Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangüle sormuşsunuz ama..aycangül ilk sayfada tarihleri sürekli güncelliyor.orada saç kesim günü uygun,boya için uygun v.s. yazıyor

Saç kesimi için en uygun tarihi hangisidir bekliyorum bekliyorum hep saç kesimi için uygun dğil yazılarını görüorum tarihlerde Merak ettimm :) Aycangül cevap verir misin

bence denenebilir canım :) mecburiyetle karışık bir deney olur :)

Saç kesimi için en uygun tarihi hangisidir bekliyorum bekliyorum hep saç kesimi için uygun dğil yazılarını görüorum tarihlerde Merak ettimm :) Aycangül cevap verir misin

ekledim canım,üzülme sen :)

ellerine sağlık aycangülüm seviyorum seni bitanesin ..ayrıca ne kadann sevindm 26dan tee 29a kadar bakım günü yazmışsın yeahh canımmm

hay allah razı olsun senden,hep takipteyiz birçok kişinin iyi dualarını alıyorsun allah herşeyi gönlüne göre versin seni seviyorum.

amin canım,hepimizin inşallah:)
benden de sana kucak dolusu sevgi :)

ellerine sağlık aycangülüm seviyorum seni bitanesin ..ayrıca ne kadann sevindm 26dan tee 29a kadar bakım günü yazmışsın yeahh canımmm

amin diyeceğim bu cümleye zevkle..çünkü cidden sol elimde,baş parmakta tedavi edilemeyen bir rahatsızlık var :)))
seni de seviyorum tabi :)

canııııııııımm taaa yılbaşına kadar yazmışsın, hatta 3 ocak...
çok teşekkür ederizz bakım perisi
seviyoruz çok seni

senideeeeeee:)))

arkadaşlar ilk sayfaya alışık olmadığınız farklı bir bakım günü önereceğim :)
muhtemelen bu akşam eklerim :)

arkadaşlar ilk sayfaya alışık olmadığınız farklı bir bakım günü önereceğim :)
muhtemelen bu akşam eklerim :)

Canım ben daha bugün yapmıştım, 28inde de yapıyım mı saatde vermişin kaçırmak istemem açıkcası :) Ama 2 günde çok yükleme olurmu acaba saçlar için?

Canım ben daha bugün yapmıştım, 28inde de yapıyım mı saatde vermişin kaçırmak istemem açıkcası :) Ama 2 günde çok yükleme olurmu acaba saçlar için?

için rahat olsun canım :)
ben geçen yıl 10 gün üst üste yaptım.
ayrıca bazı kürler okumuştum burada ilk hafta hergün,ikinci hafta gün aşırı .. şeklinde devam eden.
bunu tasvip etmiyorum tabi ama 3 gün sonra yeniden bakım yapmanın kötü bir sonucu olmayacağını anlatmak istiyorum.
yine de tercih senin :)

Teşekkür ederim canım saol :)

Allah şifa versin aycangülüm yeni yılda rahatsızlığından kurtulursun inşaallah eskide kalsın o bugün yapıcaktm bakımımı ama saat vermişsn bir gün daha bekleyebilirim :)

Allah şifa versin aycangülüm yeni yılda rahatsızlığından kurtulursun inşaallah eskide kalsın o bugün yapıcaktm bakımımı ama saat vermişsn bir gün daha bekleyebilirim :)

amin canım,inşallah.
dün gece alternatif birşeyler buldum ama şimdi uygulayamıyorum.3 hafta kaldı finallere.ters birşey olursa diye korkuyorum.
sınavdan sonra yapıp kurtulucam allahın izin verirse..karşıma çıkardığına göre izin verecek bence:))

vaay süper olmuşş... canım beniiim nasıl da çalışıyor bakım perimiz
demek yarın akşam 22.35ten sonrası bakım zamanıııııııııı

şifa olsun hepimize,bende yapıyorum o gün..uzuuuuuuuunnn zamandır bakım yapamıyordum.geçen akşam yaptım,ipek gibi oldu maşallah

aslında bu zamanları kendim deneyecektim ve sonra sizlerle paylaşacaktım.ama paylaşırsam hep birlikte denemiş oluruz ve sonuç daha objektif olur.
birkaç kez daha vereceğim bu şekilde..diğeri ocak 2 olacaktı sanırım,ajandam yanımda değil..

ayrıca şehirler arası dakika farklarını hazırlıyorum bir taraftan,diğer topik için..

sınavlara kim hazırlanıyor peki diye sorma sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…