• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ben de çok üşeniyorum ama yine de kaynattım bir tutam sinameki ve şu an saçımda, hem de aylar sonra yeniden... :21:

dusundum tasindim karar verdim:P simdi sinemaki kurunu yapacam, yarin sabah/oglen de yikarim( artik nezaman uyanirsam) elim degmisken sarimsakta rendeleyim sampuanimla karistirmak icin.

dün akşam saat verdim yapmadınız herkes bakım yapmış...cevap vermiyorum size,vermiyorum sizeeeee :36:

dün akşam saat verdim yapmadınız herkes bakım yapmış...cevap vermiyorum size,vermiyorum sizeeeee :36:

Dün akşam erkenden uyuyakalmışım. Aslında eşimin başının etini yemiştim gelirken muhakkak maya alıver diye. Ama değil bakım yapabilmek saatleri bile göremedim.
bir girdim topiğe bakım saatleri geçmiş silmişsin bile. Bir daha ki saatini kaçırmamaya çalışacağım inşallah aycangülcüğüm.

Aycangülümm ..
Ay hazır ocak ayındayken bir oğlak burcu olan bana bir güzellik yapacak mısın ?
Saç olur ama cilt daha da güzel olur.

aycangülcüm diğer topikte yazmıştım asistanın sağolsun çok güzel cvp verdi :34::34::34:sizde orda cvbını vermiştiniz zaten aralık ayını kaçırdım ocak ayını bekliyorum yalnız benim saçlarım bugün sabah baktım farkettim ne tuhaff:1::1:omuzlarımda ve hızlı uzamasını istiyorum sinemaki kürü ve muskat kürü uyguluyordum 2 ay düzenli her hafta ama yalnız aralık ayında hiç uygulama yapamadım hiç vaktim olmadı burçlarla alakası var mı bilmiyorum ama boğa burçluyum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok ama çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsun:16::16::16::16::16::16::16::16:

arkadaşlar bi güzellik uzmanı bana dediki entele dedikleri tere otuymus. biri zehirli biri zehirsiz galiba. onuda denesek mi :28:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Aycangülün tarihine göre kil maskesi yapacağım bugün saçıma

kil saç köklerinin kuvvetlenmesine yardımcı oluyor mu

bilgilendirirseniz minnettar olurum

Aycangülll tekrar çok teşekkür ediyorum sana :16::16::16::46::46::46:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Aycangülün tarihine göre kil maskesi yapacağım bugün saçıma

kil saç köklerinin kuvvetlenmesine yardımcı oluyor mu

bilgilendirirseniz minnettar olurum

Aycangülll tekrar çok teşekkür ediyorum sana :16::16::16::46::46::46:

Canım kil saçları temizliyor. Ve kökleri de güçlendiriyormuş. Ananem saçlarını gençken hep kil ile yıkarmış ve şu an 70 yaşında saçları da oturunca yere değiyor. O hep sadece saf sabunla yıkar bir de soda(karbonat) ile durularmış gençken. Sanırım o da kepek yapmasın diye filan. Ben kil denedim daha önce saçlarımı parlattı hakikaten ama uzun zamandır denemiyorummm bendee.

Canım kil saçları temizliyor. Ve kökleri de güçlendiriyormuş. Ananem saçlarını gençken hep kil ile yıkarmış ve şu an 70 yaşında saçları da oturunca yere değiyor. O hep sadece saf sabunla yıkar bir de soda(karbonat) ile durularmış gençken. Sanırım o da kepek yapmasın diye filan. Ben kil denedim daha önce saçlarımı parlattı hakikaten ama uzun zamandır denemiyorummm bendee.

Teşekkür ediyorum canım

şimdi gidip yapacağım hemen

selam kızlar sizlere bi konudan bahsetmek istiyorum
biliyosunuz kk pro üyelik var
çok küçük bi miktarla hem pro üye olup hem de çok güzel bi projeye katılım sağlayabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...da/494563-gulumseme-hayat-2.html#post22487042
ilgilenen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçerse
kendi grubumuzu kurabiliriz

Yeniden pro üye olasım geldi Amonra:46::46::46:

Hem ne güzel, özel mesajlar için beklemek zorundada kalmıyoruz, herkese tavsiye ederim...

dun bakim yaptim, bugun de zeytinyag yapsammi:S gerci usenmiyorda degilim

Yap yap yap:46::46::46:

Başlamak bitirmenin yarısıdır:1:

Ben dün protein maskesi yapmıştım, bu günde kafama göre bir bakım uyguladım...(dün protein günü değildi, kil maskem olmadığı için maskenin içine kükürt karıştırdım oldu mineral bakımı)

Yarında yapacağım...

Gerçi benim saçlarım çok yağlı akşam yıkadığım saç sabah kafama yapışık vaziyette uyandığım için sık yıkamak mecburiyetindeyim o yüzden her gün bir bakım yapmaya
üşenmiyorum...

Son düzenleme:
kil'in ingilizcesi ne diye aradim dun gece ama bulamadim( hollandada kaliyorum ben, oyuzden hersey burda bulunmuyor maalesef:(..
o yuzden tarihe uygun olan bakimlari herzaman yapamiyorum... mayali maskeyide zaten tam anlamadim, biryerde yas maya yaziyor digerinde kuru, birinde sutle karistirip ic diyorlar digerinde sacina uygula:S.. oyuzden kolayina kacip zeytinyagi/sinemaki veya havuc/turp maskesini anca yapabiliyorum:D

o saat seylerini ben yeni anladim( evet bazen beynim duruyor hhahhaha) ben saniyordumki en son yazilan saate kadar sacina surebilirsin, ondan sonra nezaman yikarsan yika.. ama herhalde(tabi bu seferde yanlis degilse) son yazilan saatten once yapip yikamis olman gerekiyor:D

Back