Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

mrb kızlar ben bu topiği yeni gördüm burada neler oluyorr böylee :26: son bi kaç sayfayı okudum ama fransız kaldım ilikten bakımdan ve saatlerden bahsediliyor lütfen bana biri anlatabilir mi benim saçlarımda çok yıpranmış dükülüyor ve berbat durumda:26:

İlk sayfayı okursan yeterince bilgi sahibi olabilirsin, yine de anlaşılmayan yerleri açıklarız.

Aycangülüm hayranım çabana :) Ben aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyordum konuyu. Dün akşam ben de yazdığın saatlerde bakımımı yaptım. Hala elim saçlarımla yumuşacık olduu :)

bende sonucu söyiyeyimde az biraz katkısı olur belki araştırmalara :26: sabaha kadar bekleyip yıkadım okul olmasa öğlene kadar beklerdim de şans işte ama abartısız söylüyorum bir parmak uzamıştı saçlarım yıkayınca şoka girecektim resmen ve yumuşacıklar rengide başka bi parlıyo çok saol emeğin çok saçlarımda

canım özel mesaj göndermek istedim ama izin yok..açarmısın lütfen,mesaj atacağım sana :)
ayrıca tebrik ediyorum sonucunu :)

bende kurume bu aksam basladim saclarima sac kremi bile surmeme gerek kalmadi cok daha iyiler :) tesekkurler aycangull ... inaniyorumki herkes yaza kadar rapunzel olacak

neyle bakım yaptın?

her zaman yaptığım gibi yaptım aslında pek fark yok sinamekili karışım içinde birde çörekotu yağı var ekstra olarak... öğlende kaşındığı için yıkamak zorunda kalmıştım ama yıkadığım halde hala bir kaşınma durumu var brde dediğim gibi kırmızı yerler var

kızalrra ben de badem yağı ,bemiks ,zeytin yağı, lavanta, üzüm çekrdeği yağı olan karışımı saçıma sürüp boneleyip yattım. sabah saçlarım o kadar rahat tarandı ki ve normalde böyle baya dökülürdü saçlarım.sabah 3-4 tel anca döküldü taradığımda. şok oldum! saçlarım da kedi tüğü gibi oldu böyle. saçım yağlıyken şampuanlamadan önce tarayayım demiştim. ama elimi götürdüğümde parmaklarımın arasından aktı resmen saç :)

çörek otumu alerji yaptı acaba,bilemiyorum ki tatlım.geçmiş olsun,kaşımamaya çalış,tahriş olmasın :)

benimde duş sonrası tararken epey dökülür,toparlamakla uğraşırdım.
bu akşam sadece 1 teldi.aldım ve attım :)

Teşekkür ederim canım, daha öncede yapardım ama sanırım sarılı fazla tuttum ondan olabilir. Biberiye falanda bi kere yapmıştı çok sarılı tutunca. Alerji yapıyor olabilirler.
Bu arada dökülme konusunda tararken benimde çok az döküldü bilgin olsun :)

Seninde gözünden bir şey kaçmıyor maşallah

Tatlım ben sığır iliği kürünü 2005'de falan yapmaya başladım, dökülme konusuna birebirdir metabolik bir sorun olmadığı sürece yeni saç çıkartır bu yüzden ısrarla kullan derim,benim şu sıra sorunum kan değerlerim olduğu için iliği sürmek yerine çorba yapıp içsem daha iyi olacak gibi böğk! Bu arada Aycangül'ün bana sığır iliği tavsiye ettiği mesajı kaçırmışım

Sinameki konusuna gelince, ben yazdığım tarifi genel kültür olarak yazdım, açıkçası o tarif yerine Kkontes'in klasik tarifini tercih ederim ki zaten bende Kkontes'in tarifini uyguluyorum canım, sende onu uygula, diğeri ağır gelebilir...

Entele benimde tasvip ettiğim bir şey değil, bazı arkadaşlar açık yara olmadıkça sorun olmadığını sanıyorlar ama maalesef, neticede kafa derisi tarafından emiliyor...
Çam yağından kastın çam terebentinse ben herhalde 15 senedir falan kullanırım, sadece son bir yıldır kullanmıyorum şampuanımın içeriğini bozmamak için ama tavsiye ederim.
Sirkeli sinemakiyi bende sadece duydum denemedim tatlım. Çam terebentini şampuan içine katıp ayrıca sinemakiyi kullanabilirsin ama Kkontesin sinamekisini kullan yine...

Paytak koala yazmasaydı bu mesajını kaçıracakmışım... Kuzum ben zaten sığır iliği kullandım zamanında ama şu an benim olay tamamen biyolojik o yüzden dıştan yapacağım hiç bir şey işe yaramaz... Bu arada sistem ağzına tıkıyorsa facebook var şekerim, ekmek yoksa pasta var

evet ampuller kaçar tane kırılmalı? Bu akşama yetişmez bu kür malzemelerim eksik, bir dahaki sefere başlayaçağım buna... Nedense hoşuma gitti.
Kür kuru saça ve saç diplerine mi uygulanıyor?

Vallahi canlarım bens adece bu kadarını biliyorum ampuller herhalde bir kutudur ama ben tavsiye etmem bu kürü, saçı yoracaktır siz yine Kkontesin klasik tarifini yapın.

sadece vitamin ampullerinden bile sürebilirsin diplere :)

Bu arada ben kaçırdım özel tarihi canım, kafamdaki brezilya fönü yüzünden tarih uçtuuuu gittiiiiii, açıkçası erken yıkamayı yemedi gözüm Anladın sen onu

Sınavlar demişsin, o elim tarih yavaşş yavaş yaklaşırken sınav sonuçlarının açıklanmamasını temenni ediyorum kendi adıma...

sabah kaçta yıkamıştın tatlım :))

yok canım çam terebentin değil, çam yağı diye bu çoğu aktarda yok hatta ankara kazan ben kepçe zor buldum baya. sınavlaran kurtulayım ilk fırsatta başlıcam ona düzenli olarak. Yararını görürsem size söylerim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…