Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Badem yağı, susam yağı, soya yağı bunlar kullanılabilir...

Normalde güneş altında bekletilmesi lazım ama kalorifer peteği iş görür... 15 gün bekletip kullanmaya başlayabilirsin ama kullandığın sürece sarımsakları yağın içinden çıkartma ve kavanozu sakın çalkalama... Ayrıca kavanozu açarken dikkat et köpürüp taşacaktır...

Bu arada normalde bekleme süresi 6 hafta, ona göre 2 terkip hazırlayın derim...

reçelim haklısın arada kaynamış, evet yapabilirsin..
10 dakikaya kadar unuturum,yine kaynamasın diye buraya yazıyorum canım.

boya kesim aynı gün olsun istiyorsun ama bence şubat sonundaki kesim günü daha güzel..istersen kesimi o zamana bırak.24 şubata yani..

Pufff Çok varmış Neyse o zaman salı boyatayım,24 ünde kestireyim.Doğru mu anlamışım.Karıştım :44:

Merhaba
Ben bir sey sormak istiyorum
Gogus bakimi icin uygun yazilmis

Gogus bakimini nasil yapiyorsunz ne gibi faydalari var?

Kızlar protein meyve günlerinde neler yapabiliyoruz alternatif olarak.
Maya yapıyorum ben ya da kefir başka seçenek nedir ?

Merhaba
Ben bir sey sormak istiyorum
Gogus bakimi icin uygun yazilmis

Gogus bakimini nasil yapiyorsunz ne gibi faydalari var?

bunu ben de merak ediyorum. ilk gördüğümde yağ sürülüp cildi toparlayacak canlandıracak dekolte kırışıklıklarına falan karşı bişeylerdir diye düşünmüştüm ama cilt bakımı için etkili olmayan tarihde göğüs bakımı uygun olduğuna göre farklı bişeyler vardır belkide...

Son düzenleme:
maya maskesi için bugün uygun muş gidip yapıyım bali sonuçları size yazarım teşekkürler aycangül hanım ilgiyle sizi takip ediyorum yeni başladım2 ay olmadı daha epilasyon gününüde sabırsızlıkla bekliyorum
ayrıca kendime birsürü yağ almam lazım galiba aklıma gelenler badem yağı susam yağı bide katısı yada portakal yağı
başka önerileriniz varmı?
sinameki kürü var her ay belli tarihlerde onu nasıl yapıyorsunuz?
aklıma takılanlar olursa yardım alıcam sizden artık
şimdiden teşekkürler

maya maskesi değil de saçıma karışım yag sürücektim bugün sürüyim bari :))
oohh yarından itibaren kilocuklarımızz da daha kolay gdicekmişş incecikk olur insallahh bende baslıorm dietee
aycangülcüm senin tüy sorunuyla ilgili konunu bliyodum da burayı yeni gördümm takipçinim bende artkkk :)))

kızlar sayfaları okumaktan nevrim döndü şu sinameki maya ve kefir olayını açıkca anlatabilecek olan varmı.....mayayı içiyomuyuz sürüyomuyuz:)))ben kel kalmadan önce yardım edin lütfeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…