ben gibi özellikle bakım yaptığı zamanlarda saç dipleri ağrıyan başka kimsecikler var mı ? :26:
kızlar size bişey sormak istiyorum saça fön çekmek mi yoksa düzleştirici yapmak mı daha çok zarar verir?
Ben bakim yapmadim, saclarimin cabuk uzamasini istemiyorum. Ama dun saclarimi biraz yukardan toplamistim,
diblerinin agriginin farkina vardim ve cozdum. Aceba ayni agrimi?
cnm benimki bakım yaptığım güne yada ertesi güne ait özel bir durum değil devamlı olarak diplerde bir ağrı oluyor öyle çok değil ama saçımı bir taraftan diğer tarafa atarken hissedebleceğim bir ağrı gibi..
cnm benimki bakım yaptığım güne yada ertesi güne ait özel bir durum değil devamlı olarak diplerde bir ağrı oluyor öyle çok değil ama saçımı bir taraftan diğer tarafa atarken hissedebleceğim bir ağrı gibi..
kızlar yaaa( bıktım...saçlarım o kadar yağlı ki...ama gel gelelim uçlar kıtır kıtır ( her gün yıkamay yıkarım yani o kadar yağlı,ama bu sefer hışır hışır oluyo uçlar iyice..napsam yaaa,dipleri yağlı uçları kuru saçlar için bir çözüm önerisi olan var mıdır yaa??? yıllardır aynı sorun...uzamaması bir yana,bir de böyle bir sorunum var yıllardır yaaa...
kökleri beslemek için ne seninle ne sensiz ilişkisi içinde olduğum dax super gro sürdüm sulandırıp yetmedi sarımsak sütü, tatlı badem yağı, zeytin yağı damlattım içine saç diplerime sürdüm bekliyorum.
Yetkililere sesleniyorum!
protein, meyve ve mineral günlerinde ne yapacağımı şaşırıp katıp karıştırıyorum yardım edin :44::44:
Uçlarına banyodan sonra birkaç damla yağ sürmeyi hiç denedin mi acaba?
Hindistan cevizi, argan veya tatlı badem işe yarıyor. nemliyken sürünce nemi hapsediyor, diğer yıkamaya kadar kalıyor bende. Yağlı yağlı olmuyor
ben size kesin çözümlü bi doğal yöntem söylicem zeytinyağ düzenli kullanıldığında hızlı uzayan saçlara sahipmirmirmirmir oluyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?