• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Yap yap yap:46::46::46:

Başlamak bitirmenin yarısıdır:1:

Ben dün protein maskesi yapmıştım, bu günde kafama göre bir bakım uyguladım...(dün protein günü değildi, kil maskem olmadığı için maskenin içine kükürt karıştırdım oldu mineral bakımı)

Yarında yapacağım...

Gerçi benim saçlarım çok yağlı akşam yıkadığım saç sabah kafama yapışık vaziyette uyandığım için sık yıkamak mecburiyetindeyim o yüzden her gün bir bakım yapmaya
üşenmiyorum...

saçlarn hergün yıkadıgın için yaglanıyor olabilir.saçın yaga da ihtiyacı var.2günde bir yıkamaya çalış zamanla sacın alışacaktır :34:

Yap yap yap:46::46::46:

Başlamak bitirmenin yarısıdır:1:

Ben dün protein maskesi yapmıştım, bu günde kafama göre bir bakım uyguladım...(dün protein günü değildi, kil maskem olmadığı için maskenin içine kükürt karıştırdım oldu mineral bakımı)

Yarında yapacağım...

Gerçi benim saçlarım çok yağlı akşam yıkadığım saç sabah kafama yapışık vaziyette uyandığım için sık yıkamak mecburiyetindeyim o yüzden her gün bir bakım yapmaya
üşenmiyorum...

saçlarını hergün yıkadıgın için yaglanıyor olabilir.saçın yaga da ihtiyacı var.2günde bir yıkamaya çalış zamanla sacın alışacaktır :34:

05 Ocak 2012, saat 12:44’ten 07 Ocak 2012 saat 21:51’e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
Bu gün saç bakımı için uygun tarihlere giriyoruz, iki gün önce verilen saatlerde sinameki badem yağı ve bemiks kürünü uyguladım, bugünü de değerlendirmek istiyorum, saçlarım sağlıklı uzasın istiyorum nasıl bir bakım yapabilirim? ince telli orta gürlükte saşlarım var, boyasız...
Bu arada KilicBaligi saçlarını çok merak etmeye başladım...:1:

saçlarn hergün yıkadıgın için yaglanıyor olabilir.saçın yaga da ihtiyacı var.2günde bir yıkamaya çalış zamanla sacın alışacaktır :34:

Doğru sanılan yanlışlar... Alakası yok canım, ne kadar yıkarsan yıka saçın yağlanmasına etki etmez, ince telli saç gerçeği söz konusu,eh birde hormonlar ve vucut ısısı var...Tam tersi yıkama süresi uzadıkça saçlar matlaşıyor çünkü kökleri hava almıyor... Saçın kendi yağı luzumlu bu bir gerçek ama aradaki fark sizin kafa derinizin 3 günde ürettiği yağı benimki 1 günde üretiyor, fabrika mübarek:1::1::1:

Son düzenleme:
Bu gün saç bakımı için uygun tarihlere giriyoruz, iki gün önce verilen saatlerde sinameki badem yağı ve bemiks kürünü uyguladım, bugünü de değerlendirmek istiyorum, saçlarım sağlıklı uzasın istiyorum nasıl bir bakım yapabilirim? ince telli orta gürlükte saşlarım var, boyasız...
Bu arada KilicBaligi saçlarını çok merak etmeye başladım...:1:

Seni evde brezilya fönü topicine alayım tatlım, orada fotoğrafları paylaşmıştım. Yakında hayvansal yağ fabrikası kuracağım:1::1::1:

Yağ bakım günü olduğundan yola çıkarak yağlı bakımlar uygun, aslında sinamekiyi keşke bu gün yapsaydın. Ben birazdan yapacağım mesela...

Saç ne yapılırsa yapılsın uzamıyorsa genetiktir zira bazı saç tellerinin ömrü 6 yıl bazılarınınki daha kısadır. Ne kadar yağ sürülürse sürülsün ince telli seyrek kısa saçların uzadığı pek görülmemiştir çünkü yapısı zayıftır

selam kizlar..

bu tarihler türkiye icinmi gecerli ben almanyada yasiyorum ayin 9 dan sonra burdada kilo verebilirmiyim :)

Buradaki anneye benzetiyorum seni Aycangül hepimize insanüstü sabır ve şefkatle cevap verip olumsuzluklara rağmen yardımcı olduğun için (:
Geçen ay sırf meraktan saçlarımı platin sarıya boyadım normalde boya değdiğinde kendinden geçen saçımda zerre yıpranma yok gel de sevme şimdi bu kadını mümkün mü yani :D
:54:
$seviyorum-kiz-seni_243508.jpg

Saç ne yapılırsa yapılsın uzamıyorsa genetiktir zira bazı saç tellerinin ömrü 6 yıl bazılarınınki daha kısadır. Ne kadar yağ sürülürse sürülsün ince telli seyrek kısa saçların uzadığı pek görülmemiştir çünkü yapısı zayıftır

Aynen benim saçlarımı tarif ettin.
İnce telli ve seyrek.
Uzamıyordu hiç bir şekilde biraz uzayana kadar kırılıyordu.
Sonra Aycangülü takip etmeye başladım.
Şİmdi saçlarım omzumun 1.5 karış altında.
Hem de çok sağlıklı duruyor.

Buradaki anneye benzetiyorum seni Aycangül hepimize insanüstü sabır ve şefkatle cevap verip olumsuzluklara rağmen yardımcı olduğun için (:
Geçen ay sırf meraktan saçlarımı platin sarıya boyadım normalde boya değdiğinde kendinden geçen saçımda zerre yıpranma yok gel de sevme şimdi bu kadını mümkün mü yani :D
Eki Görüntüle 321437

Evet evet bu tam bir aycangül.
BIkmadan usanmadan cevaplıyor bizi.

saçlarını hergün yıkadıgın için yaglanıyor olabilir.saçın yaga da ihtiyacı var.2günde bir yıkamaya çalış zamanla sacın alışacaktır :34:

Evet saç derisini silip süpürdükçe daha da çok yağ salgılıyor, sanki inat gibi. Ben yıkamayı erteleyerek yağlanmasına çözüm buldum, artık 4 günde yağlanıyor gerçekten

Benim saç tipim ince telli, şu an belimi geçti (ıslak hali). İnce telli olanlar da uzatabilir, fakat biraz daha sakınmak ve korumak gerekiyor saçları, çünkü çabuk kırılırlar

Eki Görüntüle 321437

çok hoşmuş, evet aycangül çok sabırlısın kıyamam

Evet saç derisini silip süpürdükçe daha da çok yağ salgılıyor, sanki inat gibi. Ben yıkamayı erteleyerek yağlanmasına çözüm buldum, artık 4 günde yağlanıyor gerçekten

Tatlım yalnız şöyle bir durum var, benim işim kafaya yapışmış saçları zaten kaldırmayacağı gibi, uygun bir şampuanla yapılan günlük temizliğinde saça zararı olmaz. Eğer alkali bir şampuan kullanırsanız saça zarar verir... Herkesin yapısı farklı. Normalde sizin ateşiniz 36.5-37 derece ise yine yırttınız benim normal zamanda ateşim 37.5 derecedir mesela, saç rengimde sarı, koyu renk saçta yağ fazla belli olmaz, sarışınlarda derhal saçlar kızıllaşır bu da sebeplerden biri, buyrun burdan yakın... Dediğim gibi herkesin saç tipi farklı, kendimize göre fikir yürütemeyiz...Benim şikayetim yok...En geç iki günde bir yıkıyorum, hem mis gibi kokuyor hem yumuşacık oluyor daha ne...

Tatlım yalnız şöyle bir durum var, benim işim kafaya yapışmış saçları zaten kaldırmayacağı gibi, uygun bir şampuanla yapılan günlük temizliğinde saça zararı olmaz. Eğer alkali bir şampuan kullanırsanız saça zarar verir... Herkesin yapısı farklı. Normalde sizin ateşiniz 36.5-37 derece ise yine yırttınız benim normal zamanda ateşim 37.5 derecedir mesela, saç rengimde sarı, koyu renk saçta yağ fazla belli olmaz, sarışınlarda derhal saçlar kızıllaşır bu da sebeplerden biri, buyrun burdan yakın... Dediğim gibi herkesin saç tipi farklı, kendimize göre fikir yürütemeyiz...Benim şikayetim yok...En geç iki günde bir yıkıyorum, hem mis gibi kokuyor hem yumuşacık oluyor daha ne...

Evet canım herkese göre değişiyor, senin için uygunu öyleymiş. Ben banyo imkanı kısıtlı bir bölgede yaşıyorum şu an. Çok soğuk ve yeni bir depreme de banyoda yakalanmaktan korktuğum için böyle bir çözüm geliştirdim kendimce. Ayrıca ne sıklıkta yıkadığın kadar neyle yıkadığın da önemli dediğin gibi..

Evet canım herkese göre değişiyor, senin için uygunu öyleymiş. Ben banyo imkanı kısıtlı bir bölgede yaşıyorum şu an. Çok soğuk ve yeni bir depreme de banyoda yakalanmaktan korktuğum için böyle bir çözüm geliştirdim kendimce. Ayrıca ne sıklıkta yıkadığın kadar neyle yıkadığın da önemli dediğin gibi..

Biliyorum tatlım, eski mesajları takip etmiştim, oldukça korkutucu bir durum, inşallah bir daha böyle facialar hiç yaşanmaz:43:

Annemin saçları kolay kolay yağlanmaz mesela, ne büyük rahatlık:1::1::1:
Hoş saçlarım ince telli olduğu için herhangi bir ortamdaki tüm kokular derhal siner haliyle yatarken sigara, yemek, tütsü kokan saçlar beni rahatsız ediyor. Yaşasın mis kokulu saçlar:1::1::1:

Eki Görüntüle 321437

ay çok hoşmuş gerçekten :))

ııyyy benim saçlarımda da yağlanma problemi had safhada :50: üstelik uçlar kupkuru.. :37: aycangül sayesinde baya bir toparlandı gene,eskiden tıkır tıkır kopuyodu uçlar,şimdi yine iyi..ama 2 gün yıkamasam vıcık vıcık ıyyyy :37::37::37: yağ eğer gerçekten besleseydi ben rapunzel olurdum :9: bence koca bir yalannn :47:

Back