Merhaba
Ben bir sey sormak istiyorum
Gogus bakimi icin uygun yazilmis
Gogus bakimini nasil yapiyorsunz ne gibi faydalari var?
bunu ben de merak ediyorum. ilk gördüğümde yağ sürülüp cildi toparlayacak canlandıracak dekolte kırışıklıklarına falan karşı bişeylerdir diye düşünmüştüm ama cilt bakımı için etkili olmayan tarihde göğüs bakımı uygun olduğuna göre farklı bişeyler vardır belkide...
saç bakımını hangi gün yapalım?(sinamekili olanını)
Kızlar protein meyve günlerinde neler yapabiliyoruz alternatif olarak.
Maya yapıyorum ben ya da kefir başka seçenek nedir ?
merhaba aycangül saç kestiricem 11-12 yada 18-19 hangi tarihler sizce uygun olur
maya maskesi için bugün uygun muş gidip yapıyım bali sonuçları size yazarım teşekkürler aycangül hanım ilgiyle sizi takip ediyorum yeni başladım2 ay olmadı daha epilasyon gününüde sabırsızlıkla bekliyorum
ayrıca kendime birsürü yağ almam lazım galiba aklıma gelenler badem yağı susam yağı bide katısı yada portakal yağı
başka önerileriniz varmı?
sinameki kürü var her ay belli tarihlerde onu nasıl yapıyorsunuz?
aklıma takılanlar olursa yardım alıcam sizden artık
şimdiden teşekkürler
bugün kına yakacaktım, tam zamanına denk gelmiş sanırım, bakım günlerinin en uygunlarından
aycangülcüm dermokil şampuan ve bakım maskesi hakkındaki görüşlerini alabilir miyim
maya maskesi değil de saçıma karışım yag sürücektim bugün sürüyim bari :))
oohh yarından itibaren kilocuklarımızz da daha kolay gdicekmişş incecikk olur insallahh bende baslıorm dietee
aycangülcüm senin tüy sorunuyla ilgili konunu bliyodum da burayı yeni gördümm takipçinim bende artkkk :)))
kızlar sayfaları okumaktan nevrim döndü şu sinameki maya ve kefir olayını açıkca anlatabilecek olan varmı.....mayayı içiyomuyuz sürüyomuyuz:)))ben kel kalmadan önce yardım edin lütfeeeeeen
kızlar sayfaları okumaktan nevrim döndü şu sinameki maya ve kefir olayını açıkca anlatabilecek olan varmı.....mayayı içiyomuyuz sürüyomuyuz:)))ben kel kalmadan önce yardım edin lütfeeeeeen
karışık meyve suyu :))
burayada hoşgeldin o zaman canım :)
ben burada kaç bin sayfa okudum bilemezsin bu konuyu araştırrken, nevrin dönmesi nasıl birşey çok iyi biliyorum o yüzden
içende var gördüğüm kadarıyla sürende.konuyla ilgili başlıklar var.sağlıklı bilgi için o başlıklara göz at derim.ancak ben bir ara mayayı suda eritip losyon kıvamına getirip saç diplerime sürüyordum.çabucak kuruduğu için de hemn streçle sarıyordum.vaktim olduğu kadar bekliyordum.yalnız çok iyi durulamak gerekiyor.
bu başlıkta kullanan arkadaşlar varsa onlarda cevaplayacaktır.
Dün yaptım pek de harika oldu, kuru mayayla kefiri karıştırdım bir güzel sürdüm saçlarıma ..
Ben protein günü diye uydurma yapmıştım bu tarifi meğer sunay dumankayanınmış.
kefiride mi sürüyoruz ayy nasıl sevindim ben hiç içemem onu ne yapsam diye düşünüyodum hemen alıp süreyim sağol yaa vallahi çok makbule geçti:)))
Hazır meyve suları olur mu Aycangülcüm ?
Saçıma sürüp bekletip yıkayacak mıyım ?
Şaşkınlığımı mazur gör hiç aklıma gelmemişti de ..
Aycangülüm sana mükemmel haberlerle geldim ama şaşkınım inanamıyorumm ..
Geçen saç kesim tarihinde kestirmiştim saçımı sanırım 28iydi tam emin olamadım.
Amaaaa o günden bugüne yaklaşık 1.5 - 2 parmak uzamış saçlarım.
o kadar şaşırdım ki, kestirdiğim gün bakım yapıp duşa girmiştim, sonra çıktım saçlarım kuruduktan sonra bir badi giyip tam ölçüsünü almıştım.
Dün yine aynı şeyi yaptım ve inanamadım.
Kestirdiğim kadarı uzamış bile.
Normal mi bu durum ben mi çok abarttım
Dün yaptım pek de harika oldu, kuru mayayla kefiri karıştırdım bir güzel sürdüm saçlarıma ..
Ben protein günü diye uydurma yapmıştım bu tarifi meğer sunay dumankayanınmış.
o da uyduruyor zaten,ikinci kez sorunca aynı tarifi veremiyor
Hazır meyve suları olur mu Aycangülcüm ?
Saçıma sürüp bekletip yıkayacak mıyım ?
Şaşkınlığımı mazur gör hiç aklıma gelmemişti de ..
sinameki falan yapıyor musun?
kesimden sonra birşey yapmadıysan kesimle ilgilidir.
şaka yaptım şakaaa
sinemaki yapmıyorum aycangülcüm.
Kesimden sonra kefir ve kil yaptım sadece ama çok muyluyum çok sayendee ..
Ayy inanmıyorum yapacaktım neredeyse
Saçımı boyatmayı da erteledim aycangülüm.Biraz daha beklemek istedim,böyle çok sabırsızlandım ama şimdi gidip boyatsam içime sinmeyecek gibi bi hisse kapıldım.olmak istemedim :) Tarihleri takipteyim.Artık en uygun gün ne zaman olursa o zaman boyatıcam.Umarım kesim tarihine fln yakın olur da bu ay içinde ikisinide hallederim.
Bende takipteyim sizleri...yanlış bir kararla kestirdiğim saçlarımı uzatmaya çalışıyorum aylardır..
Bol bol saksı bitkilerim var,ekerken su verirken ayı takip etmeye çalışıyordum... Yengeç burcu old.için ayla iletişimimiz pek sıkı fıkı :) Bilinçsiz olarak ay büyürken yapmaya çalışırım herşeyi..ve ilginçtir regl dönemlerim ya dolunaya ya yeni aya denk gelir...Dünyada nasıl gel-gitler yaratıyorsa %90 ıydı galiba su olan vücudumuzda neler yapar kim bilir.
Susan miller ın takvimini aldım ama yorumlayamadığım için işime yaramadı..ay bu burçta güneş şu burçta..anlamıyorum ki:) Daha açıklayıcı olacağını umarak almıştım..
Ayrıca 6 şubat itibari ile diyetteyim...2 haftada hızla toparlayacağım inş.
Takipteyim...Emeğinize sağlık.
yapsanda olur zaten..suna dumankaya söyleyince oluyorda biz düşününce mi olmuyor
ona da el atıcam o olacak..şu işi bir halledeyim.ya da yaza başlayayım çalışmalara..
24 ü gibi hatırlıyorum..
aycangülüüüüümmmgecen sene marttı yanlıs hatırlamıyosam guzeeel bi kesim tarihi vermiştiin çok faydasını görmüşştüm gene varmı ufuktaa güzel bi tariih bekliim mii? yoksa önümüzdeki kesim gününde kırpiim mi birazcıcık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?