Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ııyyy benim saçlarımda da yağlanma problemi had safhada üstelik uçlar kupkuru.. aycangül sayesinde baya bir toparlandı gene,eskiden tıkır tıkır kopuyodu uçlar,şimdi yine iyi..ama 2 gün yıkamasam vıcık vıcık ıyyyy yağ eğer gerçekten besleseydi ben rapunzel olurdum bence koca bir yalannn
Ayın 9'u Yengeç Burcuna denk geliyor çok kötü bir seçim olur...arkadaşlar.. ben pazartesi yani ayın 9 unda saçlarımı boyatmak istiyorum.. acaba uygun bi tarihmidir..??? cevap verirseniz çok sevinirimm..
bende bugun saçlarımı boyattım rengi çok güzel çıktı
Ayın 9'u Yengeç Burcuna denk geliyor çok kötü bir seçim olur...
Güle güle kullan
Bende azıcık uçlardan aldım yine, 2 mm Cimri miyim neyim
Buradaki anneye benzetiyorum seni Aycangül hepimize insanüstü sabır ve şefkatle cevap verip olumsuzluklara rağmen yardımcı olduğun için
Geçen ay sırf meraktan saçlarımı platin sarıya boyadım normalde boya değdiğinde kendinden geçen saçımda zerre yıpranma yok gel de sevme şimdi bu kadını mümkün mü yani
Eki Görüntüle 321437
Ayın 9'u Yengeç Burcuna denk geliyor çok kötü bir seçim olur...
Güle güle kullan
Bende azıcık uçlardan aldım yine, 2 mm Cimri miyim neyim
ahhh tatlım..o anneyle aramızda kocamaannn bir fark oluştu..sebebi :http://www.kadinlarkulubu.com/isten...eden-bakmayi-oneriyorum-638.html#post22510552
birde bugünlerde her soruyu tek tek cevaplayamıyorum
Tatlım yalnız şöyle bir durum var, benim işim kafaya yapışmış saçları zaten kaldırmayacağı gibi, uygun bir şampuanla yapılan günlük temizliğinde saça zararı olmaz. Eğer alkali bir şampuan kullanırsanız saça zarar verir... Herkesin yapısı farklı. Normalde sizin ateşiniz 36.5-37 derece ise yine yırttınız benim normal zamanda ateşim 37.5 derecedir mesela, saç rengimde sarı, koyu renk saçta yağ fazla belli olmaz, sarışınlarda derhal saçlar kızıllaşır bu da sebeplerden biri, buyrun burdan yakın... Dediğim gibi herkesin saç tipi farklı, kendimize göre fikir yürütemeyiz...Benim şikayetim yok...En geç iki günde bir yıkıyorum, hem mis gibi kokuyor hem yumuşacık oluyor daha ne...
Seni evde brezilya fönü topicine alayım tatlım, orada fotoğrafları paylaşmıştım. Yakında hayvansal yağ fabrikası kuracağım
Yağ bakım günü olduğundan yola çıkarak yağlı bakımlar uygun, aslında sinamekiyi keşke bu gün yapsaydın. Ben birazdan yapacağım mesela...
barrocum teşekkür ederim canım..empati kurduğun ve bu kocaman manevi desteğin için.