Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Vallahi ben de sözünden çıkmamaya başladım Aycangül :) Hem "aman yarın yaparım bakımımı canım" diyip savsaklamıyorum, hem de maya mı yapsam, yağa mı bulasam kendimi yoksa kil maskesimi yapsam, bacaklarımı da yarın alırım canım vb dertlerimden kurtuldum :)) 10 gündür falan hem tüy topiğin hem de bu topiğin takipçisiyim (çok geç keşfettim seni, çooook), çok mutluyum :) Ellerin dert görmesin :))

minnagım posta kutunu boşaltırmısın acilen.

geç olsun güç olmasın :))
güle güle kullan canım,şifa olsun :)

geç olsun güç olmasın :))
güle güle kullan canım,şifa olsun :)

Oldu vallahi oldu :) Dün saçlarıma maya maskesi yaptım, bugün o kırpıklığından eser yok, yumuşacık ve hiç işlemden geçmemiş gibi :) Nefis görünüyorlar, lçok mutluyum, alalaalla :)

saçlarımı yıkadıktan sonra protek sürdüm 20 dakika ısıtarak bekledim ooooooh mis gibi olduuuu
küçülüceğiz madem diye 2 gündür dikkat ediyorum en son tartıldığımda 65.4 tüm sabah 64.7 çıktı mümkün mü ki bu

Aycangülüm meyve suyu maya kefir karıştırdım ama berbat koktu sürdüm bekletip yıkadım.
Çok memnunum saçlarımdan çook ..

protek nedir ne işe yarıyo acaba..ben şu mecitefendinin bakım yağından aldım galiba sarımsak kokusunu sindirsin diye parfüm dayamışlar resmen tiner çekmiş gibi oluyorum kafam bi hoş oluyo:))))) o nasıl bir kokudur yahu sarmısak baştacı....neyse şu proteki anlatırmısın nerden alabilirim

Selective protek ammino keratin sac maskesi saci hemencik kendine getiriveriyo genelliklle yipranmis saci toparlayip saglikli saci ihya ediyo ahaha mumessili gibi konustum neyse canim kuafor malzemeleri satan yerlerden alabilirsin en son yirmi dort lira gibi bi seydi fiyati kuaforden alma sakin elli bes liraya satiyo en dandirik kuaforler

hımm onu da alayım madem.battı balık yan gider:)
yaa bu arada ben yağların içine evigenle bepanthen kırdım saçlarım kötü oldu acaba niye öyle oldu bilen varmı??

Bugün saç diplerime sinameki uçlarınada yağ bakımı uyguladım
Sonra saçımı yıkayıp temizleyince watsonstan aldığım bal özlü maskeyi uyguladım
Duştan çıkıncada gliserinle nemini hapsettim
Biraz fazla oldu ama saçlarımda yumuşacık oldu

Oldu vallahi oldu :) Dün saçlarıma maya maskesi yaptım, bugün o kırpıklığından eser yok, yumuşacık ve hiç işlemden geçmemiş gibi :) Nefis görünüyorlar, lçok mutluyum, alalaalla :)

maşallah canım
çok mu belirgin bir fark var?

bu ara çok mucize oluyor bu topikte
devam et bakalım neler olacak, erken konuşmayalım :))

Aycangülüm meyve suyu maya kefir karıştırdım ama berbat koktu sürdüm bekletip yıkadım.
Çok memnunum saçlarımdan çook ..

demek meyve suyunu da sıktın sonunda saçına :))
allahtan memnunsun
asitli meyvelerden kullanma bari, ne olur ne olmaz :)

itiraf ediyorum: bende bir kez salatalık suyu denemiştim

bu aralar saç boyama için uygunmudur aycangulcumm

bugün sona erdi ama bir hafta sonra yine var :)

Ciddi bir fark var hem de :) Zeytinyağı + yumurta bakımını uygulardım ara ara, mayalıyı hiç denememiştim. Madem senin tarihlerinde, hem de mayalı bakım öneriyorsun diye denedim ve gerçekten inanamadım, bütün tiftikliği, kabarıklığı gitti saçlarımın! Şampuanlayıp üstüne normal saç kremi uyguladım, ne bir köpük ne bir sprey hiçbir şey yapmadan, sadece saç kurutma makinasıyla kurututum. Işıl ışıl, kendi dalgalarında, sanki o kadar boyanmamış, yıpranmamış gibi yumuşacık oldular :) Çok sıkı takipçinim bundan sonra çoook :)) Allah razı olsun tatlım..

Son düzenleme:

hangi mayalı formulu yaptın canım?

Ay cook ilgins bir konuymus. Bende Kontessin Sinameki kurunu yapiyorum, saclarim cook güzel uzadi.

Bundan sonra tarihlerede dikkat edicem. Bugün o zaman sinameki kurumu yapabilirim
Kizlar bu arada ben bide bakim icin argan yagini kullaniyorum, harika bir yag. Sac hemen yagi emiyor, sac yagli kalmiyor.
Sac uclarin kirilmasini engelliyormus. Pahali bir yag, ama bir sise cok uzun süre dayaniyor, kepek icinde kullaniliyormus.

Bide Aycangül? Sen bu bilgileri nerden aliyorsun?

demek meyve suyunu da sıktın sonunda saçına :))
allahtan memnunsun
asitli meyvelerden kullanma bari, ne olur ne olmaz :)

itiraf ediyorum: bende bir kez salatalık suyu denemiştim

Sen dersin de ben yapmam mııı aaa
Ben de düşündüm onu asitler zarar verirse diye elma suyunu denedim, aslında salata da mantıklı cilde o kadar iyi geliyorsa saçlara da gelebilir.
Aycangül gelip gidip saçlarıma bakıyorum ya o kadar güzel oldular ki, duştan çıkıyorum tarıyorum bildiğin fönlü gibi dümdüz uçları harika duruyor hiç bir sorunu kalmadı, kestirirken de çok üzülmüştüm içim gidiyor saçlarım gidiyor diye ama onlar bile eski haline geldi daha ne olsun ya ..

zahmet olmazsa hangi maya, nasıl yaptın falan anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…