Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bende dün öğlen 4 te bepanthen, evigen, bemiks ampul, sonracıma sinameki sonracıma karışık bakım yağlı maskeden yaptım 8 saat kaldı kafamda ama saçlarım mikemmel oldu vallahi 2 cm uzamşlardır herhalde

[/B

gülüm aycangülümm ocak bitti şimdi ne bakım yapcaz .. benim bugün cilt bakımı yapasım var ne maskesi yapsam acaba yaaa hadi bana bi el at be bacım beee

O kadar sevindim,Boşa gitti hepsi Ne güzel pazar günü hem saçlarımı boyattacak hem de kestirecektim.Regl oldum.Hepsi suya düştü

cmt günü saçlarımı kestirmek için kuaföre gittim belimde olan saçlarımı omuz hizasında yaptı doğru düzgün toplanmıyo bile ya offfffff Allahtan saç kesimi tarihlerinde gittim kuaföre yoksa kafaya daha çok takardım, hayatımda ilk kez saçlarım bu kadar kısa oldu

Killi maskemi uyguladım, mutluyum :) İyi ki siteye bakmışım.. Saç uçlarıma da yarın sabah bakım kremini sürüp öyle gideyim işe, nasıl olsa kar kış kıyamet saçlar fönlü olsa da bozuluyorlar bari beslensinler :)

kızlar size bişey sormak istiyorum saça fön çekmek mi yoksa düzleştirici yapmak mı daha çok zarar verir?

Ben bakim yapmadim, saclarimin cabuk uzamasini istemiyorum. Ama dun saclarimi biraz yukardan toplamistim,
diblerinin agriginin farkina vardim ve cozdum. Aceba ayni agrimi?

cnm benimki bakım yaptığım güne yada ertesi güne ait özel bir durum değil devamlı olarak diplerde bir ağrı oluyor öyle çok değil ama saçımı bir taraftan diğer tarafa atarken hissedebleceğim bir ağrı gibi..

Aycangüll çook teşekkür ederim cumartesi sacımı kestırdim uclarından:) boyattımda reglım gelmeden ohh yumusacık oldular;bırde kuaförde vitamın maskesı yaptılar tamda vıtamın gunlerıydı ınsallahh cok yararlı olmustur:) Sımdı bakımlara devam,uzatmak ve mıs gibi pırıl pırıl olması içinn

Haftasonu saçlarımı boyadım ve yıkadım, bu akşam da normal saçlarımı yıkamayı planlıyordum ancak madem uygun günlerdeyiz bakım yapsam nasıl olur ne dersiniz? Hemen boyadan 2 gün sora yapılan bakımın saç boyasına zararı olur mu kızlar, bilgisi olan var mı?

sacını cok sıkı baglıyorsan ondan olabilir.aynısı bende de oluyor özellikle sacımı sıkı bagladıgım zamanlar.

çünkü saç dibi nezlesi olmuşsunuz.malesef ıslak durmaktan saç yağdan kurumuyo ki bende aynı dertten muzdarip

kızlar yaaa ( bıktım...saçlarım o kadar yağlı ki...ama gel gelelim uçlar kıtır kıtır ( her gün yıkamay yıkarım yani o kadar yağlı,ama bu sefer hışır hışır oluyo uçlar iyice..napsam yaaa,dipleri yağlı uçları kuru saçlar için bir çözüm önerisi olan var mıdır yaa??? yıllardır aynı sorun...uzamaması bir yana,bir de böyle bir sorunum var yıllardır yaaa...

kökleri beslemek için ne seninle ne sensiz ilişkisi içinde olduğum dax super gro sürdüm sulandırıp yetmedi sarımsak sütü, tatlı badem yağı, zeytin yağı damlattım içine saç diplerime sürdüm bekliyorum.
Yetkililere sesleniyorum!
protein, meyve ve mineral günlerinde ne yapacağımı şaşırıp katıp karıştırıyorum yardım edin :44::44:

Uçlarına banyodan sonra birkaç damla yağ sürmeyi hiç denedin mi acaba?
Hindistan cevizi, argan veya tatlı badem işe yarıyor. nemliyken sürünce nemi hapsediyor, diğer yıkamaya kadar kalıyor bende. Yağlı yağlı olmuyor

dax ı sulandırıp kullanmak hiç aklıma gelmemişti...çok zekice... böylelikle vıcık vıcık yağ olup yıkansa bile çıkmayan durum olmaz..evde koca bir kutu öööylece bekliyor valla..çünkü 1-2 kez sürdüm yıkadım çıkmadı anca 2. yıkamaya çıktı..zaten saçımdaki yağdan yeterince muzdaribim zaar ..

canımcım sürdüğüm yağ karışımı var evet ama hüüüüüp diye çekiyor uçlar..ama argan ı hiç denemedim hayatımda..fazla pahalı geldi..yoksa kaçırmazdım aycangül bilir eskiden platin sarıyken daha beterdi..şimdi boyaya 2 yıl ara verdim, geçen ay boyattım ama amonyaksız.. şampuanlarım yine 2 yıldır bitkisel..ama saç bir kere küsünce düzelmesi çokkk zor..yoksa eskiden o kadar güzel saçlarım vardıki, hem rengi hem cinsi.. rengiyle çok oynadım. bir koyu bir sarı..ama o zamanlarda dipleri hep yağlıydı şimdi hatırladım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…