• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bide bu 24 şübat herkes içinmi geçerli yoksa burçlara göremi belirleniyor( ikizler burcuyum ) kestirmeyi düşünüyorum saçlarımı ona göre kestireyim barii:1:

zahmet olmazsa hangi maya, nasıl yaptın falan anlatırmısın:17:

Ben kendi yaptığımla yardımcı olayım istersen çok ama çok memnunum.
Kuru mayayla kefiri karıştırıyorum saçlarım harika oluyor ama dün Aycangülü denedim içine biraz da elma suyu ekledim.
Bu kadar güzel olamazdı saçlarım onlar parıldadıkça ben mutlu oluyorum ..

bide bu 24 şübat herkes içinmi geçerli yoksa burçlara göremi belirleniyor( ikizler burcuyum ) kestirmeyi düşünüyorum saçlarımı ona göre kestireyim barii:1:

Tarihler herkes için geçerli .
Kesinlikle o tarihlerde kestir derim, saçlarım 10 günde 1.5-2 parmak uzamış

Ben kendi yaptığımla yardımcı olayım istersen çok ama çok memnunum.
Kuru mayayla kefiri karıştırıyorum saçlarım harika oluyor ama dün Aycangülü denedim içine biraz da elma suyu ekledim.
Bu kadar güzel olamazdı saçlarım onlar parıldadıkça ben mutlu oluyorum ..

ne kadar maya kullanıyor 1 paketmi KURU MAYA DEĞİLMİ

hangi mayalı formulu yaptın canım?

Internetten buldum, biraz da kendim uyarladım canım.

Yarım paketten biraz az yaş maya, bir yumurta sarısı, bir kapak badem yağı, saçlarımın uzunluğuna yettirecek kadar da zeytinyağı ekledim üstüne.. Orjinal tarifte bir çorba kaşığı badem yağı, ve buğday yağı vardı. İlk defa mayalı tarif uyguladım, çok güzel oldu :)

Unutmuşum, 1 yemek kaşığı da süt eklemiştim..

Son düzenleme:
Internetten buldum, biraz da kendim uyarladım canım.

Yarım paketten biraz az yaş maya, bir yumurta sarısı, bir kapak badem yağı, saçlarımın uzunluğuna yettirecek kadar da zeytinyağı ekledim üstüne.. Orjinal tarifte bir çorba kaşığı badem yağı, ve buğday yağı vardı. İlk defa mayalı tarif uyguladım, çok güzel oldu :)

Unutmuşum, 1 yemek kaşığı da süt eklemiştim..
yumurta sarısı zeytin yağı ve badem yağıyla yapıyordum haftada bir yumuşacık oluyordu saçlarım ne zamandan beri yapmıyorum ama:20:

Evet ben küçük paket kuru mayalardan kullanıyorum 1 çay bardağı falan da kefir.
Bazen mayayı saçlarımın dibine sürüp uç kısımlarına daha çok kefir sürüyorum ki nemlendirsin güzelce.

çok teşekkürler deniycem kesinlikle

yumurta sarısı zeytin yağı ve badem yağıyla yapıyordum haftada bir yumuşacık oluyordu saçlarım ne zamandan beri yapmıyorum ama:20:

Maya ve süt de ekle, değişime inanamayacaksın :) Haftasonu uygun bir tarih olsa da tekrarlasam diye bakıyorum valla :)

kızlar maya maskesının ıcıne meyve suyu falan demıssınız kız ılk defa duydum denemezsem ölürüm:1:şimdi kefir maya süt badem yagı hepsını mı karıstrıyım ay banada yardım edın yoksa berbat bı karısım yapıcam:1::1:

Bide mesela cocuk yapmak icin uygun aylar varmidir :44:
Nasil hesaplanir :1:

Argan yagini faydalarini internetten arastirin kizlar, ben cok memnunumm.

