın çıkınca bakiiim bulursam alıcam ama önce saçımı kemem lazım şakli çok bozuldu ...
yağ günlerinde bol keseden katıp karıştırıyorum ben de en son 12 yağ karıştırmıştım sanırım
neyse sadede gelelim yağların saçımdan kolay çıkması için saç spreyi şişesinde şampuanla suyu karıştırıp saçıma sıkıyorum iyice köpürtmeden su değdirmiyorum ayrıca, direk saça su değdiğinde çok zor durulanıyoooooooooooooor belki işine yarar bu bilgi kolay gelsin
Benden baska kadin yok malesef
Ben yapiyom, erkekler yiyo cogunluklaBiriside kocam, ayni isyerindeyiz cünkü. Keske senin dedigin gibi olabilseydi,süper olurdu
bende elime şampuanı doldurup biraz suyla inceltip öyle sürüyorum saçıma dediğin gibi yani.ama bu defa bal olunca düşünüyorum bakalım nasıl olucak...teşekkürler..
amaaan ne zormuş şimdi onlar beklentiye girip yorumda yaparlar..bu gün pilav tane tane olmamış jtosik hanııım:)))
bal çok kolay temizleniyo hiç sorun olmaz
YOk digerlere yemek yapmiyom, onlarin karilari düsünsün vallahi :)
Ama ben kendime ve kocama hazirliyorum, kocam olmasa kendime sirf corba yapardim, ama benim herif corbayi yemekten saymiyo malesef
iyi yaa katıp karıştırmıştım bu gün aslında tam senin dediğin protekmiydi o lazım bu gün bana şöyle yıkadıktan sonra miss gibi kokutacak saçlarımı....
:)))sefer tası kullanmak istemişimdir hep annemlerde vardı çok tatlı gelirdi sende bir sfer tası al üsttekine çorba alttakine köfte patates:)) diğerlerinin eşleri bişey yapmıyomu size bakıp ...neyse anlamışınıdr :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?