• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ııyyy benim saçlarımda da yağlanma problemi had safhada :50: üstelik uçlar kupkuru.. :37: aycangül sayesinde baya bir toparlandı gene,eskiden tıkır tıkır kopuyodu uçlar,şimdi yine iyi..ama 2 gün yıkamasam vıcık vıcık ıyyyy :37::37::37: yağ eğer gerçekten besleseydi ben rapunzel olurdum :9: bence koca bir yalannn :47:

Hahahaha kesinlikle... Üstelik o yağın içinde kötü hava şartları kiri toz ne ararsan var:19:

arkadaşlar.. ben pazartesi yani ayın 9 unda saçlarımı boyatmak istiyorum.. acaba uygun bi tarihmidir..??? cevap verirseniz çok sevinirimm..

arkadaşlar.. ben pazartesi yani ayın 9 unda saçlarımı boyatmak istiyorum.. acaba uygun bi tarihmidir..??? cevap verirseniz çok sevinirimm..
Ayın 9'u Yengeç Burcuna denk geliyor çok kötü bir seçim olur...

bende bugun saçlarımı boyattım rengi çok güzel çıktı :8:

Güle güle kullan:46::46::46:

Bende azıcık uçlardan aldım yine, 2 mm:1::1::1: Cimri miyim neyim:1::1::1:

Buradaki anneye benzetiyorum seni Aycangül hepimize insanüstü sabır ve şefkatle cevap verip olumsuzluklara rağmen yardımcı olduğun için (:
Geçen ay sırf meraktan saçlarımı platin sarıya boyadım normalde boya değdiğinde kendinden geçen saçımda zerre yıpranma yok gel de sevme şimdi bu kadını mümkün mü yani :D
:54:
Eki Görüntüle 321437

ahhh tatlım..o anneyle aramızda kocamaannn bir fark oluştu..sebebi :http://www.kadinlarkulubu.com/isten...eden-bakmayi-oneriyorum-638.html#post22510552

birde bugünlerde her soruyu tek tek cevaplayamıyorum :(

Son düzenleme:
aycangül saçlarımı cumartesi kestirdim ilk defa kesim gününde:21:
boyatmadım içime sinmediği için.boya günü röfle yaptırcaktım ve acı gerçeği tüm çıplağıyla öğrenmiş oldum kuaförumden saçların pakette kalır biraz dinlensin dedi:53:
yani beklemek zorundayım saçlarımın durumu gerçekten berbat uçlar kuru ince telli şuan memleketteyiz ama başlayacğm bakımlarıma.yağ olarak sinemaki,zeytinyağı ampüller kullanıyorum kuruluktan kurtulamadım:14: aralık başında katıldım aranıza
bana hem tarif yağlarla hemde paramın boşa gitmeyeceği saç bakım ürünü önerin lütfen

Ayın 9'u Yengeç Burcuna denk geliyor çok kötü bir seçim olur...

Güle güle kullan:46::46::46:

Bende azıcık uçlardan aldım yine, 2 mm:1::1::1: Cimri miyim neyim:1::1::1:

hadi yaaa ayy çok üzüldüm... ne güzel de ayarlamıştım herşeyi... kesim için uygun mu acaba aynı tarih...:(
bu arada teşekkür ederim kılıç balığı... :)
ya bişey daha sorcam bu tarihleri nerden alıyosun... yani nerden öğreniyosun.. şöle tüm ayı bilebilsek çok ii olurdu yaaa... ama bu başlıkta sadece bir haftalık falan özel tarih günleri var yaaaa...:(

ahhh tatlım..o anneyle aramızda kocamaannn bir fark oluştu..sebebi :http://www.kadinlarkulubu.com/isten...eden-bakmayi-oneriyorum-638.html#post22510552