kızlar maya maskesının ıcıne meyve suyu falan demıssınız kız ılk defa duydum denemezsem ölürüm:1:şimdi kefir maya süt badem yagı hepsını mı karıstrıyım ay banada yardım edın yoksa berbat bı karısım yapıcam:1::1:

Meyve suyu Ayncagülün tavsiyesiydi deneyelim ne olacak dedim hani meyve günleri ya :1:
Ben sadece kefir elma suyu ve maya karıştırdım.
Ama yarım saat 45 dakika burnun kapalı oturmalısın :60:

kızlar bir bakın maya maskesi yapanlar saçına..şimdi mayayı sütle eritip yağ karışımının içine koyucam.acaba yumurta sarısıda koysam poğaça olurmuyum...son durulama suyunada sirkeli su yapıcam olurmu ?????????????????????????????????????????????????

kızlar bir bakın maya maskesi yapanlar saçına..şimdi mayayı sütle eritip yağ karışımının içine koyucam.acaba yumurta sarısıda koysam poğaça olurmuyum...son durulama suyunada sirkeli su yapıcam olurmu ?????????????????????????????????????????????????
ay hic gülecegim yoktu, cok tesekür ederim :3:

Pogaca hahahahaaa

kel olmak yada poğaça olmak işte bütün mesele bu:)) artık kafama ne süreceğimi şaşırdım......

ay cok güldüm, coook haklisin, kadin olmak bu olsa gerek :)
Ben bide selülite karsi nineriye yagi sürüyorum hafta sonu, strece sariyorum bide saclarima sinameki kuru yapip posetle geziyorum.
Hafta sonu inanilmaz seksiyim :27:

Ben bide selülite karsi nineriye yagi sürüyorum hafta sonu, strece sariyorum bide saclarima sinameki kuru yapip posetle geziyorum.
Biberiye yağını bende yazın denemiştim.Açıkcası pekte memnun kaldığımı söyleyemem.Hem 2 kullanımda şişenin yarısından fazlası bitmişti malum bacaklara sürüyoruz anca yetiyo hemde 6 tl di ve her 3 günde bir ona para veremezdim onun yerine saçım için bir şeyler alırdım.Birde ben geceleri sürüp yatıyordum.O strecle yatmak çok zor haşır huşur yahuu yatakta dönemiyorum bile sabit duruyorum öyle :1: Sen ne kadar süredir yapıyosun ve etkisini gördün mü canım ?

Biberiye yağını bende yazın denemiştim.Açıkcası pekte memnun kaldığımı söyleyemem.Hem 2 kullanımda şişenin yarısından fazlası bitmişti malum bacaklara sürüyoruz anca yetiyo hemde 6 tl di ve her 3 günde bir ona para veremezdim onun yerine saçım için bir şeyler alırdım.Birde ben geceleri sürüp yatıyordum.O strecle yatmak çok zor haşır huşur yahuu yatakta dönemiyorum bile sabit duruyorum öyle :1: Sen ne kadar süredir yapıyosun ve etkisini gördün mü canım ?

Ben iki aydirli her hafta sonu yapiyorum, ama onun yani sira bide her gün kosuyorum. Sigarayi biraktim, 7 kilo alinca selülit inanilmaz derecede artti. Ve simdi inanamazsin neredeyse yok diyor esim, ama ben hala görüyorum ama coook düzeldi. BEn bide strec yapip "nivea body ile" bir video var, o hareketleri yapiyordum, yatmiyordum yani cnm.

benim saç takıntım var selülite daha geçmedim ondan vahim durumlar var şimdi birincisi çatlaklar ikinci tüyler üçüncüsü saç.(meğer ne pis bişeymişim sayınca farkettim:))..ama evde mumya gibi dolanıyorum sabah kafam streçli değişik yağ kokuları sirke kokusu çatlak için yağlar bende akşama kadar mumyayım akşam hoooop bildiğin cillop gibi bir hatun oluveriyorum:))

Back