Ben de aynı durumdayım. 22.35 di. 22.45 gibi başladım. Sonra poşet sardım ama poşet ensemi rahatsız etti. Poşeti çıkartıp streç film sardım ama oda poşet kadar sıkı sarmadı. Üstüne de bere giydim. Sabaha kadar başımdan kaymadan durur mu bilemiyorum. Daha önceden hep 1,5 - 2 saat kadar beklerdim.
benım 22.52ydı baslama saatim ama hürremimle sülümanıma öle bi dalmışımkii 23.34te basladım poşete sardım kafamada geçirdim şapkayı keloğlan gibi dolaşıyorumbende kolay suruldugunu farkettım vee benım sacım cıdden uzamıs herzamankı oranlarda koydum herseyı ama yetmedı bu arada bakımım, tatlı bademyagı, hınt yagı ve bemıksti
hayırlı olsun hepimize,yarın büyük merakla bakacağım bu sayfaya :)
kızlae streç çok rahat oluyor ve aslında çok da sıkı sarıyor.ben üstüne incecik bir havlu da saıyorum.sonra kapişonlu birşey giyip rahatça uyuyorum.
birde yastığımın üstüne yumuşak bir havlu örtüyorum,çok rahat oluyor..aklınızda bulunsun :)
ben artık yarın akşam saatlerinde yıkarım.öğlen saatlerinden sonra da güzel bir zaman var,onuda içine alsın :)
hepimize şifa olsun,umut ettiğimiz gibi olsun :)
Bende kuzey-güneye dalmışım bi baktım saat geçiyor allahdan karışımı başlamadan hazırlayıp koymuştum köşeye yoksa bende geç saate kalıcaktım
kızlae streç çok rahat oluyor ve aslında çok da sıkı sarıyor.ben üstüne incecik bir havlu da saıyorum.sonra kapişonlu birşey giyip rahatça uyuyorum.
birde yastığımın üstüne yumuşak bir havlu örtüyorum,çok rahat oluyor..aklınızda bulunsun :)
ben artık yarın akşam saatlerinde yıkarım.öğlen saatlerinden sonra da güzel bir zaman var,onuda içine alsın :)
inşaallahh AYcangülüüüm yarın benımde ısım yok beklerım aksama kadar ozaman tum guzel zamanları içine alsınn saççıklarımız
bu dızılerr bızı bızdenn alıoo pixiimsınameki yapsaydım baya uzun surmus olcaktı yag karısımı yapıverdım hemencık gazamız mubarek olaa
aycangül canım yarın yani 29 u saç boyayabiliyoruz demi?
gece 00.45 e kadar yanlış anlamadıysam saçlarımı boyatayım öğlenden sonra , bu saat meselesi aklımı karıştırdı
lütfen kızma aranıza yeni katıldım anlayamadım
29 aralık 00:45 e kadar demişim.şu an 29 aralık oldu tarih.yani boya zamanı geçti.bugün boyatabilirdin.
yeniyıl için boyatmak istiyorsan boya günü değil ama 31 aralık öğleden sonra boyayabilirsin.önceki günlerden daha iyi olur en azından..
benım 22.52ydı baslama saatim ama hürremimle sülümanıma öle bi dalmışımkii 23.34te basladım poşete sardım kafamada geçirdim şapkayı keloğlan gibi dolaşıyorumbende kolay suruldugunu farkettım vee benım sacım cıdden uzamıs herzamankı oranlarda koydum herseyı ama yetmedı bu arada bakımım, tatlı bademyagı, hınt yagı ve bemıksti
minnaağğım görüşemiyoruz en zamandır, yarasın kuzum bakımların
paytaaam koalaaammmayrı düştük bu aralar vallaa yarasın yılın son bakımıı ocakta baslıcaam genee sınamekıyee sen iliğemi başladın ballı lokmam
sorma cancazım yaa, o kadr döküldü ki.. aycangül kılıça söylerken gördüm, çok döküldü fln demişti aycangül de iliğe başla demişti.
bende ondan esinlenerek başladım. inş saçlarım çıkar tekrar. uzamasnda bi sorun yok gibi, bikaç sayfa geride kılıç sinamekili bir kür yazdı gördün mü onu, ilik yapayım bi süre çıkar insallah da çıkanları uzatmak için onu yapayım diye düşündüm ben de... bakalım tatlımm tatlıım inşş yarasınn bakımlarımızz
bende yaptım sabaha kadar o şaçla yattım yataktan eşim tarafından kovulacaktım valla nasıl dalga geçiyor benimle
bende sinameki kürüne devem ediyorum içine ekstradan yılan yağı koyuyorum şuan için gözle görülür uzama yok bakalım sabırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?