• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ampüll almayı unuttugum için p.tesi yapmak zorunda kalıcam bakımı
yakalayamadım yine tarihleir:((

Bir paket mayayı eğer kuru mayaysa bir çay bardağı sıcak suyla, veya yaş mayaysa 4 muhallebi kaşıgı sütle karıştırıyorsun. Yani ben bu şekilde uygulama yaptım. Geçen sefer kuru mayayla yapmıştım bu sefer yaş maya ile yaptım uygulamamı saçlarım pırıl pırıl oldu. Kokuyor ama değer. Dökülmeyi çok azalttı çünkü bende bu maske

Bu maske her tip saça uygulanır mı? Saçlarım ince telli ve normal yağlılıkta. Nelere iyi geliyor tam olarak?
Benim problemim saç uçlarındaki çatallaşmalar. Bir türlü arınamadım onlardan. Bİrazdan minik tutamlar alıp keseceğim. Sürekli saçlarımı elime alıp o çatalları arıyorum. Takıntı olacak nerdeyse... :50:

Bir paket mayayı eğer kuru mayaysa bir çay bardağı sıcak suyla, veya yaş mayaysa 4 muhallebi kaşıgı sütle karıştırıyorsun. Yani ben bu şekilde uygulama yaptım. Geçen sefer kuru mayayla yapmıştım bu sefer yaş maya ile yaptım uygulamamı saçlarım pırıl pırıl oldu. Kokuyor ama değer. Dökülmeyi çok azalttı çünkü bende bu maske

Bu maske her tip saça uygulanır mı? Saçlarım ince telli ve normal yağlılıkta. Nelere iyi geliyor tam olarak?
Benim problemim saç uçlarındaki çatallaşmalar. Bir türlü arınamadım onlardan. Bİrazdan minik tutamlar alıp keseceğim. Sürekli saçlarımı elime alıp o çatalları arıyorum. Takıntı olacak nerdeyse... :50:
Hadi kestim kurtuldum diyelim, tekrarlamamsı için ne yapmalıyım. Saçlarım hızlı uzamasa da olur , sağlıklı uzasın yeter ki?

Hadi kestim kurtuldum diyelim, tekrarlamamsı için ne yapmalıyım. Saçlarım hızlı uzamasa da olur , sağlıklı uzasın yeter ki?

Benim saçlarımda senin anlattığın gibi ince telli ve normal yağlılıkta. Bu maske dökülme için çok iyi geldi bana saç uçlarındaki çatallaşmalara iyi geldiğini sanmıyorum. Dediğin gibi kesip saç uçlarındaki çatallaşmalardan kurtulabilirsin ama tekrarlamaması için düzleştiriciden uzak durmak tek çözüm bence ve bana göre saçlar kuruyken taranmasıda çatallaşmalara yol açıyor yanlışsam düzeltsin birisi. Benim fikrim bu şekilde. Ben yaklaşık 4 aydır düzleştirici kullanmıyorum, benim saçlarım düzdü ama yıpranmadan dolayı tülerme ve kabarma oluyordu brezilya fönüyle çözüm buldum ve şuan düzleştirici artık kullanmadığım için saç uçlarımda kırık ve çatallaşmalar olmuyor tekrardan. Tek çözüm bence düzleştiriciden uzak durmak

saçlar kesildi mi bakayım :)

Aycangülcüm dün kestirmemin sakıncası yoktu değil mi ?
Ya da bugün daha mı iyiydi sen bugün kestirince bir sorayım dedimm..

kesildiiiiiiiiii sonunda şirin kuaför buldum çok mutluyum
kuaförde kaşını aldıran ağda yaptıran kadınlara engel olmamak için zor tuttum kendimi :1:

Durun aldıramazsınız diye atsaydın kendini ortaya :60:

iyi akşamlarrrrr
bugün bakım günüydüü dimiii zar zor bi bepanten ampül buldum arkadaştan yetiştireyim
bari bu kez bakım gününe diye hemen yaptım dar acele saçıma bakımı streçle bekliyorum:24::24::24::24:

kesildiiiiiiiiii sonunda şirin kuaför buldum çok mutluyum
kuaförde kaşını aldıran ağda yaptıran kadınlara engel olmamak için zor tuttum kendimi :1:

ben kestirirken de bıyık aldırıyordu bir bayan..aynı duygulara kapılmışız :))

en uygun zaman nezaman?
bugün zamanim yoktu.. yarin icinde gecerlimi??
malesef sabah 7 de son buluyor.
sonraki şubat sonunda..

