Hiii kıyamam ki ben sana
Kimse kusura bakmasın ama Kazen'in sinirlenince dediği gibi kocalarınız birinizle başa çıkamıyor bak buralara konular açıp duruyorsunuz ben hangi birinizle uğraşayım
Senin yerinde olsam gün tarih saat verir gelen sorulara da daha önce sorulmamışsa cevap verirdim ancak çünkü ilk sayfayı okuyamaya üşenip ay o günde nereme ne yapsam saati nasıl şeetsem diye devamlı tekrarlanıyo sorular zaten sayfa sayısının bu kadar fazla olmasının en büyük nedeni de tükenmeyen soru tekrarı, arkadaşlar bu konuyu hazırlayan da insan evladı, dualarımızdan başka istediği HİÇBİR şey yok, yaptığı güzelliğin devamı için onu hoş tutmaya çalışmak yerine sık boğaz edip bi de sivri sivri laflar etmek kimseye bir şey kazandırmıyor, bazı yorumları soruları gördüğümde sayıp sövesim geliyor ama senin huzurun kaçmasın diye susuyorum susuyorum, ya ben çok huysuzum ya sen fazla sabırlı bilemedim
Allah acil şifalar versin, hatta bence sen o verdiğin kiloları alana kadar da bu iki başlıktaki herkese ceza olsun tarih falan verme, kıymetini anlarız belki o zaman, ben soru soracağım zaman utanıyorum çoğu zaman ciddi anlamda daha önce soruldu mu acaba diye google da aratıyorum o yüzden ki yine de emin olamıyorum, kurunun yanında yaş da yansın bizim de o daraltanları ötelememizden bu noktaya vardın sonuçta.
Kimse de kızmasın bana :95::95::95::95::95::95::95: