Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sarımsak yağı sürmeye kalktım saçıma da nasıl bir kokudur o, azıcık bir şey sürdüm başka yağları sürdüm sonra.
Sarımsak yağı deneyip memnun olan var mı?
ben kullanıyorum da sadece sarımsak yağı değil ama hiç kokmuyor ki o benim yağda mı gariplik var acaba
herkese iyi kandiller dilerim, tüm dualarınız kabul olsunn
Ayy sarımsak yağı sürmeye kalktım saçıma da nasıl bir kokudur o, azıcık bir şey sürdüm başka yağları sürdüm sonra.
Sarımsak yağı deneyip memnun olan var mı?
Sinameki kürünü yaptım üstüne de sarımsaklı şampuanla yıkadım saçlarımı oh ne iyi hissediyorum şimdi.
Yarasın
Sağol KilicBaligi..Killi sabun da faydalıdır
Sarımsak yağı tek başına kullanılmaz, baz yağlarla seyrelterek kullan aksi halde faydadan çok zarar sağlarsın...
Ciddi misin çok teşekkür ederim bilgi için o zaman diğer yağlarla karıştırayım.
Peki şampuana katmam fayda sağlar mı?
Evet ama şampuanı sürüp bekletmen lazım, aksi halde hiç bir etki sağlamayacaktır... Ben başka baz yağ ile mesela, zeytinyağı, badem yağı gibi yağlarla karıştırıp friksiyon yapmanı tavsiye ederim, ha ama şampuanı kafanda bekletebileceksen katabilirsin tabii...
Birde sarımsak yağını aktardan almayın kendiniz yapın, zeytinyağına yatırıp hazırladığınız sarımsak yağını başka bir yağ ile karıştırmanızada gerek kalmaz bu sayede çünkü zaten etken maddesini zeytinyağına bırakıyor...
Evet ama şampuanı sürüp bekletmen lazım, aksi halde hiç bir etki sağlamayacaktır... Ben başka baz yağ ile mesela, zeytinyağı, badem yağı gibi yağlarla karıştırıp friksiyon yapmanı tavsiye ederim, ha ama şampuanı kafanda bekletebileceksen katabilirsin tabii...
Birde sarımsak yağını aktardan almayın kendiniz yapın, zeytinyağına yatırıp hazırladığınız sarımsak yağını başka bir yağ ile karıştırmanızada gerek kalmaz bu sayede çünkü zaten etken maddesini zeytinyağına bırakıyor...
Gelsin artık 7 şubat ta bakımımızı yapalım , kilolarımızı verelim