• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Paytak koala yazmasaydı bu mesajını kaçıracakmışım... Kuzum ben zaten sığır iliği kullandım zamanında ama şu an benim olay tamamen biyolojik o yüzden dıştan yapacağım hiç bir şey işe yaramaz... Bu arada sistem ağzına tıkıyorsa facebook var şekerim, ekmek yoksa pasta var :1::1::1:

Sınavlar demişsin, o elim tarih yavaşş yavaş yaklaşırken sınav sonuçlarının açıklanmamasını temenni ediyorum kendi adıma...[/QUOTE]

topikteydin diye buraya yazdım,hayalet gibi dolaşıyorsun heryerde..nerden bileyim nerdesin :)

sınav sonuçları açıklanmaz merak etme..illa uzatacaklar..
yüzleşsemde kurtulsam artık şu notlarla..
geçme notu 70 olmuş, düşünmek bile istemiyorum önümüzdeki 3 yılı!!!

sımdı okudummm paytaaam bomba bi küre benzıyoo ama hafta 1 yaparken bile şu baş ağrısını yaşıyorum hergun yapınca telef olurum heralde :9: bıde ben sacımı kurutmuyorum cunku kendı halınde kurudugunda saclarım bukle bukle oluyo ama fonle kuruttugumda kendinden geçmiş bi hal alıyoo bide onu yatıstırmasıyla ugrasıyorum :1: dokulmeyı bı durdur bakalım koalacık gerısını getırırız evelllallah bizdeen kaççmaaazz :23: bende artık yıkım bakalım ne alemde saçlarım :61:

kılıç da aşapğıdaki mesajlarda saçı yorabilir, kontessinkine devam yazmışş bal peteğim :34:

AYcangüüüülll sen ay perisi falan mısın yoksaa :9: yumuşaklığı ayrı bi güzel ama en dikatimi çekeen 3-5 tel dışınnda hiiç dökülme olmadıı normalınde 6 saat beklettıgımde bıle suankınden daha fazla dokulurdu saçııımmmm sımdı 16-17 saat kadar beklettım maşallahı var :9: Seniii çooookkk seviiyoooruuumm bennnn Ayperiim :69: :54:

evet kesinlikle katılıyorum tatlım tatlım, saçlarımı yıkarken çok az döküldü o kadar sevindim ki. bu arada kürün içine koyduğum menekşe yağı hala mis mis kokuyor :16:

rapunzellerrrrrrrrrrrr:)))

bakıyorum mutlusunuz :)

sorma bakım perimiz, keyfimize diyecek yok :118:

Seninde gözünden bir şey kaçmıyor maşallah:1::1::1:

Tatlım ben sığır iliği kürünü 2005'de falan yapmaya başladım, dökülme konusuna birebirdir metabolik bir sorun olmadığı sürece yeni saç çıkartır bu yüzden ısrarla kullan derim,benim şu sıra sorunum kan değerlerim olduğu için iliği sürmek yerine çorba yapıp içsem daha iyi olacak gibi böğk! :50::50::50: Bu arada Aycangül'ün bana sığır iliği tavsiye ettiği mesajı kaçırmışım:1::1::1:

Sinameki konusuna gelince, ben yazdığım tarifi genel kültür olarak yazdım, açıkçası o tarif yerine Kkontes'in klasik tarifini tercih ederim ki zaten bende Kkontes'in tarifini uyguluyorum canım, sende onu uygula, diğeri ağır gelebilir...

sen bu gözlere baksana :82::103: hiç kaçar mı? başladım işte artık inş devam ederim, gözümü korkutmadı yani. süzülünce falan öyle vıcıklık kalmadı.
sinamekiye soğuklarla ara vermiştim, annem sonra isyanlardaydı, kötü kokuyo bu yapma diye. bakalım biraz saçlarım çıksın da sinamekiye dönerim bi şekilde, tavsiye ettiğin gibi kontessinkine devam ederim inş..:16: sağol canımcım!:71:

Aycangülümmm dün çok kaşınıyor diye telaş yapmıştım ya bugün saç diplerimi ellediğimde diken dikenlerdi yani yeni saçlar çıkmış bi sürü hemde sanırım ondan çok kaşındılar. Çokkk saol iyiki varsın:16:

aycangülüm dünden beri kimle görüşsem uzadı saçların maşallah diyo buna ablamda dahiiil , hani uzun süre görüşmediklerimin demesi değilde ablamın demesi ilgimi çektii ve hala yumuşaacııııkkkklar hiç çitişmediler :12:

aycangülüm dünden beri kimle görüşsem uzadı saçların maşallah diyo buna ablamda dahiiil , hani uzun süre görüşmediklerimin demesi değilde ablamın demesi ilgimi çektii ve hala yumuşaacııııkkkklar hiç çitişmediler :12:

dimi ya hala yumuşacıklar,birde benim saçlarım düz olduğu için yattıkdan sonra hiç hacim kalmazdı pırasa olurlardı iyice birde hafif hafif dönerdi önler bu sefer öyle bir problemde kalmadı. Yarın uçlardan azıcık kesince daha da güzel olucaklar valla. 2012ye sağlıklı saçlarla giricemm savura savura :32:

Herşey sayendee AYcangülüümm :54:

dimi ya hala yumuşacıklar,birde benim saçlarım düz olduğu için yattıkdan sonra hiç hacim kalmazdı pırasa olurlardı iyice birde hafif hafif dönerdi önler bu sefer öyle bir problemde kalmadı. Yarın uçlardan azıcık kesince daha da güzel olucaklar valla. 2012ye sağlıklı saçlarla giricemm savura savura :32:

oohhh sefamızz olsuuun pixiimm :9: ben arkadasıma söz vermesem aslında minicikte olsa kırpmak istiyodum uçlardan ama büyük konuştum hazirana kadar dokunmak yasak :9:

