Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ya banada ıyı gelırmıkı acaba o sampuan bılemedım cabuk yaglanıyor bırde bu saclrım ya puff 2. gun sonu yaglı

bende mayalı maske arastyrm denemek ıstyrmnm

Ben su sac analizcilerine gitmistim kiz onermisti ve o kadar memnundum ki anlatamam ama biraktim surekli ayni sampuan olmasin diye dokulme problemin varsa tavsiye ederim ama sarimsakli sampuan icinde cok iyi diyorlar. Sac analizi yapiyorlar her eczanede artik bir baktiriver.

bu priorin tableti bırakınca saçların tekrar dökülmesi gibi bir durum var mı ki acaba :26:
yada şampuanı artık sürekli onu mu kullanıyorsunuz?
saçlarım bir ara çok döküldü ve yıkadıktan sonra çok dolgun görünse de 2 günde sönüyor, kedi kuyruğu gibi kalıyor.
yeni saç çıkarmada etkisi varsa ve kalıcıysa denemekte fayda var sanki :26::26:

saol cnm eczanem dun msj atmstı aman deıdm satmak ıcn yapıyorlar gıtsydım keske heheheh

Kuzular ben kaçırmışım bunu, bana niye sormadınız ki?

lotrimine sprey, ayak mantarları için kullanılan bir mantar spreyi %2 miconazol nitrat içeriyor, ben yinede kafanıza böyle şeyleri sürmenizi tavsiye etmem ama bilmenizi istedim...

Bu arada normalde tüysüz bir insan olmama rağmen ayak baş parmağımdaki tüylerin neden bu kadar uzadığına bunun nasıl olduğuna bir anlam veremiyordum demek suçlusu buymuş

Son düzenleme:

Priorinin tam içeriğini yazarsan sana kalıcı olup olmadığını söyleyebilirim...Vitamin formundaysa sorun olmaz...Katkı varsa sorun olur...

Aklınızda olsun içinde minoxidil olan tüm spreylerden, şampuanlardan vs uzak durun. Saç çıkarttığı kesindir ama 6 ayda bir dönüşüme girer doğal olarak yeni çıkan saçlar dökülür ve bu böyle sürer gider...Erkeklerin saçları kısa olduğu için bir nebze durumu kotarıyorlar ama bizim bu şansımız yok...

Kizlar sacima simdi sinameki kurunu uyguladim ama 14u yaglar icin iyi olan tarihti hatirladigim simdi sorum su ben acaba 14 unde saf zeytinyag isirgan yagi falan sursem zarar olurmu ust uste yaptigim icin?

bu saç dökülme evresi geçmedi mi yaaaa :2::2:
dün ilik yaptım 3.kez (bu arada kaç kezden sonra belli edecek kendisini bu :26: ) ve saçlarım yıkarken o kadar çok döküldü ki,anlatamam..
lütfen bi çare aycangülüm ve kılıçbalığı,sizin fikirlerinize güveniyorum
ilik dışında başka birşey daha mı yapayım naapayım ben kaç aydır çok dökülüyo,geçiyo gibi oluyo tekrar başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…