Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Bende öyle bir bakım hatılıyorum

10 gr sinameki veya entele
1 şişe badem yağı
1 şişe yılan yağı
1 şişe ısırgan otu yağı
1 şişe susam yağı
1 litre elma sirkesi
Evigen bepanthene bemiks

Sirkeye istediğiniz ot eklenir,( sinameki, entele vs artık her ne ise) birlikte kaynatılır, sirke yarıya indikten sonra ateşten alınıp ılınması beklenir. Ilındıktan sonra süzülür yağlar ve ampuller eklenir.
1.hafta hergün
2 .hafta 2 günde bir
3. haftada haftada 2 kez uygulanır...

Karışım bir kere hazırlanıp kür bitene kadar kullanılıyordu...

Ne işe yarıyor , kuru saça mı uygulanıyor, ne kadar bekletiliyor? bir kere hazırlanıp kullanılabilmesi güzel.Şişeler kal ml, aktarlarda farklı boyutlarda olabilir diye soruyorum.

aycangülcüm yarın akşam için verdiğin saatler de mi saç bakımımızı yapmalıyız yoksa o saatten 1 saat önce felan olsa aynı etki olur mu ?

evet buna benzer birşeydi balığım.sirke ve enteleyi hatırladım.

Ne işe yarıyor , kuru saça mı uygulanıyor, ne kadar bekletiliyor? bir kere hazırlanıp kullanılabilmesi güzel.Şişeler kal ml, aktarlarda farklı boyutlarda olabilir diye soruyorum.

Saç uzatmak için kullanılan bir formüldü bu ama içinde entele kelimesi geçtiği için kullanmadım canım, entele benim tercih edebileceğim bir şey bir şey değil çünkü, sinameki olarakda kkontesin verdiği tarifi kullanıyorum buna henüz sıra gelmedi... Bunun dışında şişeler 50 ml, bekleme süresi 2-4 saat...

evet buna benzer birşeydi balığım.sirke ve enteleyi hatırladım.

Son düzenleme:

balığım sinameki sende de ayda 4 cm uzama sağlıyor mu?

Aycangül verdiğin saatler tam bakıma başlama saatleri mi oluyor? Sonra sabaha kadar kalsın demişsin. O yüzden başlama saati diye düşündüm.

Ben birkaç sene önce kullandım enteleyi. O sinamekiden daha çok uzatıyordu hatta benim saçımı. ama zararlı zehirli falan diye yazılar okudum bir keresinde de aktar ben sana satıyorum ama sorumluluk senin gibi şeyler söyledi bıraktım kullanmayı. Birde benm saç derimde çok sivilce gibi kabarcıklar yapmıştı korkmuştum o zaman. Sinamekiyide sirkeli hiç duymamışdım denesem mi diye düşünmeden edemedim açıkcası şimdi :26:
Birde siz hiç çam yağı kullandınız mı?? Ya ben kullanmaya başladım yarın ama onu mu yapsam sinamekiyi mi karar veremiyorum yada sinamekiye karıştırsam mı diye düşünceler içerisindeyim:44:

balığım sinameki sende de ayda 4 cm uzama sağlıyor mu?

Canım, geçen sene yaptığımda kür sonunda 4 cm uzadı yani iki ayda Ama ben o sıra badem yağı vs koymuyordum içine o yüzden ben kıstas değilim. Şimdi yeniden başladım, geçen gün bir kür yaptım bu sefer orjinal tarife sadık kalacağım, ne kadar uzayacağını hep beraber göreceğiz... Yine saçımın görünmeyen bir yerine kahve kaş boyası ile çizik attım ordan anlayacağım ne kadar uzuyor...

Ölmek var dönmek yok, bu arada bazı durumlardan dolayı inanılmaz vitaminsiz kaldığım için saçlarım döküldü avuç avuç, eski saçlarımın yarısı kaldı ancak, o yüzden biraz saçın beslenmesinide istiyorum bu kür ile...