Herşey sayendee AYcangülüümm :54:

oohhh sefamızz olsuuun pixiimm :9: ben arkadasıma söz vermesem aslında minicikte olsa kırpmak istiyodum uçlardan ama büyük konuştum hazirana kadar dokunmak yasak :9:

sefa olsun ohhh ohhh:7: Benimde bu son kırpışım olucak mezuniyet sonuna kadar birdaha kırpmak yok :32:

selam aycangül .
canım açtıgın linkler için vede sürekli sorulara yanıt verdigin için çok teşekür ederim.. sabsından dolayıda tabi.:16:
canım ben tesettürlüyüm saçımla fazla oynanam boyarım sadece okadar.
ama benim 17 ve 13 yaşlarında 2 kızım var . onlar için bakıyorum sürekli .
epilosyon zamanlarınıda uygulamaya başladım .:)
benim bir sorum var . ayın haleriyle ilgili malum bu onuda araştırmacı kişilik sensin .:31:
kıl tüy ve saç sorunundan başka . ayın durmunun diyet lerimzile kilo verip vermememizle ilgili halleride varmı ?
eger bunla ilgili durumlarda varsa ayrı bir link açıp ne zaman diyete sarılıp sonuç alabiliriz araştırman söz konusu olabilirmi. ? şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Aycangülümmm dün çok kaşınıyor diye telaş yapmıştım ya bugün saç diplerimi ellediğimde diken dikenlerdi yani yeni saçlar çıkmış bi sürü hemde sanırım ondan çok kaşındılar. Çokkk saol iyiki varsın:16:

yenisaçların hayırlı olsun pixim. benimde kıvırcık sacım bide seyrek. cok yavaş uzuyor. çok kuru. sığır iliği yapmak istiyorum ama memleketimde kuzu kesilir hep. onun iliği olur mu? sen ilikle mi yaptın bakımını? yardımcı olurmusun?şimdiden tşk ederim. aslında deneyimini yazan herkese teşekkür ederim.:16:

selam aycangül .
canım açtıgın linkler için vede sürekli sorulara yanıt verdigin için çok teşekür ederim.. sabsından dolayıda tabi.:16:
benim bir sorum var . ayın haleriyle ilgili malum bu onuda araştırmacı kişilik sensin .:31:
kıl tüy ve saç sorunundan başka . ayın durmunun diyet lerimzile kilo verip vermememizle ilgili halleride varmı ?
eger bunla ilgili durumlarda varsa ayrı bir link açıp ne zaman diyete sarılıp sonuç alabiliriz araştırman söz konusu olabilirmi. ? şimdiden teşekkürler.

zaten tarihlerin altında protein günü karbonhidrat günü yağ günleri gibi ayrımlar mevcut..o günlerde o besin gruplarından az yiyerek ve ayın küçülen fazında daha iyi kilo verebiliyoruz. büyüyen ay fazında su içsek yarıyor.

selam aycangül .

dönemleri ilk sayfada kırmızı renkle belirterek yazıyorum zaten..
diğer kısmıda kitty_n anlatmış..
bu kadarına zor yetişiyorum zaten canım ona da ayrı başlık açarsam ne olur benim halim :(

zaten tarihlerin altında protein günü karbonhidrat günü yağ günleri gibi ayrımlar mevcut..o günlerde o besin gruplarından az yiyerek ve ayın küçülen fazında daha iyi kilo verebiliyoruz. büyüyen ay fazında su içsek yarıyor.
okudum ama o besinler yenecekmi yoksa yenmeyecekmi tam anlamdım .ondan sordum birazda .

dönemleri ilk sayfada kırmızı renkle belirterek yazıyorum zaten..
diğer kısmıda kitty_n anlatmış..
bu kadarına zor yetişiyorum zaten canım ona da ayrı başlık açarsam ne olur benim halim :(

teşekkürler...
ARKADAŞLAR ARALIK AYI BAKIM TARİHLERİ :

24 Aralık 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz. deyim yerindeyse su içsek yarayacak.. yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
09 Ocak 2012 gerçekleşecek olan dolunaya kadar..(bir yıl daha bitmiş göz açıp kapayana kadar :(
09 Ocaktan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)

Son düzenleme:
yenisaçların hayırlı olsun pixim. benimde kıvırcık sacım bide seyrek. cok yavaş uzuyor. çok kuru. sığır iliği yapmak istiyorum ama memleketimde kuzu kesilir hep. onun iliği olur mu? sen ilikle mi yaptın bakımını? yardımcı olurmusun?şimdiden tşk ederim. aslında deneyimini yazan herkese teşekkür ederim.:16:

canım ben sinamekili bakımıma ekstra olarak çörek otu yağı kattım. Ama yakında başka birşeye başlıcam ondan daha güzel sonuç alacağımı düşünüyorum yine yazarım buraya sonuçları görmeye başlayınca. İnşallah sende en yakın zamanda yeni saçlarına merhaba dersin:34:

okudum ama o besinler yenecekmi yoksa yenmeyecekmi tam anlamdım .ondan sordum birazda .

örneğin karbonhidrat günlerinde karbonhidrat 2 kat etkilidir,özellikle büyüye ay fazında.
karbonhidrat gününde yediğimiz 1 dilim ekmek 2 dilim yemiş kadar etki edecektir.
bu durumda karbonhidrat günlerinde ekmeği mümkün olduğunca az tüketmek gerekir.

birde farklı açıdan örneklendireyim.
vitamin ve protein eksiğimiz varsa; özellikle vitamin-protein günlerinde meyve ve protein içerikli beslenmeliyiz.

haydi bakalım benden anlatması sizden değerlendirmesi;)

Back