Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum belki defalarca sorulmuştur ama bütün sayfaları tek tek okumak çok zor oluyo bakım günlerinde sinameki dışında tavsiye edeceğiniz bakım kürleri varsa yazar mısınız lütfen saçlarımın biran önce uzamasını istiyorum lütfen ...
Canım ben 2 yemek kaşığı falan zeytinyağını ısıtıyorum sonra içine 1 kaşık bal falan koyuyorum. Evde lavanta ve papatya yağı var bir kaç damlada onlardan koyuyorum. Bepanten ya da evigeni varsa kullanıyorum. Her zman kullanmıyorum . Yaklaşık bir aydan beri her hafta bir gün sinameki yapıyorum. diğer bir gün de bu zeytinyağını yapıyorum. İnanmayacaksınız belki ama saçlarım omuzlarımdaydı ve küre başladıktan 2 hafta sonra falan banyoda saçlarımın sırtıma değmesiyle anladım:))) Uzadığınııı:))) Artık omuzlarımdan aşağı dökülüyoor.3-4 parmak uzadı.
kızlar bu ampulleri nasıl kırıyorsunuz bi yöntemi varmı?ben kırarken elimi halletim:105:
kızlar bu ampulleri nasıl kırıyorsunuz bi yöntemi varmı?ben kırarken elimi halletim:105:
merhaba kızlar bende maayalı bakım kurlerınızı sorcaktım saç için belkı bahsettınız ama ben bulamadımm burda varmı önerdıgınız bişey ben sadece yag bakımları yapıyorum son bıkactır yag bakım tarıhlerıne uymaya calıstım gercktende saclarımda uzama gördummm.
bide kaş kirpik içn yıne yagmı kullanıyorsunuzz
peki bunu saçında ne kadar bekletiyorsun cnm
2 saatten fazla, bazen 5 saat bile beklettim canım.
öncelikle herkese iyi yıllar diliyorum.. ayın 7 sinie kadar saçımı boyatmam gerekiyor acaba uygun tarih varmı aycangülcüm bilgi verirsen çok memnun olucam.. son üç aydır senin verdiğin tarihlerde boyatıyorum ve çok memnunum.
Ben eşime kırdırıyorum. :)kızlar bu ampulleri nasıl kırıyorsunuz bi yöntemi varmı?ben kırarken elimi halletim:105:
ben once tirnagimla cizgisine vuruyorum bir kac kere, sonrada bi bez/havlu ya sarip kiriyorum(sarmak derken oyle kalin kalin dolamiyorum, elimi korumak amaciyla,karisik anlattim biraz:) ) parcalanmadan sadece o ust uzun yeri kiriliyor zaten:)
bi bıçak ya da makas yardımıyla kırma yerini aşındırın bikaç kez çizin kesecek gibi
sonra tırnağının ucuyla vursan kırılıyo
arkadaşlar bu akşam bakım yapmak isteyen var mı? yeterince çok kişi yapacaksa saat vereceğim..
dolayısıyla yapmak isteyenler parmak kaldırsın.....
arkadaşlar bu akşam bakım yapmak isteyen var mı? yeterince çok kişi yapacaksa saat vereceğim..
dolayısıyla yapmak isteyenler parmak kaldırsın.....
ben benn:92::92::92: