Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dusundum tasindim karar verdim simdi sinemaki kurunu yapacam, yarin sabah/oglen de yikarim( artik nezaman uyanirsam) elim degmisken sarimsakta rendeleyim sampuanimla karistirmak icin.
dün akşam saat verdim yapmadınız herkes bakım yapmış...cevap vermiyorum size,vermiyorum sizeeeee
dün akşam saat verdim yapmadınız herkes bakım yapmış...cevap vermiyorum size,vermiyorum sizeeeee
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Aycangülün tarihine göre kil maskesi yapacağım bugün saçıma
kil saç köklerinin kuvvetlenmesine yardımcı oluyor mu
bilgilendirirseniz minnettar olurum
Aycangülll tekrar çok teşekkür ediyorum sana
Canım kil saçları temizliyor. Ve kökleri de güçlendiriyormuş. Ananem saçlarını gençken hep kil ile yıkarmış ve şu an 70 yaşında saçları da oturunca yere değiyor. O hep sadece saf sabunla yıkar bir de soda(karbonat) ile durularmış gençken. Sanırım o da kepek yapmasın diye filan. Ben kil denedim daha önce saçlarımı parlattı hakikaten ama uzun zamandır denemiyorummm bendee.
arkadaşlar bi güzellik uzmanı bana dediki entele dedikleri tere otuymus. biri zehirli biri zehirsiz galiba. onuda denesek mi
selam kızlar sizlere bi konudan bahsetmek istiyorum
biliyosunuz kk pro üyelik var
çok küçük bi miktarla hem pro üye olup hem de çok güzel bi projeye katılım sağlayabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...da/494563-gulumseme-hayat-2.html#post22487042
ilgilenen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçerse
kendi grubumuzu kurabiliriz
dun bakim yaptim, bugun de zeytinyag yapsammi:S gerci usenmiyorda degilim