• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aynen benim saçlarımı tarif ettin.
İnce telli ve seyrek.
Uzamıyordu hiç bir şekilde biraz uzayana kadar kırılıyordu.
Sonra Aycangülü takip etmeye başladım.
Şİmdi saçlarım omzumun 1.5 karış altında.
Hem de çok sağlıklı duruyor.

Zaten genelde pek uzamaz dedim. Ama uzamamasından kastım bele kadar gelmemesi omuz hizasında kalması değil. Benim de böyle olup saçı uzamayan arkadaşım var. Benim saçım belimi de geçiyor mesela ama o naparsa yapsın beline kadar getiremiyordu. Sonra bir yerde okudum saç tellerinin ömürleri kişiden kişiye farklılık gösterir diye.

Hiii kıyamam ki ben sana :43::43:
Kimse kusura bakmasın ama Kazen'in sinirlenince dediği gibi kocalarınız birinizle başa çıkamıyor bak buralara konular açıp duruyorsunuz ben hangi birinizle uğraşayım :53:
Senin yerinde olsam gün tarih saat verir gelen sorulara da daha önce sorulmamışsa cevap verirdim ancak çünkü ilk sayfayı okuyamaya üşenip ay o günde nereme ne yapsam saati nasıl şeetsem diye devamlı tekrarlanıyo sorular zaten sayfa sayısının bu kadar fazla olmasının en büyük nedeni de tükenmeyen soru tekrarı, arkadaşlar bu konuyu hazırlayan da insan evladı, dualarımızdan başka istediği HİÇBİR şey yok, yaptığı güzelliğin devamı için onu hoş tutmaya çalışmak yerine sık boğaz edip bi de sivri sivri laflar etmek kimseye bir şey kazandırmıyor, bazı yorumları soruları gördüğümde sayıp sövesim geliyor ama senin huzurun kaçmasın diye susuyorum susuyorum, ya ben çok huysuzum ya sen fazla sabırlı bilemedim :1:
Allah acil şifalar versin, hatta bence sen o verdiğin kiloları alana kadar da bu iki başlıktaki herkese ceza olsun tarih falan verme, kıymetini anlarız belki o zaman, ben soru soracağım zaman utanıyorum çoğu zaman ciddi anlamda daha önce soruldu mu acaba diye google da aratıyorum o yüzden ki yine de emin olamıyorum, kurunun yanında yaş da yansın bizim de o daraltanları ötelememizden bu noktaya vardın sonuçta.
Kimse de kızmasın bana :95::95::95::95::95::95::95::57:

wallaa kız haklı:46::46::46: çoğu kendine vakit kaybı olmasın diye aynı şeyleri sorup duruyor...aycangül'e haksızlık buuu

Aycangülün tarihleri etkili oluyor, belki beklemene değer ve daha hızlı uzar saçın, bence biraz bekle. Çok rahatsız olduysan bilemem ama

haklısın tatlımda yapağı gibi oldu saçlarım çünkü zaten bakımsız olan saçlarımı ilk tarçın bakıra ondan bigün sonrada açıcıyla sarı yaptım.Açıcı ile açarken saçlarım resmen sanki fırına atmışım gibi oldu öyle ısındı ki yıkayınca anladım nasıl yandığını saçlarımı şubatta kesmem demek benim 1 ay evden çıkmamam demekki 2 aydır görüşmediğim sevgilim önümüzdeki hafta sonu yanıma gelecek :14: bu riski alıcam yani inşallah ciddi bir sorun olmaz :5:

haklısın tatlımda yapağı gibi oldu saçlarım çünkü zaten bakımsız olan saçlarımı ilk tarçın bakıra ondan bigün sonrada açıcıyla sarı yaptım.Açıcı ile açarken saçlarım resmen sanki fırına atmışım gibi oldu öyle ısındı ki yıkayınca anladım nasıl yandığını saçlarımı şubatta kesmem demek benim 1 ay evden çıkmamam demekki 2 aydır görüşmediğim sevgilim önümüzdeki hafta sonu yanıma gelecek :14: bu riski alıcam yani inşallah ciddi bir sorun olmaz :5:

bir sorun olmazda daha geç uzar. birde saçların kötü durumdaysa zeytinyağı ve badem yağını ısıtıp saç uçlarına yap çok iyi gelicektir. Ayrıca selective'in protek ammino keratin saç bakım maskesini edin derim. Bu konuda çok ama çok iyi ben çok faydasını gördüm onun. Forumda başlığıda var hatta oku sonuç alan çok kişi var görüceksin

bir sorun olmazda daha geç uzar. birde saçların kötü durumdaysa zeytinyağı ve badem yağını ısıtıp saç uçlarına yap çok iyi gelicektir. Ayrıca selective'in protek ammino keratin saç bakım maskesini edin derim. Bu konuda çok ama çok iyi ben çok faydasını gördüm onun. Forumda başlığıda var hatta oku sonuç alan çok kişi var görüceksin

