Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir paket mayayı eğer kuru mayaysa bir çay bardağı sıcak suyla, veya yaş mayaysa 4 muhallebi kaşıgı sütle karıştırıyorsun. Yani ben bu şekilde uygulama yaptım. Geçen sefer kuru mayayla yapmıştım bu sefer yaş maya ile yaptım uygulamamı saçlarım pırıl pırıl oldu. Kokuyor ama değer. Dökülmeyi çok azalttı çünkü bende bu maske
Bir paket mayayı eğer kuru mayaysa bir çay bardağı sıcak suyla, veya yaş mayaysa 4 muhallebi kaşıgı sütle karıştırıyorsun. Yani ben bu şekilde uygulama yaptım. Geçen sefer kuru mayayla yapmıştım bu sefer yaş maya ile yaptım uygulamamı saçlarım pırıl pırıl oldu. Kokuyor ama değer. Dökülmeyi çok azalttı çünkü bende bu maske
Bu maske her tip saça uygulanır mı? Saçlarım ince telli ve normal yağlılıkta. Nelere iyi geliyor tam olarak?
Benim problemim saç uçlarındaki çatallaşmalar. Bir türlü arınamadım onlardan. Bİrazdan minik tutamlar alıp keseceğim. Sürekli saçlarımı elime alıp o çatalları arıyorum. Takıntı olacak nerdeyse...
Hadi kestim kurtuldum diyelim, tekrarlamamsı için ne yapmalıyım. Saçlarım hızlı uzamasa da olur , sağlıklı uzasın yeter ki?
saçlar kesildi mi bakayım :)
kesildiiiiiiiiii sonunda şirin kuaför buldum çok mutluyum
kuaförde kaşını aldıran ağda yaptıran kadınlara engel olmamak için zor tuttum kendimi
kesildiiiiiiiiii sonunda şirin kuaför buldum çok mutluyum
kuaförde kaşını aldıran ağda yaptıran kadınlara engel olmamak için zor tuttum kendimi
malesef sabah 7 de son buluyor.en uygun zaman nezaman?
bugün zamanim yoktu.. yarin icinde gecerlimi??
Aycangülcüm dün kestirmemin sakıncası yoktu değil mi ?
Ya da bugün daha mı iyiydi sen bugün kestirince bir sorayım dedimm..
sakıncası yok tabi ama ben bu güne daha çok güvendim..belki de yanılmışımdır..
sende bizde gözlemleyelim 1 ay boyunca..sonuçları incelerim sonra
iyi akşamlarrrrr
bugün bakım günüydüü dimiii zar zor bi bepanten ampül buldum arkadaştan yetiştireyim
bari bu kez bakım gününe diye hemen yaptım dar acele saçıma bakımı streçle bekliyorum
şifa olsun canım,çok güzel bir gün bakım için:)
ben kestirirken de bıyık aldırıyordu bir bayan..aynı duygulara kapılmışız :))
sakıncası yok tabi ama ben bu güne daha çok güvendim..belki de yanılmışımdır..
sende bizde gözlemleyelim 1 ay boyunca..sonuçları incelerim sonra
ben de bugun kestirdim boyattım şükür: )) aycangüle tekrar teşekkürler: )) kızlar saça maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? ne kadar bekletiyorsunuz???
Yukarıda söylediklerimi kattım.
- 1 çay bardağı süt,
- 1 kalıp yaş maya,
- bir ampul evigen, (evde var diye koydum)
- bir yemek kaşığı badem yağı
bunları karıştırıp mayanın iyice erimesini sağladım,saçımın her yerine sürdüm, derleyip toparlayıp bir poşet geçirdim , üzerine bir bere taktım saç kurutma makinesiyle ısıttım biraz1 saat beklettim, yıkadım.Doğru mu yaptım bilmem ama böyle yaptım