• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

benım 22.52ydı baslama saatim ama hürremimle sülümanıma öle bi dalmışımkii 23.34te basladım poşete sardım kafamada geçirdim şapkayı keloğlan gibi dolaşıyorum :9: bende kolay suruldugunu farkettım vee benım sacım cıdden uzamıs herzamankı oranlarda koydum herseyı ama yetmedı :9: bu arada bakımım, tatlı bademyagı, hınt yagı ve bemıksti :61:

Ben de aynı durumdayım. 22.35 di. 22.45 gibi başladım. Sonra poşet sardım ama poşet ensemi rahatsız etti. Poşeti çıkartıp streç film sardım ama oda poşet kadar sıkı sarmadı. Üstüne de bere giydim. Sabaha kadar başımdan kaymadan durur mu bilemiyorum. Daha önceden hep 1,5 - 2 saat kadar beklerdim.

Bende genelde birkaç sat bekletirdim. Yatarsam eğer yastığa kılıf geçiricem nolur nolmaz diye yada oturup ders çalışırsam 5 gibi duş alıp öyle yatıcam. Ben streç yaptım bere taktım üstünede üşütmiyim diye.

benım 22.52ydı baslama saatim ama hürremimle sülümanıma öle bi dalmışımkii 23.34te basladım poşete sardım kafamada geçirdim şapkayı keloğlan gibi dolaşıyorum :9: bende kolay suruldugunu farkettım vee benım sacım cıdden uzamıs herzamankı oranlarda koydum herseyı ama yetmedı :9: bu arada bakımım, tatlı bademyagı, hınt yagı ve bemıksti :61:

Bende kuzey-güneye dalmışım bi baktım saat geçiyor allahdan karışımı başlamadan hazırlayıp koymuştum köşeye yoksa bende geç saate kalıcaktım:9:

hayırlı olsun hepimize,yarın büyük merakla bakacağım bu sayfaya :)

kızlae streç çok rahat oluyor ve aslında çok da sıkı sarıyor.ben üstüne incecik bir havlu da saıyorum.sonra kapişonlu birşey giyip rahatça uyuyorum.
birde yastığımın üstüne yumuşak bir havlu örtüyorum,çok rahat oluyor..aklınızda bulunsun :)
ben artık yarın akşam saatlerinde yıkarım.öğlen saatlerinden sonra da güzel bir zaman var,onuda içine alsın :)

hepimize şifa olsun,umut ettiğimiz gibi olsun :)

kızlae streç çok rahat oluyor ve aslında çok da sıkı sarıyor.ben üstüne incecik bir havlu da saıyorum.sonra kapişonlu birşey giyip rahatça uyuyorum.
birde yastığımın üstüne yumuşak bir havlu örtüyorum,çok rahat oluyor..aklınızda bulunsun :)
ben artık yarın akşam saatlerinde yıkarım.öğlen saatlerinden sonra da güzel bir zaman var,onuda içine alsın :)

inşaallahh AYcangülüüüm yarın benımde ısım yok beklerım aksama kadar ozaman tum guzel zamanları içine alsınn saççıklarımız :61:
Bende kuzey-güneye dalmışım bi baktım saat geçiyor allahdan karışımı başlamadan hazırlayıp koymuştum köşeye yoksa bende geç saate kalıcaktım:9:

bu dızılerr bızı bızdenn alıoo pixiim :9: sınameki yapsaydım baya uzun surmus olcaktı yag karısımı yapıverdım hemencık gazamız mubarek olaa :12:

Bende yaptımmm karışıma bal ve zeytinyağı da ekledim . Şimdiden parladı saçlarım . Yarın öğleden sonra yıkarım artık . Durulama suyuna da elma sirkesi attım mı tamamdır bu iş :16:

aycangül canım yarın yani 29 u saç boyayabiliyoruz demi?
gece 00.45 e kadar yanlış anlamadıysam saçlarımı boyatayım öğlenden sonra , bu saat meselesi aklımı karıştırdı
lütfen kızma aranıza yeni katıldım anlayamadım

Ben öğlen saatlerini kaçırıcam malesef derse gitmem gerekiyor :(
12ye kadar durur bnmde saçımda yıkadığımda da pırıl pırıl olucaklar inşallahhh:16:

inşaallahh AYcangülüüüm yarın benımde ısım yok beklerım aksama kadar ozaman tum guzel zamanları içine alsınn saççıklarımız :61:

bu dızılerr bızı bızdenn alıoo pixiim :9: sınameki yapsaydım baya uzun surmus olcaktı yag karısımı yapıverdım hemencık gazamız mubarek olaa :12:

valla minnağım haklısın bende sinamekime baya yağ kattım bu sefer dipten uca sürdüm birde. dediğin gibi gazamız mübarek olaa :)

Son düzenleme:
aycangül canım yarın yani 29 u saç boyayabiliyoruz demi?
gece 00.45 e kadar yanlış anlamadıysam saçlarımı boyatayım öğlenden sonra , bu saat meselesi aklımı karıştırdı
lütfen kızma aranıza yeni katıldım anlayamadım

29 aralık 00:45 e kadar demişim.şu an 29 aralık oldu tarih.yani boya zamanı geçti.bugün boyatabilirdin.
yeniyıl için boyatmak istiyorsan boya günü değil ama 31 aralık öğleden sonra boyayabilirsin.önceki günlerden daha iyi olur en azından..

29 aralık 00:45 e kadar demişim.şu an 29 aralık oldu tarih.yani boya zamanı geçti.bugün boyatabilirdin.
yeniyıl için boyatmak istiyorsan boya günü değil ama 31 aralık öğleden sonra boyayabilirsin.önceki günlerden daha iyi olur en azından..

:14:memlekete izine geldik kuaförum burda kaç gündür bakamadım burayada. aklımda 29 u dahil diye kalmış reglimde bitmiş olacak diye sevinmiştim:14:. 29 aralık 00.45 i görünce o andaki şokla sorduğum soruya bak:17:

hem yeni yıl hemde verdiğin tarihe uymak adına bu kadar beklemiştim.bu emeğine karşılık tarihi kaçırdığım için senden özür diliyorum,kendimden nefret ediyorum:14:
31 öğleden sonra boyatmak istemiyorum uygun olmadığı için.
en yakın ne zaman boya günü aycangül:17: izin bitmeden umarım denk gelir boyatabilirim.bu arada beni dövebilirsin tmm:43:

minnaağğım görüşemiyoruz en zamandır, yarasın kuzum bakımların :16::16:

ben de yaptım canım, iliğe başladım. ama herkesin dediği kadar vıcık vıcık yağ olmadı,acaba suyu mu çok koydum ki :26:
ilik suda erittim,süzdüm, içine menekşe yağı damlattım baya, yarım kapak kadar çörekotu yağı bir de bepanthene,bemiks,evigen ampuller.
sabah kalktığımda açtım streci, saçlarım kupkuruydu, öyle yağlanmamış sanki, çok mu emmiş acaba naapmış :27: yıkarken de çok zorlanmadım, hatta tararken çok dökülmedi de saçım...
canııııııımmm iyi ki varsın bakım perimiz,bakımlar hepimize yarasın inşşş...

ben topiğe bakmadan 11 gibi yıkadım saçımı :17: keşke girip bi baksaydım ah kafam :22: şuanda kendi haline bıraktım kurutmadım bile, normalde kendi haline bırakınca kabarık kabarık olurdu şimdi uysallar baya :nazar: yumuşacıklar mis gibi kokuyolar :8: aycanım sen harikasın meleğimizsin bizim :13:

paytaaam koalaaammm :16: ayrı düştük bu aralar vallaa yarasın yılın son bakımıı :16: ocakta baslıcaam genee sınamekıyee sen iliğemi başladın ballı lokmam

sorma cancazım yaa, o kadr döküldü ki.. aycangül kılıça söylerken gördüm, çok döküldü fln demişti aycangül de iliğe başla demişti.
bende ondan esinlenerek başladım. inş saçlarım çıkar tekrar. uzamasnda bi sorun yok gibi, bikaç sayfa geride kılıç sinamekili bir kür yazdı gördün mü onu, ilik yapayım bi süre çıkar insallah da çıkanları uzatmak için onu yapayım diye düşündüm ben de... bakalım tatlımm tatlıım inşş yarasınn bakımlarımızz :16:

Aycangülüm saçlarımı 15:30 gibi yıkadım daha fazla dayanamadım çünkü kaşınmaya başladılar. Parlak daha dolgun ve daha yumuşaklar sanki çokk teşekkürlerr:16:

dün gece sabaha kadar olan bakımı yaptım
ama sabaha kadar bekletemedim o şekilde yatması zor oluyo
sabaha karşı 5 de yıkadım
aslında tercihimi yağlı ampüllü bakımdan ziyade daha yoğun bi bakımdan kullansam yatabilirdim
ama resmen vıcık vıcıktı kafam
bi gün öncesinde saçlarımı açıp boyadım sertti haliyle
sabahsa saçlarım yumuşak ve epey bi parlak bi de fön çekilmiş gibi dümdüz
teşekkürler aycanım:16:

sorma cancazım yaa, o kadr döküldü ki.. aycangül kılıça söylerken gördüm, çok döküldü fln demişti aycangül de iliğe başla demişti.
bende ondan esinlenerek başladım. inş saçlarım çıkar tekrar. uzamasnda bi sorun yok gibi, bikaç sayfa geride kılıç sinamekili bir kür yazdı gördün mü onu, ilik yapayım bi süre çıkar insallah da çıkanları uzatmak için onu yapayım diye düşündüm ben de... bakalım tatlımm tatlıım inşş yarasınn bakımlarımızz :16:

sımdı okudummm paytaaam bomba bi küre benzıyoo ama hafta 1 yaparken bile şu baş ağrısını yaşıyorum hergun yapınca telef olurum heralde :9: bıde ben sacımı kurutmuyorum cunku kendı halınde kurudugunda saclarım bukle bukle oluyo ama fonle kuruttugumda kendinden geçmiş bi hal alıyoo bide onu yatıstırmasıyla ugrasıyorum :1: dokulmeyı bı durdur bakalım koalacık gerısını getırırız evelllallah bizdeen kaççmaaazz :23: bende artık yıkım bakalım ne alemde saçlarım :61:

bende yaptım sabaha kadar o şaçla yattım yataktan eşim tarafından kovulacaktım valla nasıl dalga geçiyor benimle :1::1:

bende sinameki kürüne devem ediyorum içine ekstradan yılan yağı koyuyorum şuan için gözle görülür uzama yok bakalım sabırlıyım :16:

AYcangüüüülll sen ay perisi falan mısın yoksaa :9: yumuşaklığı ayrı bi güzel ama en dikatimi çekeen 3-5 tel dışınnda hiiç dökülme olmadıı normalınde 6 saat beklettıgımde bıle suankınden daha fazla dokulurdu saçııımmmm sımdı 16-17 saat kadar beklettım maşallahı var :9: Seniii çooookkk seviiyoooruuumm bennnn Ayperiim :69: :54:

bende yaptım sabaha kadar o şaçla yattım yataktan eşim tarafından kovulacaktım valla nasıl dalga geçiyor benimle :1::1:

bende sinameki kürüne devem ediyorum içine ekstradan yılan yağı koyuyorum şuan için gözle görülür uzama yok bakalım sabırlıyım :16:

Benim de eşim kokudan rahatsız oldu. Ama koku beni fazla etkilemiyor.

Aycangül saçlarım çok güzel oldu, tekrar teşekkür ederim. :) :) :)

Son düzenleme:
Back