teşekkür ederim tatlım konuya bakıcam.varsın geç uzasın sağlıklı olsun benim için yeter sevgilime güzel görünmeliyim :49:

teşekkür ederim tatlım konuya bakıcam.varsın geç uzasın sağlıklı olsun benim için yeter sevgilime güzel görünmeliyim :49:

birde brezilya fönü yap evde yaparsan maliyetide çok düşük oluyor o zaman kestirmene bile gerek kalmayabilir. Kılıçbalığının başlıklarına yönlendirdim direk seni ama ben çok faydasını gördüm ondan dolayı:9:

birde brezilya fönü yap evde yaparsan maliyetide çok düşük oluyor o zaman kestirmene bile gerek kalmayabilir. Kılıçbalığının başlıklarına yönlendirdim direk seni ama ben çok faydasını gördüm ondan dolayı:9:

valla bu saçlarıma brezilya değil çin fönü bile yapsam düzelmez kestirmem lazım ilk :27::1:

ya kımse sampuan onerısınde bulunmamısss kızalr cıdden sole memnun kaldıgnz şampuanlra ıhtıyacım var:(

ya kımse sampuan onerısınde bulunmamısss kızalr cıdden sole memnun kaldıgnz şampuanlra ıhtıyacım var:(

tatlım benim saçlarımı en iyi yapan şampuan gliss'in sıvılaştırılmış keratin içerin şampuanı ve devam ürünleri spreyi bakım maskesi falan ama herkeste değişiklik gösteriri bu :49:

tatlım benim saçlarımı en iyi yapan şampuan gliss'in sıvılaştırılmış keratin içerin şampuanı ve devam ürünleri spreyi bakım maskesi falan ama herkeste değişiklik gösteriri bu :49:

tşk cevabın için evet bende sıyah serısınden aldım ama memnun kalmadım pek:(

tşk cevabın için evet bende sıyah serısınden aldım ama memnun kalmadım pek:(

bende bioksin kullandım yeni saç çıkartmıyor ama dökülmeyi azaltıyor ve saç uzamasında ciddi faydası var ama çok pahalı 2o tl bir ay gidiyor sadece kutusu ama ben hergün yıkıyordum ona göre sonuç aldım sizi bilemeyeceğim...

Hmm ne tesadüf, ben de 2 aydan fazla süredir görmediğim sevgilimi bugün gördüm, ve en bakımsız halimle :( Çok kötüyse kestir canım o zaman, bir sonraki kesimini aya göre yaparsın..

Hmm ne tesadüf, ben de 2 aydan fazla süredir görmediğim sevgilimi bugün gördüm, ve en bakımsız halimle :( Çok kötüyse kestir canım o zaman, bir sonraki kesimini aya göre yaparsın..

öyle yapıcam tatlım valla ne diyim iyiki varsınız siz olmasanız ben bu saçlarıma bilip bilmeden yağlar sürerdim hatta hergün bakım yapardım sonra saçlarım daha fena olurdu şimdi herşeyimi bilgili arkadaşlarımdan tavsiye alarak yapıyorum.Hepiciğinizi çok seviyorum bea :)

öyle yapıcam tatlım valla ne diyim iyiki varsınız siz olmasanız ben bu saçlarıma bilip bilmeden yağlar sürerdim hatta hergün bakım yapardım sonra saçlarım daha fena olurdu şimdi herşeyimi bilgili arkadaşlarımdan tavsiye alarak yapıyorum.Hepiciğinizi çok seviyorum bea :)

Teşekkürler canım, hepimiz çok şey öğreniyoruz buradaki paylaşımlardan bu çok güzel birşey

Kızlar bende bioxcin kullanıyorum, yeni saç oluşumunu çok tetikliyor kullanmaya başlayalı 11 ay oldu yaklaşık 12-13 cm uzunluğunda yeni saçlarım var hemde bisürü :) saç köküme yakın kısımdaki saçlarım saç uçlarımdan çok şuan o miniklerin uzayıpta saç ucumda da dolgunluk yapmasını bekliyorum sabırsızlıkla :)
tabi bu şampuan biraz pahalı ben 3lü setini almıştım ozaman 48 tlydi şimdi bioxcin forte unu aldım bordo kutulu daha geçmedim onuda paket aldım 3 tanesi 68tlydi.
Ama bi şampuana okadar para vermem derseniz bende size gliss'in sıvılaştırılmış keratin içerin şampuanını sarı kutulu olan onu öneririm ablam kullanıyor ben bir dönem kalmaya gittim ona şampuanımı götürmemiştim onu kullandım ve dökülmede emin olun bioxcinden daha çabuk sonuç veriyor ben son aldığım bioxcin forte seriimi bitirince ona başlıycam :)

Back