• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Sinamekili bakımı yapmayı düşünüyorum bu akşamki saatlerde, ama sabaha kadar bekletmek istemiyorum, çok bekleyince biraz saç döküyor bende, sabaha kadar kalmasa nasıl olur ki? :26: Herkesin ne çok mazereeti var değil mi ?:5:

sen bilirsin :)

evet ampuller kaçar tane kırılmalı? Bu akşama yetişmez bu kür malzemelerim eksik, bir dahaki sefere başlayaçağım buna... Nedense hoşuma gitti.
Kür kuru saça ve saç diplerine mi uygulanıyor?

muhtemelen kuru saca ve dipleredir..

Sinamekili bakımı yapmayı düşünüyorum bu akşamki saatlerde, ama sabaha kadar bekletmek istemiyorum, çok bekleyince biraz saç döküyor bende, sabaha kadar kalmasa nasıl olur ki? :26: Herkesin ne çok mazereeti var değil mi ?:5:

valla maşallah hepinize, ne guzel bakımlar yapıyosunuz ya, bana o kadar zor geliyor ki, cok mu tembellestim, kendimi mi bıraktım iyice bilemedim .. gerci burda malzeme temini de zor ama gene de ugrasmak da kolay degil hakikaten, insaallah hepiniz emeklerinizin sonucunda mutlu olursunuz..
aslında benim saclarımın da ciddi bakıma ihtiyacı var, zayıf, ince telli ve dalgalı, yıllardır omuz hizasına kadar bile uzatamıyorum cunku enseyi gecti mi uclar resmen düğüm oluyo ama ufak tefek değil , bildiğiniz düğüm tarakla açmak için yarısnı yolmak gerekiyor, hatta gecen yıl kestirmek istediğim kuafor kendisi taramak istemedi bana verdi taragı .. ustune bir de ben sacımın rengini acıcam vs diye internetten okuyup gidip peroksit aldım , onu da en guclu olanı alıp vaktinde yıkamayı da unutunca iyice yandı saclarım , kestirdim haliyle ama alt yarısı hala hasarlı, su anki halinden daha kısa olmasını istemedigimden de bekliyorum mecburen. hızlı uzatacak cozumler cok iyi olur bana da ama yağlı bakımlar, sinameki kurleri su an yapamam belki sonra. su kesim olayına girmek istiyorum bu sefer. kendim kesebilir miyim dersiniz? kuafore gidemem, kesim gunu cmts idi sanırım hafta içi olsa bi arkadasıma giderdim ama haftasonu esi coluk cocugu var olmaz, benim elim de hiç yatkın degildir boyle seylere, ama sole duz tarayıp ucundan yarım cm falan alsam yani yamuk bile olsa anlasılmayacak kadar, uzamasına faydası olur mu dersiniz? yoksa ille de bi kaç cm kesmek mi gerek?

yarım cm bile yeterli canım..
aslında 10 günde bir uygun bir yağ ile bakım yapsan o düğümlenme olmaz..tecrübe ettim :)

yapısından kaynaklanmıyorsa yani son kesitirmenden bu yana yavaş uzuyorsa, işe uygun günlerde saçlarını yarım cm bile olsa kestirmekle başlamanı tavsiye ederim:)
inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)

evett..yılın son günü :)

Aycangül saçım öyle çokk zor uzuyorki 1 cmi bile çok zor görüyor :( sen öyle diyorsan saçlarımı kesim günü mutlaka kestircemmm :) bu ay insallah 2-3 cm uzarda yaza kadar istediğim gibi saçalara sahip olurum:21:

ben haftada bir gün mecit efendi saç bakım yağına biraz yılan yağı ekleyip bakım yapıyorum... bir gün de ya sarımsak ve zeytinyağı ile ya da zeytinyağı yumurta karışımı ile bakım yapıyorum saçlarıma... kesinlikle tavsiye ederim kızlar.. saçlarım hem yumuşacık oldu hem de pırıl pırıl oldu ve inanılmaz hızlı uzamaya başladı. tavsiye ederim deneyin pişman olmazsınız

