- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
aycangulumm tek tek bakındım sayfalaraaa8 martta kesmişim sen 3 günlük kesim zamanı vermişsin 6-7-8 mart ne kadar geciktirirseniz o kadar iyi demişşin o yuzden son günde kesmişim sözünden cıkmayan bii minnağım yanii
minnagım posta kutunu boşaltırmısın acilen.
Vallahi ben de sözünden çıkmamaya başladım Aycangül :) Hem "aman yarın yaparım bakımımı canım" diyip savsaklamıyorum, hem de maya mı yapsam, yağa mı bulasam kendimi yoksa kil maskesimi yapsam, bacaklarımı da yarın alırım canım vb dertlerimden kurtuldum :)) 10 gündür falan hem tüy topiğin hem de bu topiğin takipçisiyim (çok geç keşfettim seni, çooook), çok mutluyum :) Ellerin dert görmesin :))
geç olsun güç olmasın :))
güle güle kullan canım,şifa olsun :)
saçlarımı yıkadıktan sonra protek sürdüm 20 dakika ısıtarak bekledim ooooooh mis gibi olduuuu
küçülüceğiz madem diye 2 gündür dikkat ediyorum en son tartıldığımda 65.4 tüm sabah 64.7 çıktı mümkün mü ki bu
protek nedir ne işe yarıyo acaba..ben şu mecitefendinin bakım yağından aldım galiba sarımsak kokusunu sindirsin diye parfüm dayamışlar resmen tiner çekmiş gibi oluyorum kafam bi hoş oluyo:))))) o nasıl bir kokudur yahu sarmısak baştacı....neyse şu proteki anlatırmısın nerden alabilirim
Selective protek ammino keratin sac maskesi saci hemencik kendine getiriveriyo genelliklle yipranmis saci toparlayip saglikli saci ihya ediyo ahaha mumessili gibi konustum neyse canim kuafor malzemeleri satan yerlerden alabilirsin en son yirmi dort lira gibi bi seydi fiyati kuaforden alma sakin elli bes liraya satiyo en dandirik kuaforler
Oldu vallahi oldu :) Dün saçlarıma maya maskesi yaptım, bugün o kırpıklığından eser yok, yumuşacık ve hiç işlemden geçmemiş gibi :) Nefis görünüyorlar, lçok mutluyum, alalaalla :)
saçlarımı yıkadıktan sonra protek sürdüm 20 dakika ısıtarak bekledim ooooooh mis gibi olduuuu
küçülüceğiz madem diye 2 gündür dikkat ediyorum en son tartıldığımda 65.4 tüm sabah 64.7 çıktı mümkün mü ki bu
Aycangülüm meyve suyu maya kefir karıştırdım ama berbat koktu sürdüm bekletip yıkadım.
Çok memnunum saçlarımdan çook ..
bu aralar saç boyama için uygunmudur aycangulcumm
Ciddi bir fark var hem de :) Zeytinyağı + yumurta bakımını uygulardım ara ara, mayalıyı hiç denememiştim. Madem senin tarihlerinde, hem de mayalı bakım öneriyorsun diye denedim ve gerçekten inanamadım, bütün tiftikliği, kabarıklığı gitti saçlarımın! Şampuanlayıp üstüne normal saç kremi uyguladım, ne bir köpük ne bir sprey hiçbir şey yapmadan, sadece saç kurutma makinasıyla kurututum. Işıl ışıl, kendi dalgalarında, sanki o kadar boyanmamış, yıpranmamış gibi yumuşacık oldular :) Çok sıkı takipçinim bundan sonra çoook :)) Allah razı olsun tatlım..
demek meyve suyunu da sıktın sonunda saçına :))
allahtan memnunsun
asitli meyvelerden kullanma bari, ne olur ne olmaz :)
itiraf ediyorum: bende bir kez salatalık suyu denemiştim
Ciddi bir fark var hem de :) Zeytinyağı + yumurta bakımını uygulardım ara ara, mayalıyı hiç denememiştim. Madem senin tarihlerinde, hem de mayalı bakım öneriyorsun diye denedim ve gerçekten inanamadım, bütün tiftikliği, kabarıklığı gitti saçlarımın! Şampuanlayıp üstüne normal saç kremi uyguladım, ne bir köpük ne bir sprey hiçbir şey yapmadan, sadece saç kurutma makinasıyla kurututum. Işıl ışıl, kendi dalgalarında, sanki o kadar boyanmamış, yıpranmamış gibi yumuşacık oldular :) Çok sıkı takipçinim bundan sonra çoook :)) Allah razı olsun tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?