Aycangülcüm dün kestirmemin sakıncası yoktu değil mi ?
Ya da bugün daha mı iyiydi sen bugün kestirince bir sorayım dedimm..

sakıncası yok tabi ama ben bu güne daha çok güvendim..belki de yanılmışımdır..
sende bizde gözlemleyelim 1 ay boyunca..sonuçları incelerim sonra ;)

iyi akşamlarrrrr
bugün bakım günüydüü dimiii zar zor bi bepanten ampül buldum arkadaştan yetiştireyim
bari bu kez bakım gününe diye hemen yaptım dar acele saçıma bakımı streçle bekliyorum:24::24::24::24:

şifa olsun canım,çok güzel bir gün bakım için:)

Ben bugün saçlarımın kırıklarından aldım gün ışığında makasla, görebildiğim kadarını kestim,
Bir de maya maskesi uyguladım, süt, maya evigen ve badem yağlı. Bakalım neler olacak?
Saçlarımı yıkadım, maya maskesinden kalan güzel bir parlaklık var, onun dışında birşey farkedemedim henüz. Saçlarımın uç kısımları mat görübnümlüdür genelde, uçları da parlıyor şimdi.

ben de bugun kestirdim boyattım şükür: )) aycangüle tekrar teşekkürler: )) kızlar saça maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? ne kadar bekletiyorsunuz???

sakıncası yok tabi ama ben bu güne daha çok güvendim..belki de yanılmışımdır..
sende bizde gözlemleyelim 1 ay boyunca..sonuçları incelerim sonra ;)

Kaçırmışım ben orayı ne yazık ki , 1 ay sonra rapor veririm bakalım sonuçlar ne olacak.
Yalnız en son sevdiceğim senin saçların ne güzel uzamaya başladı dedii ..
Kimin sayesinde acaba ?

ben de bugun kestirdim boyattım şükür: )) aycangüle tekrar teşekkürler: )) kızlar saça maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? ne kadar bekletiyorsunuz???

Yukarıda söylediklerimi kattım.
  • 1 çay bardağı süt,
  • 1 kalıp yaş maya,
  • bir ampul evigen, (evde var diye koydum)
  • bir yemek kaşığı badem yağı

bunları karıştırıp mayanın iyice erimesini sağladım,saçımın her yerine sürdüm, derleyip toparlayıp bir poşet geçirdim , üzerine bir bere taktım saç kurutma makinesiyle ısıttım biraz1 saat beklettim, yıkadım.Doğru mu yaptım bilmem ama böyle yaptım :21:

Yukarıda söylediklerimi kattım.
  • 1 çay bardağı süt,
  • 1 kalıp yaş maya,
  • bir ampul evigen, (evde var diye koydum)
  • bir yemek kaşığı badem yağı

bunları karıştırıp mayanın iyice erimesini sağladım,saçımın her yerine sürdüm, derleyip toparlayıp bir poşet geçirdim , üzerine bir bere taktım saç kurutma makinesiyle ısıttım biraz1 saat beklettim, yıkadım.Doğru mu yaptım bilmem ama böyle yaptım :21:

cevabın için teşekkürler. ben de internetten biraz araştırdım. elime ne gelıyosa koydum yaş maya , az ılık süt, mayonez, bal karıştırdım sürdüm. streçle sardım sonra ütüyle arada bır ısıttıgım havluyu sardım falan. yıkadım son durulama suyuna az sirke ekledim bilmiyorum aklıma ne estiyse yaptım: ))) yüzüme de yaş maya süt bal karışımı ardından kayısı çekirdeği yağı: )) saçlarım da yüzüm de bi hoş oldu: )) parıl parıl..

Back