birde bugünlerde her soruyu tek tek cevaplayamıyorum :(

Hiii kıyamam ki ben sana :43::43:
Kimse kusura bakmasın ama Kazen'in sinirlenince dediği gibi kocalarınız birinizle başa çıkamıyor bak buralara konular açıp duruyorsunuz ben hangi birinizle uğraşayım :53:
Senin yerinde olsam gün tarih saat verir gelen sorulara da daha önce sorulmamışsa cevap verirdim ancak çünkü ilk sayfayı okuyamaya üşenip ay o günde nereme ne yapsam saati nasıl şeetsem diye devamlı tekrarlanıyo sorular zaten sayfa sayısının bu kadar fazla olmasının en büyük nedeni de tükenmeyen soru tekrarı, arkadaşlar bu konuyu hazırlayan da insan evladı, dualarımızdan başka istediği HİÇBİR şey yok, yaptığı güzelliğin devamı için onu hoş tutmaya çalışmak yerine sık boğaz edip bi de sivri sivri laflar etmek kimseye bir şey kazandırmıyor, bazı yorumları soruları gördüğümde sayıp sövesim geliyor ama senin huzurun kaçmasın diye susuyorum susuyorum, ya ben çok huysuzum ya sen fazla sabırlı bilemedim :1:
Allah acil şifalar versin, hatta bence sen o verdiğin kiloları alana kadar da bu iki başlıktaki herkese ceza olsun tarih falan verme, kıymetini anlarız belki o zaman, ben soru soracağım zaman utanıyorum çoğu zaman ciddi anlamda daha önce soruldu mu acaba diye google da aratıyorum o yüzden ki yine de emin olamıyorum, kurunun yanında yaş da yansın bizim de o daraltanları ötelememizden bu noktaya vardın sonuçta.
Kimse de kızmasın bana :95::95::95::95::95::95::95::57:

Tatlım yalnız şöyle bir durum var, benim işim kafaya yapışmış saçları zaten kaldırmayacağı gibi, uygun bir şampuanla yapılan günlük temizliğinde saça zararı olmaz. Eğer alkali bir şampuan kullanırsanız saça zarar verir... Herkesin yapısı farklı. Normalde sizin ateşiniz 36.5-37 derece ise yine yırttınız benim normal zamanda ateşim 37.5 derecedir mesela, saç rengimde sarı, koyu renk saçta yağ fazla belli olmaz, sarışınlarda derhal saçlar kızıllaşır bu da sebeplerden biri, buyrun burdan yakın... Dediğim gibi herkesin saç tipi farklı, kendimize göre fikir yürütemeyiz...Benim şikayetim yok...En geç iki günde bir yıkıyorum, hem mis gibi kokuyor hem yumuşacık oluyor daha ne...

kızlar belki sölenmiştir ama ben baktım şöle bi göremedım cabuk yaglanan bır sac tıpım var ınce tellii

bu tarıhlere uyarak yag bakımı yapıyorum gidişat iyi uzama yı hıssedıyorum..

ama bana guzel bir şampuan önerisi lazım ....

gliss in cesitlerini kullandım en sonda sıyah serısını aldım ama sankı sacıma gitmedii

Seni evde brezilya fönü topicine alayım tatlım, orada fotoğrafları paylaşmıştım. Yakında hayvansal yağ fabrikası kuracağım:1::1::1:

Yağ bakım günü olduğundan yola çıkarak yağlı bakımlar uygun, aslında sinamekiyi keşke bu gün yapsaydın. Ben birazdan yapacağım mesela...

Hımm , haklısın da denenmemiş birşeyleri denemek zor geliyor bana, ya bişey olursa diye korkuyorum. Saçlarıma çok kıymet veriyorum. Mesela sadece badem yağı sürdüm diyelim, zararı olmaz ama ya arındıramazsam gibi kuşkularım var. Yani ki bana denenmiş tarif lazım.
Sanki o başlıkta saçlarını görmüştün, sarı röfle diye birşey hatırlıyorum. Ama yeniden bakayım, bulamazsam sayfayı sorarım.

sinameki kurunu yaptim suan kafa sarili bekliyorum bir saattir:) sabaha kadar bekleyemeyecem sanirim, bir iki saat sonra yikarim, yarin aksama dogru birdaha yaparim. nede olsa aksam dokuz a kadar zamanimiz vardi sanirim... bu kadar ugrasiyoruz umarim uzar:D:37:

ocağın son haftasına kadar saç kesimi için ugun bir gün yok arkadaşlar,zaten bu sürenin iki haftası küçülen ay fazında olacağız,dolayısıyla saçlarımıza dokunmuyoruz.

Back