3haftadir bakim falan yapmiyorum ara verdim ve saclarim gercekten uzadii
tsk aycangulum
için rahat olsun canım :)
ben geçen yıl 10 gün üst üste yaptım.
ayrıca bazı kürler okumuştum burada ilk hafta hergün,ikinci hafta gün aşırı .. şeklinde devam eden.
bunu tasvip etmiyorum tabi ama 3 gün sonra yeniden bakım yapmanın kötü bir sonucu olmayacağını anlatmak istiyorum.
yine de tercih senin :)
Bende öyle bir bakım hatılıyorum
10 gr sinameki veya entele
1 şişe badem yağı
1 şişe yılan yağı
1 şişe ısırgan otu yağı
1 şişe susam yağı
1 litre elma sirkesi
Evigen bepanthene bemiks
Sirkeye istediğiniz ot eklenir,( sinameki, entele vs artık her ne ise) birlikte kaynatılır, sirke yarıya indikten sonra ateşten alınıp ılınması beklenir. Ilındıktan sonra süzülür yağlar ve ampuller eklenir.
1.hafta hergün
2 .hafta 2 günde bir
3. haftada haftada 2 kez uygulanır...
Karışım bir kere hazırlanıp kür bitene kadar kullanılıyordu...
aycangülcüm yarın akşam için verdiğin saatler de mi saç bakımımızı yapmalıyız yoksa o saatten 1 saat önce felan olsa aynı etki olur mu ?
Ne işe yarıyor , kuru saça mı uygulanıyor, ne kadar bekletiliyor? bir kere hazırlanıp kullanılabilmesi güzel.Şişeler kal ml, aktarlarda farklı boyutlarda olabilir diye soruyorum.
evet buna benzer birşeydi balığım.sirke ve enteleyi hatırladım.
Saç uzatmak için kullanılan bir formüldü bu ama içinde entele kelimesi geçtiği için kullanmadım canım, entele benim tercih edebileceğim bir şey bir şey değil çünkü, sinameki olarakda kkontesin verdiği tarifi kullanıyorum buna henüz sıra gelmedi... Bunun dışında şişeler 50 ml, bekleme süresi 2-4 saat...
28 Aralık 2011 için hazırlamış olduğum bakım saatleri aşağıdaki gibidir:
1. ve 2. bölgeler.....22.52 de
3. ve 4. bölgeler.....22.35 te
5. ve 6. bölgeler.....22.20 de
7. ve 8. bölgeler.....22.05 te
9. bölge.....21.51 de saç bakımı yapabilir.
Yaptığınız bakım sabaha kadar saçınızda kalsın.
hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :)
1 şişe badem yağı
1 şişe yılan yağı
1 şişe ısırgan otu yağı
1 şişe susam yağı
1 litre elma sirkesi
Evigen bepanthene bemiks
Sirkeye istediğiniz ot eklenir,( sinameki, entele vs artık her ne ise) birlikte kaynatılır, sirke yarıya indikten sonra ateşten alınıp ılınması beklenir. Ilındıktan sonra süzülür yağlar ve ampuller eklenir.
1.hafta hergün
2 .hafta 2 günde bir
Aycangül verdiğin saatler tam bakıma başlama saatleri mi oluyor? Sonra sabaha kadar kalsın demişsin. O yüzden başlama saati diye düşündüm.
balığım sinameki sende de ayda 4 cm uzama sağlıyor mu?
Canım, geçen sene yaptığımda kür sonunda 4 cm uzadı yani iki aydaAma ben o sıra badem yağı vs koymuyordum içine o yüzden ben kıstas değilim. Şimdi yeniden başladım, geçen gün bir kür yaptım bu sefer orjinal tarife sadık kalacağım, ne kadar uzayacağını hep beraber göreceğiz... Yine saçımın görünmeyen bir yerine kahve kaş boyası ile çizik attım ordan anlayacağım ne kadar uzuyor...
Ölmek var dönmek yok, bu arada bazı durumlardan dolayı inanılmaz vitaminsiz kaldığım için saçlarım döküldü avuç avuç, eski saçlarımın yarısı kaldı ancak, o yüzden biraz saçın beslenmesinide istiyorum bu kür ile...
Şu 2011 bize uğursuz mu geldi nedir Aycangülüm, bir an evvel 2012 olsun istiyorum artık...
şifa olsun hepimize,bende yapıyorum o gün..uzuuuuuuuunnn zamandır bakım yapamıyordum.geçen akşam yaptım,ipek gibi oldu maşallah
aslında bu zamanları kendim deneyecektim ve sonra sizlerle paylaşacaktım.ama paylaşırsam hep birlikte denemiş oluruz ve sonuç daha objektif olur.
birkaç kez daha vereceğim bu şekilde..diğeri ocak 2 olacaktı sanırım,ajandam yanımda değil..
ayrıca şehirler arası dakika farklarını hazırlıyorum bir taraftan,diğer topik için..
sınavlara kim hazırlanıyor peki diye sorma sakın :)
1 şişe badem yağı
1 şişe yılan yağı
1 şişe ısırgan otu yağı
1 şişe susam yağı
1 litre elma sirkesi
Evigen bepanthene bemiks
1.hafta hergün
2 .hafta 2 günde bir
evet canım başlama saati :)
canım sinamekiyi falan boşver o zaman,sığır iliğini kullan da dökülen saçların geri gelsin.bak yine başlık açılmış bu bölüme onunla ilgili.
son yazdığına hiç girmiyorum,açtırma kutuyu :)))
sen bana yazarken bende buraya yazmışım.malum balık burcu..daha istemeden hissedip verir :)))
hem bana öyle peş peşe özel mesaj atma,sistem ağzıma tıkıyor lafımı :)))
28 Aralık 2011 için hazırlamış olduğum bakım saatleri aşağıdaki gibidir:
1. ve 2. bölgeler.....22.52 de
3. ve 4. bölgeler.....22.35 te
5. ve 6. bölgeler.....22.20 de
7. ve 8. bölgeler.....22.05 te
9. bölge.....21.51 de saç bakımı yapabilir.
Yaptığınız bakım sabaha kadar saçınızda kalsın.
sınavlarını da bizim dualarımızla verirsin iinş bu kadar iilik melekliğinden sonra
sorumluluk sizde artık :)
canım başlangıcı biraz daha geç yapsak sorun olmaz değil mi sabaha kadar duracak nasılsa?
saati önemli olmasa niye saat hesabı yapaım
yok size bir daha saat!
en fazla 1o dakika müsade ediyorum.
aycanımgülüm yaaa bu sığır iliğini nasıl yapıcaz, benim de çok fena döküldü saçlarım bu sıra :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?