- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
aycangül cnm çok soru sorarak seni sıkmak yormak istemiyorum ama ben kesim ve boya için uygun günleri merak etmiştm.teşekkür ederim cevabın için.yalnız sorun şu ki ben regl oldum ağlamak istiyorum
eğer bitmezse ve ben boyatamazsam saçımı 31 de kestircem ama aynı zamanda boyatabilir miyim?boya içinde umarım uygundur 31 i
aycangül cnm çok soru sorarak seni sıkmak yormak istemiyorum ama ben kesim ve boya için uygun günleri merak etmiştm.teşekkür ederim cevabın için.yalnız sorun şu ki ben regl oldum ağlamak istiyorum
eğer bitmezse ve ben boyatamazsam saçımı 31 de kestircem ama aynı zamanda boyatabilir miyim?boya içinde umarım uygundur 31 i
Saç kesimi için en uygun tarihi hangisidir bekliyorum bekliyorum hep saç kesimi için uygun dğil yazılarını görüorum tarihlerdeMerak ettimm :) Aycangül cevap verir misin
bence denenebilir canım :) mecburiyetle karışık bir deney olur :)
ekledim canım,üzülme sen :)
hay allah razı olsun senden,hep takipteyiz birçok kişinin iyi dualarını alıyorsun allah herşeyi gönlüne göre versin seni seviyorum.
ellerine sağlık aycangülümseviyorum seni bitanesin ..ayrıca ne kadann sevindm 26dan tee 29a kadar bakım günü yazmışsın yeahh canımmm
canııııııııımm taaa yılbaşına kadar yazmışsın, hatta 3 ocak...
çok teşekkür ederizz bakım perisi
seviyoruz çok seni
arkadaşlar ilk sayfaya alışık olmadığınız farklı bir bakım günü önereceğim :)
muhtemelen bu akşam eklerim :)
Canım ben daha bugün yapmıştım, 28inde de yapıyım mı saatde vermişin kaçırmak istemem açıkcası :) Ama 2 günde çok yükleme olurmu acaba saçlar için?
için rahat olsun canım :)
ben geçen yıl 10 gün üst üste yaptım.
ayrıca bazı kürler okumuştum burada ilk hafta hergün,ikinci hafta gün aşırı .. şeklinde devam eden.
bunu tasvip etmiyorum tabi ama 3 gün sonra yeniden bakım yapmanın kötü bir sonucu olmayacağını anlatmak istiyorum.
yine de tercih senin :)
Allah şifa versin aycangülüm yeni yılda rahatsızlığından kurtulursun inşaallah eskide kalsın obugün yapıcaktm bakımımı ama saat vermişsn bir gün daha bekleyebilirim :)
vaay süper olmuşş... canım beniiim nasıl da çalışıyor bakım perimiz
demek yarın akşam 22.35ten sonrası bakım zamanıııııııııı
yılın son bakımııı dahada bi etkilii olucaaakTeşekkürler "AY"cangül'ümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?