• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

biliyorum belki defalarca sorulmuştur ama bütün sayfaları tek tek okumak çok zor oluyo bakım günlerinde sinameki dışında tavsiye edeceğiniz bakım kürleri varsa yazar mısınız lütfen saçlarımın biran önce uzamasını istiyorum lütfen ...:(

Canım ben 2 yemek kaşığı falan zeytinyağını ısıtıyorum sonra içine 1 kaşık bal falan koyuyorum. Evde lavanta ve papatya yağı var bir kaç damlada onlardan koyuyorum. Bepanten ya da evigeni varsa kullanıyorum. Her zman kullanmıyorum . Yaklaşık bir aydan beri her hafta bir gün sinameki yapıyorum. diğer bir gün de bu zeytinyağını yapıyorum. İnanmayacaksınız belki ama saçlarım omuzlarımdaydı ve küre başladıktan 2 hafta sonra falan banyoda saçlarımın sırtıma değmesiyle anladım:))) Uzadığınııı:))) Artık omuzlarımdan aşağı dökülüyoor.3-4 parmak uzadı.

söylemeyi unuttum ben ıhlamur falan da demleyip onu da sinamekinin içine katıyorum. Ihlamurun da saçları güçlendirdiğini okumuştum. Bu yüzden yapıyorum. Ve saçlarımı yumuşacık yapıyor.

merhaba kızlar bende maayalı bakım kurlerınızı sorcaktım saç için belkı bahsettınız ama ben bulamadımm burda varmı önerdıgınız bişey ben sadece yag bakımları yapıyorum son bıkactır yag bakım tarıhlerıne uymaya calıstım gercktende saclarımda uzama gördummm.

bide kaş kirpik içn yıne yagmı kullanıyorsunuzz

Canım ben 2 yemek kaşığı falan zeytinyağını ısıtıyorum sonra içine 1 kaşık bal falan koyuyorum. Evde lavanta ve papatya yağı var bir kaç damlada onlardan koyuyorum. Bepanten ya da evigeni varsa kullanıyorum. Her zman kullanmıyorum . Yaklaşık bir aydan beri her hafta bir gün sinameki yapıyorum. diğer bir gün de bu zeytinyağını yapıyorum. İnanmayacaksınız belki ama saçlarım omuzlarımdaydı ve küre başladıktan 2 hafta sonra falan banyoda saçlarımın sırtıma değmesiyle anladım:))) Uzadığınııı:))) Artık omuzlarımdan aşağı dökülüyoor.3-4 parmak uzadı.

peki bunu saçında ne kadar bekletiyorsun cnm

kızlar bu ampulleri nasıl kırıyorsunuz bi yöntemi varmı?ben kırarken elimi halletim:105:

ben once tirnagimla cizgisine vuruyorum bir kac kere, sonrada bi bez/havlu ya sarip kiriyorum(sarmak derken oyle kalin kalin dolamiyorum, elimi korumak amaciyla,karisik anlattim biraz:) ) parcalanmadan sadece o ust uzun yeri kiriliyor zaten:)

kızlar bu ampulleri nasıl kırıyorsunuz bi yöntemi varmı?ben kırarken elimi halletim:105:

merhaba kızlar bende maayalı bakım kurlerınızı sorcaktım saç için belkı bahsettınız ama ben bulamadımm burda varmı önerdıgınız bişey ben sadece yag bakımları yapıyorum son bıkactır yag bakım tarıhlerıne uymaya calıstım gercktende saclarımda uzama gördummm.

bide kaş kirpik içn yıne yagmı kullanıyorsunuzz

mayalı kür bi kez yaptım saçtan arındırması çok güç
bi kere yapıcaksan akışkan hatta sıvıya yakın olsun karışımın
yoksa kafanda koca bi hamur kütlesi varmış gibi oluyo

öncelikle herkese iyi yıllar diliyorum.. ayın 7 sinie kadar saçımı boyatmam gerekiyor acaba uygun tarih varmı aycangülcüm bilgi verirsen çok memnun olucam.. son üç aydır senin verdiğin tarihlerde boyatıyorum ve çok memnunum.

2 saatten fazla, bazen 5 saat bile beklettim canım.

çok güzel ya gerçekten okadr uzuyorsa bendede etkisini gösterecğne eminim bu sinamekide 2. haftam daha ama gözle görülür bifark var bide bunları yaparsam süper olacak o zamn :) aslında çok hızlı uzamazdı saçlarım ama ayda bir keratin yaptırıyorum hemen hemen bir yıldır ve dökülmelerim tamamen kesildi yerine yenileri bile çıktı bunu da uzatmak için kullanınca daha iyi oldu birazda onun faydası var tabi önceden yapıyo olsaydım eminim etki etmezdi ama allaha şükür şuan saçlarım çok ii sadece kısa ve ben artk biran önce uzamasını istiyrm :) teşekkürler...

arkadaşlar bu akşam bakım yapmak isteyen var mı? yeterince çok kişi yapacaksa saat vereceğim..

dolayısıyla yapmak isteyenler parmak kaldırsın.....

öncelikle herkese iyi yıllar diliyorum.. ayın 7 sinie kadar saçımı boyatmam gerekiyor acaba uygun tarih varmı aycangülcüm bilgi verirsen çok memnun olucam.. son üç aydır senin verdiğin tarihlerde boyatıyorum ve çok memnunum.

vericem canım bu akşam...

Ben eşime kırdırıyorum. :)

ben once tirnagimla cizgisine vuruyorum bir kac kere, sonrada bi bez/havlu ya sarip kiriyorum(sarmak derken oyle kalin kalin dolamiyorum, elimi korumak amaciyla,karisik anlattim biraz:) ) parcalanmadan sadece o ust uzun yeri kiriliyor zaten:)

bi bıçak ya da makas yardımıyla kırma yerini aşındırın bikaç kez çizin kesecek gibi
sonra tırnağının ucuyla vursan kırılıyo:34:

brunette_nl ve A m o n r a yöntemleriniz güzelmiş. Ben de deniyeceğim.

arkadaşlar bu akşam bakım yapmak isteyen var mı? yeterince çok kişi yapacaksa saat vereceğim..

dolayısıyla yapmak isteyenler parmak kaldırsın.....

Ben yapabilirim. Ama geçen seferki gibi sabaha kadar bekletmem mümkün değil. Sabah erkenden evden çıkmam lazım, o yüzden bu akşam tekrar yıkamam gerekiyor.

evett istiyoruz tabiki bakimm yapmayi aycangull.
zaten birazdan kendim saclarimi kesmeyi düsünüyorum uclarini.
birde bakimda gelirse süper olurr :1:

ben benn:92::92::92::46::46::46:

bende yapmak isterdim ama daha yeni yıkadım sayılır sabah sinameki kürü uygulamıştım altı gibi yıkadım faydası olur derseniz hiç erinmem yaparım... bu arada bende saçlarımın uçlarını kesmek istiyorum ama internetten tam net bi yöntem bulamadım nasıl alabilirim uçlarını biri bana tarif edebilir mi yada site ismi verebilir mi?

buyrun güle güle kullanın bakım saatlerini arkadaşlar :)
çok güzel bir gün..değerlendirmenizi tavsiye ederim !

Son düzenleme:
Back