bu bölümde başlık açmış bir arkadaş,bi zahmet bakıver :47:

canım ben sığır iliği saç çıkarma yöntemi olarak bildiğimden "saç uzatma yöntemleri"nin altına bakmamıştım, özür dileriim kızma lütfen :18:
ayrıca saati de misafir geleceği için sormuştum,kışkışlarım ben de artık napiiim,sen bizim için çalışıyorsun biliyorum, noolur sorularımız yüüznden yok saat maat deme, ağlarım bak:14:

merhaba aycangül, en sonunda seni meşhur edeceğim..haber saldım her yana:) ellerimizde kürler saatin gelmesini bekliyoruz:)

sormak istediğim bir soru var sana:
verdiğin tarihte saçlarımı uçlardan kendim kesmek istiyorum. kuru halde kesilmezmiş. ıslak kesmek yerine güzelce yağlayıp öyle kesmek istiyorum uygun mudur yoksa illa ıslak mı kesmek gerek?

şimdiden teşekkürler:)

22:52 başlama saati midir, acep? saat 8 gibi sürüp 22:52 de kafamda olmuş olsa olmaz mı? o saatte çok uykum geliyor ya üşenip vazgeçersem?? :17: o da senin sorunun dediğinizi duyar gibiyim :14:

aralığa baktığımda tam 3-4 arasında olduğumu farkedip üzülmüştüm ki tam 3 ve 4 içim aynı saat verilmiş :) en ideal vakitte miyim yani şimdi ben ,(A) 1 saat 34 dk sonra saçlarıma güzelce bi bakım yapıyım ben :) :8::17::17:

Ben bakımı yaptım saçları da sardım sabaha kadar bekliyecem

Kızlar bir şey soracam kirpiklerede sürebilirmiyim?sinamekili kürü bilen var mı?

Benmde 22.35di ama dalmışım saatin farkında varmadım tv izlerken 22.40-45 gibi başlayabildim şimdide bitirdim sardım bi güzel oturuyorum.
Bu sefer sinamekimin içine birkaç şey daha karıştırdım. Şifalar olsun hepimize, upuzun ve gür olsun saçlarımızz:16:

Benim sorunum da saç dökülmesi. Ben de sarımsaklı zeytinyağı sürdüm kafama. Ya bu kür sabaha kadar durursa saçlarım da aşırı derece koku olur değil mi?

herkes yaptı mı bakımları :) ne farkettim bu gece,aycangül de beni doğrular mı bilemiyorum ama, bu gece ben bakımımı daha rahat sürebildim.. yani genelde hangi bakımı sürersem süreyim saçım dolaşır,bakım ürünü hep az gelirdi saçım emmezdi tam,şimdi tam geldi,hatta asla yapamadığım bakımdan sonra saçımı taramaktır,o bile rahat oldu :) şimdi sardım poşete sabaha kadar yıkamiycam :) hepimize şifa olsun kızlar uzuunnn upuzunnn gür ve sağlıklı saçlara kavuşalımmmm :16:

Benmde 22.35di ama dalmışım saatin farkında varmadım tv izlerken 22.40-45 gibi başlayabildim şimdide bitirdim sardım bi güzel oturuyorum.
Bu sefer sinamekimin içine birkaç şey daha karıştırdım. Şifalar olsun hepimize, upuzun ve gür olsun saçlarımızz:16:

Ben de aynı durumdayım. 22.35 di. 22.45 gibi başladım. Sonra poşet sardım ama poşet ensemi rahatsız etti. Poşeti çıkartıp streç film sardım ama oda poşet kadar sıkı sarmadı. Üstüne de bere giydim. Sabaha kadar başımdan kaymadan durur mu bilemiyorum. Daha önceden hep 1,5 - 2 saat kadar beklerdim.

Back