• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Yağ günlerini değerlendirip dün sinameki yaptım, çok da güzel oldu.
Ama şu ince telli saçlarıma bir çözüm bulmalıyım, o kadar inceler ki, hacimlendirmek için sanırım yeni saçlar çıkarmam gerekiyor,
Ben de yakında sığır iliğine başlayacağım galiba.

Üşenmesem sinameki yapacağım da çok zor geliyor :31:
Bu arada kuaförüm de dedi ne ara uzadı saçların bu kadar diye :21:

Ayy sarımsak yağı sürmeye kalktım saçıma da nasıl bir kokudur o, azıcık bir şey sürdüm başka yağları sürdüm sonra.
Sarımsak yağı deneyip memnun olan var mı?

ben kullanıyorum da sadece sarımsak yağı değil ama hiç kokmuyor ki o benim yağda mı gariplik var acaba:1:

Hangimizindekinde gariplik var bilmiyorum ama çook farklı olduğu kesin iğrenç ötesi bir koku var, yıkadım şükür ..
Ben de bir sürü yağla karıştırdım da saçlarım çok güzel oldu mutlu oldum ben dee

herkese iyi kandiller dilerim, tüm dualarınız kabul olsunn :16:

Herkesin kandili mübarek olsun kızlarr ..

Sinameki kürünü yaptım üstüne de sarımsaklı şampuanla yıkadım saçlarımı oh ne iyi hissediyorum şimdi.

Ayy sarımsak yağı sürmeye kalktım saçıma da nasıl bir kokudur o, azıcık bir şey sürdüm başka yağları sürdüm sonra.
Sarımsak yağı deneyip memnun olan var mı?

Sarımsak yağı tek başına kullanılmaz, baz yağlarla seyrelterek kullan aksi halde faydadan çok zarar sağlarsın...

arkadaşlar sinameki kullanmasak olmaz mı ya sanki benim saçımın rengini değiştirdi demlendiğindeki renge döndü saçım alternatifi yok mu bunun :(

Ciddi misin çok teşekkür ederim bilgi için o zaman diğer yağlarla karıştırayım.
Peki şampuana katmam fayda sağlar mı?

Evet ama şampuanı sürüp bekletmen lazım, aksi halde hiç bir etki sağlamayacaktır... Ben başka baz yağ ile mesela, zeytinyağı, badem yağı gibi yağlarla karıştırıp friksiyon yapmanı tavsiye ederim, ha ama şampuanı kafanda bekletebileceksen katabilirsin tabii...

Birde sarımsak yağını aktardan almayın kendiniz yapın, zeytinyağına yatırıp hazırladığınız sarımsak yağını başka bir yağ ile karıştırmanızada gerek kalmaz bu sayede çünkü zaten etken maddesini zeytinyağına bırakıyor...

Evet ama şampuanı sürüp bekletmen lazım, aksi halde hiç bir etki sağlamayacaktır... Ben başka baz yağ ile mesela, zeytinyağı, badem yağı gibi yağlarla karıştırıp friksiyon yapmanı tavsiye ederim, ha ama şampuanı kafanda bekletebileceksen katabilirsin tabii...

Birde sarımsak yağını aktardan almayın kendiniz yapın, zeytinyağına yatırıp hazırladığınız sarımsak yağını başka bir yağ ile karıştırmanızada gerek kalmaz bu sayede çünkü zaten etken maddesini zeytinyağına bırakıyor...

Ne güzel bilgiler oldu bunlar teşekkür ederim, şampuanı bekletemem de dediğin gibi başka yağlarla karıştırayım elimdeki bitsin sonra kendi yağımı kendim yapayım ..

sarımsağı yatırıp yağ hazırlamayı ben de düşünmüyor değilim, ama tercih ille de zeytinyağı mı olmalı acaba :26: Nedense zeytinyağını sağımdan arındıramayacakmışım gibi geliyor.
Ve kaç gün bekletmeli ki :26:

Back