Şu 2011 bize uğursuz mu geldi nedir Aycangülüm, bir an evvel 2012 olsun istiyorum artık...

canım sinamekiyi falan boşver o zaman,sığır iliğini kullan da dökülen saçların geri gelsin.bak yine başlık açılmış bu bölüme onunla ilgili.
son yazdığına hiç girmiyorum,açtırma kutuyu :)))

sen bana yazarken bende buraya yazmışım.malum balık burcu..daha istemeden hissedip verir :)))
hem bana öyle peş peşe özel mesaj atma,sistem ağzıma tıkıyor lafımı :)))

Son düzenleme:
mrb kızlar ben de bu başlığı yeni takip etmeye başladım. benim saçlarım acaip dökülüyor. bana bir kür önerebilir misiniz? bu akşam ben de aycangül'ün verdiği saatte başlayayım uygulamaya.

sınavlarını da bizim dualarımızla verirsin iinş bu kadar iilik melekliğinden sonra

bu kür çok ilginçmiş, ilk defa duyuyorum. aslında yapabiliri ama bepanthene,bemiks ve evigen kaçar ampul kırılmalı?
saçlarım çok dökülüyor bir faydası olur mu ki??

evet canım başlama saati :)

canım başlangıcı biraz daha geç yapsak sorun olmaz değil mi sabaha kadar duracak nasılsa?

aycanımgülüm yaaa bu sığır iliğini nasıl yapıcaz, benim de çok fena döküldü saçlarım bu sıra :26:

Sinamekili bakımı yapmayı düşünüyorum bu akşamki saatlerde, ama sabaha kadar bekletmek istemiyorum, çok bekleyince biraz saç döküyor bende, sabaha kadar kalmasa nasıl olur ki? :26: Herkesin ne çok mazereeti var değil mi ?

evet ampuller kaçar tane kırılmalı? Bu akşama yetişmez bu kür malzemelerim eksik, bir dahaki sefere başlayaçağım buna... Nedense hoşuma gitti.
Kür kuru saça ve saç diplerine mi uygulanıyor?

valla maşallah hepinize, ne guzel bakımlar yapıyosunuz ya, bana o kadar zor geliyor ki, cok mu tembellestim, kendimi mi bıraktım iyice bilemedim .. gerci burda malzeme temini de zor ama gene de ugrasmak da kolay degil hakikaten, insaallah hepiniz emeklerinizin sonucunda mutlu olursunuz..
aslında benim saclarımın da ciddi bakıma ihtiyacı var, zayıf, ince telli ve dalgalı, yıllardır omuz hizasına kadar bile uzatamıyorum cunku enseyi gecti mi uclar resmen düğüm oluyo ama ufak tefek değil , bildiğiniz düğüm tarakla açmak için yarısnı yolmak gerekiyor, hatta gecen yıl kestirmek istediğim kuafor kendisi taramak istemedi bana verdi taragı .. ustune bir de ben sacımın rengini acıcam vs diye internetten okuyup gidip peroksit aldım , onu da en guclu olanı alıp vaktinde yıkamayı da unutunca iyice yandı saclarım , kestirdim haliyle ama alt yarısı hala hasarlı, su anki halinden daha kısa olmasını istemedigimden de bekliyorum mecburen. hızlı uzatacak cozumler cok iyi olur bana da ama yağlı bakımlar, sinameki kurleri su an yapamam belki sonra. su kesim olayına girmek istiyorum bu sefer. kendim kesebilir miyim dersiniz? kuafore gidemem, kesim gunu cmts idi sanırım hafta içi olsa bi arkadasıma giderdim ama haftasonu esi coluk cocugu var olmaz, benim elim de hiç yatkın degildir boyle seylere, ama sole duz tarayıp ucundan yarım cm falan alsam yani yamuk bile olsa anlasılmayacak kadar, uzamasına faydası olur mu dersiniz? yoksa ille de bi kaç cm kesmek mi gerek?

bu bölümde başlık açmış bir arkadaş,bi zahmet bakıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…